2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

31. Haftada 11 kilo çok mu ki. Aman dikkat canım doktoruna da söyle bakalım ne diyecek.

Ama haberle gayet güzel
Geride olmasına rağmen kilosuda fena değiş
Su içmek bebeğin suyunu artırıyor mu cidden
ben her şeye razıyım zaten yeter ki zamanında sağlıkla gelsin kuzum su içmeyi suyu artsın diye mi söyledi kasılma kanama için mi bilmiyorum canım

Yok canim kiyafet istemiyorlar
Belki hijyen ihtiyaclarini falan almak istersin diye yazmistim
Ama tabiki dayanirlar beklerler ve hic kuveze bile gerek kalmadan kucaklar gelirsin ins
Canım onlar hemen alınır.nedense hiç alasım gelmiyor.korkuyorum.30 hafta olunca sizlere sorarım artık canım.dayanabilirsem....

Ölcümden ölçüme degisiyor. Insallah zamaninda saglikla dogar kiloyu hemen toparliyorlar hic sikinti yapma

Kilosunu takmayın ya nasılsa büyür çıkınca, sağlığı yerinde olsun gerisine üzülmeyin hiç :)

Uzun açlıklarda şeker dengesini çok bozar, daha sık beslenmeye çalışın bence . Açken ben ben olmayanlardanım o yüzden belki daha sık yerseniz daha mutlu olursunuz diye düşünüyorum

31. Haftada 11 kilo çok mu ki. Aman dikkat canım doktoruna da söyle bakalım ne diyecek.
Her ay için 1 kg almak en idealıymış canım, kgyu şuan takmıyorum ama çatı ağrısıyla ilgili dedikleri çok gerçekçiydi.bir anormallik var hissediyorum.

Canım onlar hemen alınır.nedense hiç alasım gelmiyor.korkuyorum.30 hafta olunca sizlere sorarım artık canım.dayanabilirsem....
Inşallah tüm haftaları tamamlar bebislerin,bizler kargınızdaki 1 tane ile bir sürü zorluk çekerken allah size yardım etsin.

Bende hic hareket edemiyorum oglumu okula goturuyorum tın tın gidiyoruz hemen halsizlesiyorum bende 8 kilo almisim ama kendimi cok sismis hissediyorum hareketlerim kisitlaniyo sanki oglumda hic boyle olmamisti normal hayatima devam ediyodum aradan 5 sene gecti belki ondan bu fark

Evet yarın akşam 7 de uçağı var. Ben 3 gün rapor aldım koz hasta diye. Yarın başlarım yatak yorgan yıkamaya. Cuma da genel bir temizlik yaptırıp Pazartesi iş başı yaparım.. o kadar Yorgun’um ki anlatamam.

İnşallah deneyeceğim de koşturmaktan bazen fırsat bulamıyorum geçiştirip duruyorum özellikle evde değilken.

Başka nasıl almayacakmışsın kilo :) en çok kiloyu son aylarda almıyor muyuz
Canım herkes için aynı değil ki o ben ilk hamileliğimde ilk aylarda daha çok kilo almıştım. Son aylarda Doğum kolay olsun diye hareketi artırmıştım ve kilo almamıştım.

Kızlar benim mide bulantı tavan yaptı.4 buçuk kilo almışım ama balık yağı vitamin kan magnezyum onlar aldırdı.9 tane ilaç içiyorum.artık dua ediyorum Allahım canım birşey çeksin diye.yok yiyemiyorum.kusacam.dayanamıyorum.yanma de başladı.çekerim sorun değil bebekler beslenir inşallah.birde durumum riskli diye doktor şeker yüklemesi yapmadı.dikkat et dedi.ama zaten birşey yiyemiyitum ki...kabızim diye zaten hep brokoli marul çorba yiyorum.ondan da tiskindim.çubuk kraker yanında onu yiyip ilaç içiyorum

Inşallah tüm haftaları tamamlar bebislerin,bizler kargınızdaki 1 tane ile bir sürü zorluk çekerken allah size yardım etsin.
Canım Allah razı olsun herkese yardım etsin.benim bebeğim 25 haf.kaybettim.eşimde sonra sıkıntı çıktı.eşim tedavi gördü.3 yıl sonra kızım oldu.ondada 20 haftaya kadar herşey iyiydi.20.haftada doktoy rahim ağzı kısalmış acil serklaj oldum.38+3 e kadar yattım kızımı kucağıma aldım.kızım anasınıfına başladı geçen sene kardeşi olsun tek kalmasın dedik.geçen sene bu zamanlar boş gebelikten kürtaj oldum.sonra testler felan herşey normal dendi.yazın hamile kaldım.rahmim benim tek bebeği taşımazken Rabbim bana tedavisiz ikiz bebek nasip etti.duyunca içime korkusu düştü.bakın ne kadar çok çocuk istiyorum ama ikiz deyince nasıl taşıyacam Allahım dedim.Rabbim şimdiye kadar çok şükür yardım etti.İnşallah devam eder etmeye hepimize...

