- 23 Şubat 2016
- 825
- 413
- 103
- 29
inşallah ilk hamileligimde toplamda 10 kilo almıştım ama aserme filan olmamıştı hiç. çok iştahliyim ama bugünden itibaren dikkat etmeye başlıyorum abur cuburu kestim en azından
Depend aldık tamam da
Sanki düşük bel çamaşırlar tam kesik yere denk gelir diye düşünüyorum
Yüksek bel alayım mi diye düşündüm
Ben de öyle düşünerek hep bir beden büyük ve yüksek bel çamaşır aldim.hatta şu hamile kulotları var ya hani altta ek yeri var, orası tam dikiş üstüne gelecek şekilde sanki.Yuksek bel çamaşır bir süre karnı da toplar bence.Bide ben korseyi de göğüs altından diz üstüne kadar olan tek parçalardan almayı düşünüyorum.Bu arada soramadım konuyu bilmediğim için ama sen ne için gittin doktor canım, kacirmisim.Agrin tam olarak nerede?benim de sırtımda sol küreğin oralar çok ağrıyor gece yatinca.Depend aldık tamam da
Sanki düşük bel çamaşırlar tam kesik yere denk gelir diye düşünüyorum
Yüksek bel alayım mi diye düşündüm
9 ocak canım raporu da O gün alicam gerçi ben izne Ciktim cumadan beri evdeyim.Evet diyordun zaten ağrım çok oluyor diye. Kontrolün ne zaman canım
Benden de iş çıkmadı
Benimde evde öyle korsem var paçalı don gibi onu giycmBen de öyle düşünerek hep bir beden büyük ve yüksek bel çamaşır aldim.hatta şu hamile kulotları var ya hani altta ek yeri var, orası tam dikiş üstüne gelecek şekilde sanki.Yuksek bel çamaşır bir süre karnı da toplar bence.Bide ben korseyi de göğüs altından diz üstüne kadar olan tek parçalardan almayı düşünüyorum.Bu arada soramadım konuyu bilmediğim için ama sen ne için gittin doktor canım, kacirmisim.Agrin tam olarak nerede?benim de sırtımda sol küreğin oralar çok ağrıyor gece yatinca.
Korse asla giyemem diye düşünüyorumBen de öyle düşünerek hep bir beden büyük ve yüksek bel çamaşır aldim.hatta şu hamile kulotları var ya hani altta ek yeri var, orası tam dikiş üstüne gelecek şekilde sanki.Yuksek bel çamaşır bir süre karnı da toplar bence.Bide ben korseyi de göğüs altından diz üstüne kadar olan tek parçalardan almayı düşünüyorum.Bu arada soramadım konuyu bilmediğim için ama sen ne için gittin doktor canım, kacirmisim.Agrin tam olarak nerede?benim de sırtımda sol küreğin oralar çok ağrıyor gece yatinca.
Bir rüzgardı esti geçtiAynen oyle malesef insallah cevremizdeki butun kotuler uzaklassin gitsin bizi uzmesinler artikk
Başka kapıyA gideyim o zaman :)Benden de iş çıkmadı
Ya ailemden de uzak olunca sanırım doldum biraz bide bilirsin hormonlarValla depend aldım koydum çantaya. Normal çamaşırlarımdanda koydum onlar zaten düşük bel hep kesiye gelmez diye düşündüm ama. O günlere gelelim beyler getirir :)
Canım onlara takılma. İşyerlerinden bence sıkı dostluklar çok az çıkıyor. Bizim de ortamlar hep öyleydi. Dışarda görüştüğümüz insan yok gibi. Bence takma artık eskisi gibi dostluklar olmuyor çıkar çatışmaları daha fazla
Tabiki donerEvet sikayet etmedm cunku kafam doldu bianda yaa ters geliyo deyince beynim dondu doner mi bu kizce sen bana onu soyle bosver olayi falan
Evet öyle dediği an pişman oldum zaten çağırdığıma. Bir daha da çağırmadım. Kemalpaşadayım canım. Benim işim burda. Eşim Bornova’da çalışıyor. Gidiş geliş yapıyor. Belkide taşınırım burdan. Bilmiyorum kafamız karışık :) sen nerdesin ? İzmir toplantısı yapacaktık bir ara kaldı öyle. :)Valla en iyisini yapmışsın, ben o konusmadan sonra aptal gibi hissetmiştim kendimi.ben henüz hissetmiyordum ama sonuçta atan bir kalp vardı.Kiyamam yavrumabazen hayat sessizce ders veriyor böyle dimi.Allahim acılarını göstermesin.
