2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Etrafında zaten hamile kalmak isteyen olursa sakın marta denk getirmeyin diyecem.....

walla mi gizzz
Tam @geronimo_s ve benlik
Cok sac bas birbirine giren oluyo mu
Du ben netten cekirdek siparis edimde nisan dopigine gideyim
Yok genelde Ban yiyip yiyip geri donuyorduk
cogu da donmeyip uzaktan takip ediyor.Sen dur bence burda, surda doğuma ne kalmış, bundan sonraki hayatını temiz yasa
Kizlar kosun kosun bu cok zayifff hadi topa tutalim
Sen niye 10 kilo almadin 10 kilo alanlar parcalarlar seni yeminlen
İyide ben sizden kucugum ya.3 haftaya ben de 10 olurum endişelenme herşey kontrol altindaBirkac hafta sonra yandaki bingillarimi özelden sana yollayacağım
Emme ben dediydim nisan analari bizi okuyo eccuk bana iyi davranin kavga dogus yapmayak elaleme rezil olmayak diye
Kocalarinida yatirmiyolar kanepede lafim dinlenmiyo sonra vay efendim 4body1soul dediydi oluyo
Sana kalsa koskoca topigin adamlarını çocuk yapmanın haricinde yatakta goremicek bu kadinciklar.

O konuşmayı bende gördüm. Okuyorum bazen ama genelde burdayım huysuzlar falan ama seviyorum bu kızları biraz da dertli bir topik burası sıkıntı çekmeyen neredeyse yok
Boşver sessiz kalmak bazen daha iyi. Dert güzelleştirmistir bence burayı.Sevinc paylaşılinca kanat sarmayı gerektirmiyor.Ama dert ...Bundan sonra olmasın inşallah da hep güzel şeyler yazalım.

Cocuklarta yoruyo bizi okula getir gotur devamli evde bi daginiklik tola cocukla hamilelikte zor kan t3sti yaptirdim bende cok halsizim diye ama hersey normal cikti

Doğum iznime daha var ya hiç işe gelmek istemiyorum bu ara
Bana da zulum gibi geliyor nasıl dayanacagız dogum iznine kadar bakalım..

Oyyy kuzum ya inşallah iyi olacağız inşallah
Sabır ediyoruz
Ama işte insan çektiğini bilir zor günlerden geçiyoruz Allah’ım çok büyük

Insallah iyi olacagiz insallah canımmm

E bizim seninle aynı gunlerimiz bende mi mart bası beklemeliyim
Toplam 7 kilo aldım bende diyetisyen bugun baya almıssınız dedi agzına vuracaktım

A ALEYALEY ya fotoğraflarını gördüm masallah buradaki tüm anneler gibi sende fit annesin :)
Mart analarının topigine girebilmek için diyet yaptım sekerim

Canım ben bu işi kısır ayran ikilisiyle cozdum ilk aylarda.Hem mideni bulandırmiyor hem de bulgur bebek için çok güzel bir besin.ama soğani kavurup köy içine, mideni rahatsız etmesin.bi dene bakalım.

Kızlar bu arada yazamadım ama endokrine gidecektim ya bugun gittim hem sonuclarımı hemde 5 gunluk olcum sonuclarımı gosterdim doktoruma
Cok sukur dedi ki bakın yukleme sonucunuzu agır enfeksiyonlu hastalık geciriyor olmaniz, kusmaniz, 12 saat ac olmamaniz, stres vb hersey etkilemis olabilir.
Onemli olan su 5 gunluk sonuclardı bunlarda gayet uygun o yuzden size gebelik sekeri var diyemeyiz ama ailenizde oldugu icin siz yine de haftada 1-2 olcum yapın 2 ay sonra tekrar gelin degerlendirelim dedi.
Bende beslenme duzenimi anlattım bunlarda bir sorun yok ama eksik birsey almayın yine de diyetisyenle gorusun dedi.
Diyetisene gectim anlattım durumumu vs o da beslenme duzenimin iyi uygun oldugunu tatlı, şekerli gıdalardan uzak durmamım bebek ve benim icin iiyi olacagını cok canım isterse arada yiyebilecegimi soyledi. Toplamda 7 kg aldım zaten dedim kadın baya almıssınız dedi
Neyse diyetisyen cirozdu zaten ona takılmıyorum..
Kendi kadın dogum doktoruma gittim 5 gundur ilacları kullanıyorum ama iyileşemedim ve endokrinde boyle boyle dedi diye anlattım sorun yok gayet iyi haberler bunlar dedi. Ailede oldugu icin arada olc ve yine de dikkatli ye sekerli vb seylerin bebege bir faydası yok zaten vs dedi. Aynı ilaclarla devam et daha fazla birsey veremem dinlen ilaclarla gececek dedi. Gelmisken gel yakısıklıyı gorelim dedi Baktık bebegimize cok sukur iyiymis.
suyu, serviks uzunlugu vs cok iyi babasına benzeyecek dedi :)
Cok sukur mutlu ayrıldım. Allah hepimize guzel haberler gostersin.

