2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah ilk hamileligimde toplamda 10 kilo almıştım ama aserme filan olmamıştı hiç. çok iştahliyim ama bugünden itibaren dikkat etmeye başlıyorum abur cuburu kestim en azından

benim bu ilk gebelik zaten ama eskiden baya zayiftim dumduzdu gobegim hic fazlam yoktu smdi baya aldim kiloyuda abur cuburda yemem zaten bu aralar cok yemiyorum ama genede baya kilo aliyorum bende anlamiyorum nasil oluyor bide bu aylarda daha hizli kilo almaya basliyoruz son zamanlarda daha fazla akinirmis ben en basndan beri cok hizli aldim kesin 80le felan dogururum

Depend aldık tamam da
Sanki düşük bel çamaşırlar tam kesik yere denk gelir diye düşünüyorum
Yüksek bel alayım mi diye düşündüm
Ben de öyle düşünerek hep bir beden büyük ve yüksek bel çamaşır aldim.hatta şu hamile kulotları var ya hani altta ek yeri var, orası tam dikiş üstüne gelecek şekilde sanki.Yuksek bel çamaşır bir süre karnı da toplar bence.Bide ben korseyi de göğüs altından diz üstüne kadar olan tek parçalardan almayı düşünüyorum.Bu arada soramadım konuyu bilmediğim için ama sen ne için gittin doktor canım, kacirmisim.Agrin tam olarak nerede?benim de sırtımda sol küreğin oralar çok ağrıyor gece yatinca.

Benimde evde öyle korsem var paçalı don gibi onu giycm

Korse asla giyemem diye düşünüyorum
Ama yüksek bel çamaşır aklımda dursun alayım bende düşük beller dikişe denk gelecek gibi
Benim iki kolda komple ağrı ve iki elde aşırı uyuşma var
Boyumda düzleşme vardı gebelikte resmen ataklara geçti uyuşma

Ya ailemden de uzak olunca sanırım doldum biraz bide bilirsin hormonlar

Evet öyle dediği an pişman oldum zaten çağırdığıma. Bir daha da çağırmadım. Kemalpaşadayım canım. Benim işim burda. Eşim Bornova’da çalışıyor. Gidiş geliş yapıyor. Belkide taşınırım burdan. Bilmiyorum kafamız karışık :) sen nerdesin ? İzmir toplantısı yapacaktık bir ara kaldı öyle. :)

Sağlık odağındaki hemşire de korkutunca sardı beni bir korku yikadiklarimi ütüledim. Benim pijamaları makinaya attim. Çantamı hazırlıyorum Kızlar,inşallah bir eksik olmaz. Ablam gelecekti ama oda evde istirahatte bebislerden dolayı,annem abimin kızlarına bakıyor kayinvalidem aradı ben yapayim diye ama yapıyorum yavaş yavaş dedim. Kendimi çok garip hissettim ya cinsiyetini bilmiyorken aldığım kıyafetleri vardi unisex ağladım resmen ne çabuk geçti zaman

Yaaa canım uzuldun mu? Hepimiz cok duygusaliz ve alinganiz hep hormonlardan. Bu tarz seyleri hepimiz yaşadık. Kadin kadini kollamali ya. Sut izninde dogum izninde en cok eziyeti onlar yapiyor maalesef. Zaten ücretsiz alacaksin sonrasinda da tayin var diyorsun. Bos ver hatta daha iyi olmus oyle soyledigi kotu niyetli insanlar icin ugrasip didinmeye gerek yok. Bebekler dogduktan sonra da bulusma ayarlariz. Burda takil hep. Benim de fazla arkadasim yok maalesef insanlari kolay sildigim icin belki de bilmiyorum.

Son düzenleme:
Devletteki ultrason makinelerinde cogu zaman kilo olarak ölçüm yapilamiyor maalesef. Boy icin de fl ya da femur lenght gibi bir sey yaziyorsa onu 7 ile carp boy tahmini de oyle yapiliyor. Ben de sık sık giderdim firsatbuldukca artik kilo ogrenemeyince sıkıldım gitmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…