7 değiliz daha çalışıyorum canım. Bugün malesef ki mesai başladı
Niye 28 7 olmuyor mu
Ben 8 diyorum kendime aman boşver sağlıkla geçsin haftalarda önemli değil
Dikkat et kendine sokaklarda
Bende mutfak dolap içi temizliyorum
Kolum sağlammış gibi ama elbet yapılacak yani kaçış yok

Geçmiş olsun canım senin işin de ayrı zor. Az kaldı sabretmekten başka çaremiz yok.

Yazdim listeye

Sen dr a gitmedin mi? Sanki bugün dr a gidecektin?

Ben sistigimi hissetmiyorum aldigim 7 kilonunda farkinda degilim ama ustumde bi agirlik var hareketlerimi kisitliyor.Yere otursam bi 5 dk nasil kalkicam diye dusunuyorum
Digerlerinde hic boyle degildim
Son dogumumdan sonra 6.5 sene gecti benimde
Yolda hastanede bende onde hamileler goruyorum anam bi gorsen bi atikler bi hizlilar.Tabi onlar mart anasi degiller
Aksama dogru cebime pecete doldurmaya basliyom burnumu gozyasimi silmek icin

Hehe dedim ya sıkı takipcinizim diye sekerim o zaman bu ayricalikli durum bir organ mutasyonu ve sanırım genetik.kuzende de olduğuna göre...hatta hatta kicimizda benle doğmamız kadar olağan bir durum gibi.Zaten 2 kez yaşamışsin daha önce bunu.Herhangi bir anomaliye sebep olmayı bırak onları diğerlerinden ayıran bir avantaja da dönüştüğüne gore bu bebiş de de öyle diye sevin bence anacım.Bide neyle karsilasacagim belli değil diyorsun, 2 kez karşılaştın ya zaten.Olaylara farklı açıdan bakıyor olmaları ilerde eğitim hayatlarının en zor basamaklarında çok işlerine yarayacak bence.Hatta belki bilim adamı olacaklar ve seni karantinaya alıp seri olarak yılda 1 çocuk yaptıracaklar.Yani ben olsam öyle yapardım.malum Türkiye'de çok az, olanlar da yurt dışına gidip asimile oluyorlar.Abimin kayınbiraderinin bundan 4 yıl önce ikinci çocuğu doğdu.Erkek. ( bu arada erkek çocuklarda beyin yapısı mutasyonları daha fazla oluyormuş o zaman ogrendik) Annesini emerken morariyor ve apar topar hastaneye gidiyorlar.Daha 1 aylık.Kan gazına bakılıyor ve mr çekiliyor oksijensiz mi kaldı diye.Ve mr dan sonra herşey değişiyor.Bebegin beyninde kıvrım hiç yok.Hani normalde cevize benzer ya beynimiz, kıvrım kıvrımdir.Heh işte onun beyin yapısı dumduz.Cocugun bu şekilde çok yaşanmayacağını söyleyip bir iki nöbet ilacı verip yolluyorlar.6 ay ilaçlarla sürekli uyuyor.sonra vücut alışıyor ilaca 9 aylıkken yürüyor bu çocuk, 12 ayında da konuşuyor. Şuan krese gidiyor ama yaşıtları gibi değil, uyum sağlayamıyor onlara çünkü bana kalırsa 8-10 yaş çocuk gelişiminde zihinsel olarak.yetiskin gibi davraniyor, çok uzun ve anlamlı cümleleri var.kreste herşeyi diğerlerinden önce yaptığı için sıkılıyor.Bence bu çocuklar geleceğin dehalari.Evet onlar da yıkıldılar ilk etapta duyunca.Herseye sarıldılar çare bu belki diye.Ama ne çocuk öldü ne de bir engeli var.Anne olmak iste, 9 ay emek vermiş olmanın hassaslığı, kimse senin kadar derinde yaşıyamaz çektiğin acıyı.Ben de her yogunbakim döneminde etrafımdaki en yakınlarımin nasıl bu kadar sakin olabildiklerini içten içe sorgulardim.İceriye doktorlara bıraktığım küçük bedenle, bir zamanlar aynı vücudu paylaşan bendim.Pirt yapsalar yedikleri yemek menüsünü sayarız koku analiziyle kızım ne esi,kimse anlamaz senin içinde kopanlari. Bir süre sonra alıştım kalabalığın içinde ama tek başıma olmaya. Farkli olmak ayrıcalıktir.onun annesi olmak daha da ayrıcalıktır.Senden çıkanlar böyle ozelse sende kim bilir ne güzel mutasyonlar vardır oglum
[/QUOTE]

Sen dr a gitmedin mi? Sanki bugün dr a gidecektin?
Gittim gittim kuzum
Yapacak bir şey yokmuş
Gebelikte olabilirmiş daha önceside olduğu için çok ağır geçiyormuş
Dayanacaksın dedi ilaç filan yok sadece parol
Onuda hiç içmem
2 bilek atel 2 dirsek atel verdi
Onlarıda yarın medikalden alacağım inşallah
Eşime reçete attım al dedim
Ama medikalcı öyle olmaz el bilek ölçüsü lazım demiş yarın gideceğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…