[/QUOTE]
Bizdede o beyin kivrimlari farkli iste.Oglumda cok farkli seyler soylendi down sendromlu olacak dendi ve almaya kalktilar.Izin vermedim.Buyudukce icim rahat etti ve 7 yasinda farkina vardik farkli durumunun.
Simdi bebektede ayni durum var fakat abisiyle ayni sansta olmayabilir denildi.Evet abisi oyle ama bakalim bu o kadar sansli mi olacak dediler.
Hic problem olmayan kizimi incelediler ve beyni normal olmasina ragmen abisi gibi dusunce yetenegine sahip.
Ben ustun ozel farkli bir bebek istemiyorum.Buda agir bisey.Bilenler bu sefer farkli beklentiler icine giriyorlar.Sadece yasitlari gibi olsunlar saglikli hayirli bizlere ve kardesler olarak birbirlerine bagli olsunlar bizi utandiracak bisey yspmasinlar fazlasinda gozum yok.

Cocuklarta yoruyo bizi okula getir gotur devamli evde bi daginiklik tola cocukla hamilelikte zor kan t3sti yaptirdim bende cok halsizim diye ama hersey normal cikti
Aaa aklima iyi getirdin benim kan seker hepsi dusuk cikiyo ondan olabilir mi acaba
Doktor kan hapi verdi 3 gundur iciyorum daha ins fayda eder

Benim doktorum dediki eger gebelik sekeri varsa bebegin kilosu ilerde gider ama benimkide 1 hafta inden gidiyo o da normal diyo daha fazla ilerden gider diyo bebegin suyu da fazla olur diyo birde tokluk kan sekerime bakti bunlar normal oldugu icin seker yuklemesine gerek gormedi senin bebegin kilosu ve suyu nasildi canim

benim ilk olmadigindan bunu daha erken dogururum gibi geliyor bide benim sipa asagida en basindan beri kapi agzinda bekliyo
Bide F Ftszynp erkekler gec gelir diyo damat bekletebilir seni

Amniyo sıvısını artırmak isteyen anneler su tüketimi evet çok çok önemli.Daha önce bir topikte okumuştum burada lazım olacakmış demek ki bu bilgi Günde 1 bardak taze sıkılmış havuç suyu!
Kadıncagizin biri hastahanede yatarken yazmış.Suyu çok azaldığı için doğuma alacaklarmis ve o evden her gün havuç suyu getirtmis.Yeme içme yasak ama Dr lardan zorla izin almis sadece onun için.Ve kadınla dalga geçmişler yok öyle birşey, kocakarı hurafesi diye.4 gün sonra sıvının arttığını görmüşler ve sen devam et bakalim birkaç gün daha demişler.2 haftanın sonunda olağan seviyeye gelmiş taburcu olmuş ve 39 haftalık doğurmuş sonra bebeği.Uzun bir yazıydı ve çok etkilenmiştim.3-5 kilo havuca ve bir katı meyve sıkacağına bakar.Sıkın sıkın için bakalım şifa olur inşallah.Yalniz şekeri olan varsa önce doktoruna sorsun aman dikkat.

Aaa aklima iyi getirdin benim kan seker hepsi dusuk cikiyo ondan olabilir mi acaba
Doktor kan hapi verdi 3 gundur iciyorum daha ins fayda eder
Ilaclarini ihmal etme ben zaten kan ilaci vitamin magnezyum kullaniyorum ama yinede baktirdim hepsi normalmis normal herhalde halsizlik yoruluyoruz neticede

Anam bacim tatli garisin ondan sekerin yuksek cikti senin bence
Neyse ben ciktim ask böcüklerim cikacak okuldan alimde gelim

Bu arada havuc suyuna 1 cay kasigi kadar zeytinyagi dokup tuketmek gerekiyomus A vitamini yagda cozundugu icin tesekkur ederiz bu bilgi icinde

Canım geçmiş olsun. İnş atellerin faydası olacaktır. Ama dr kendini(kollarını) yormaman hakkında hiç birşey söylemedi mi?
Biraz dinlendikten sonra mı evi temizlemeye kalksaydın. Acaba daha mı iyi olurdu

gokceyener
Hic kilo almadan hamilelik bitsin istiyolar herhalde benim cevremdeki neredeyse butun hamileler 25 30 kg civari aliyolar bizimki gayet normal bence bende 8 kg aldim 12 kg bitiririm gibi gozukuyo bence idael olan bu

Ya evet istiyorlar ki 5 kilo ile falan tamamlayalım hamileligi Doktorum sorun yok iyi gayet dedi o yeter bana

Bebegin kilosu hep normal haftası ile uyumlu cıkıyor canım ki 2 farklı doktora gidiyorum cogu zaman ona ragmen.
Suyumuzda iyi cok sukur daha bugun kontrol edildi.
Benim ailede oldugu icin gebelik sekerine bakılmasını ben istemistim zaten riskliyim diye

benim ilk olmadigindan bunu daha erken dogururum gibi geliyor bide benim sipa asagida en basindan beri kapi agzinda bekliyo

Benim yukarıda canım yeri iyi diyor doktorumuz kilo falanda normal bugunku kontrolde birsey demedi erken vs diye. Allah bilir tabi zamanını ama bende hep erkekler bekletiyor diye duyuyorum bakalım gorecegiz :)
Bir dönse yavrum birde aniden martın ortasına dogru cıksa gelse

Benimki de kız canım ilki de kızdı 38 de geldi. Bunu da 37 de bekliyorum. 36 da izne ayrılma planım var. Bir hafta yoğun çalışacağım gelsin diye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…