Amin canımAman aman olmasın.Zaten artık yavaş yavaş doğum telaslari başlayacak.Firsatimiz olmaz ona
Kiyamam, ben de çok oldum öyle.Cok geniş bir çevrem vardı.hala var bir kısmı ama kimseyle samimi değilim.Oglumdan sonra kimseye gidemez oldum.Ben gitmiyorum diye onlar da gelmedi.Bir süre sonra uzaklaştım hepsinden.Gorustugum birkaç arkadaşım var imdat desem koşarlar onlar yeter de artar bile. Senin davet ettiğin arkadaş da daha icabet etmeden sonrasını dusunmus, gelmesin o zaten hiç! Sen İzmir'in neresindesin canım? Bebeklerimiz de yaşıt olacaklar inşallah, çok sevinirim tanışıp gorusursek.
@dry75 cnm benim oglus da 1 aydır yan yatıyor.doktorum 28-29 dan sonra dönüyorlar dedi.Ama ben zorunlu sezeryan olacağı için önemsemiyorum pozisyonu.Hatta ters durması şuan bizim için daha iyi.Basi aşağıya dönerse baskı yapar zaten zor tutuyoruz icerdesenin de bugün yarın döner artik, yan gelip yatacak yer kalmayacak icerde
Az kalmış canım. Etraflıca bir konuşursun doktorunla. Ne yorum yapacak bakalım9 ocak canım raporu da O gün alicam gerçi ben izne Ciktim cumadan beri evdeyim.
Başka kapıyA gideyim o zaman :)
Yaaa canım uzuldun mu?Kızlar ya iş yerimden nefret ediyorum. Hiç arkadaşım yok desem yeridir.1buçuk senedir izmirdeyim ama eski arkadaşlarımı ailemi o kadar özlüyorum ki. Herşey herkes yapmacık geliyor burda bana. Kimse kimsenin iyiliğini düşünmüyor. İş arkadaşlarım var sadece ama 3 ay raporluydum kanama alanım vardı ve aşırı bulantılı geçiriyordum. İnanın kapımı çalan kimse olmadı. Ailem yada herhangi bir akrabam yok burda. Bunu bildikleri halde kimse aramadı sormadı. Şuan hamileyim iş yüküm azaldı diye bile için için bana gıcık olanlar var biliyorum. Ki yardım etmeye çalışıyorum onlara. Ne bileyim kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki burda. Evime çağırırdım sürekli çaya kahveye yemeğe falan. Artık hiç davet etmiyorum. Kendimi tuhaf hissediyorum çünkü. Yemeğe çağırdım bir ara iki aile olarak hamile halimle. Yemek nerden çıktı ya şimdi sıra sıra olacak mecbur dediler şakayla karışık ki asla o niyetle davet etmedim. Salaklık bende herhalde. Ne bileyim ya bu ara aşırı duygusal ve yalnızımbir an önce doğum iznine ayrılmak istiyorum sonra ücretsiz izin kullanacağım zaten
Devletteki ultrason makinelerinde cogu zaman kilo olarak ölçüm yapilamiyor maalesef. Boy icin de fl ya da femur lenght gibi bir sey yaziyorsa onu 7 ile carp boy tahmini de oyle yapiliyor. Ben de sık sık giderdim firsatbuldukca artik kilo ogrenemeyince sıkıldım gitmiyorum.Bidaha devlet mi tovbealdim boyumun olcusunu geldim kadin bebegi 31 haftalik olctu ya la ben sokkk sonra dedm imkansz daha 27+1 im bebek en fazla 28 29 cikabilir fln dedm kalkti gitti ama iki dk bakti. Sonra ben oyle deyince bidha bakti 28+2 olctu dogru olctu bu kez.. boyu kilosu nasl dedm iyi iyi gayet iyi dedi ve kilo boy soylemedi bu ikinci sok kizlar bide suan yan yatiyomus gobegimin orda ama makat gelise dogru pozisyonu dedi degisir degil mi daha doguma kadar?? Bide bunun degismesi icn ne yapmam lazmm ben nasipse normal dogum istyorm hem de cok
Alirim almam migeronimo_s piyango sana vurdu al bakalım gönlünü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?