2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Karsiyaka olmasin o
Toplanti icin de yorumum su gelecekseniz yapalım. Ben varim

Ya bende fazla ödün veriyorum galiba. Bide çok yardım da ettim. Ama etmiyorum son zamanlarda. Banane hormonlarım çok fena bide ailemi özledim onun da etkisi var biraz. Aynen ayarlayalım valla çok güzel olur

Karsiyaka olmasin o
Toplanti icin de yorumum su gelecekseniz yapalım. Ben varim
Yok kemalpaşa bildiğin kemalpaşa ama eşim ev bakmış sen ücreysiz izne çıkacaksın zaten Bornova’ya taşınalım diyo. Bi ev var haber gelirse evde güzelse bi taşınma olayı da bende gelebilir. Günü falan ortak ayarlayalım ben gelirim bende varım gokceyener de Aydın’dan gelir dimi kız

Kızlar Yagmur'u bugun dis doktoruna goturduk sonunda. Cok korktu yavrum agladi agzini bile acmadi. Ama doktor sag olsun oyle tatli ilgilendi ki hatta bahceye cikti bizimle. Oyle böyle ugrasti agzinda en az 3 çürük var. Boyle cok tepkili cocuklarda islem yapmak mumkun degil dedi. Çürük için kanal tedavi onerdi ama yuzde 50 yine de cekmek gerekir dedi. Ama sedasyonla yani tam bir anestezi degil de uyutma ile tum işlemler yapilabilir dedi. Izmirde sadece egede yapiliyormus ama zihinsel engeli olmayan cocuklara yapmiyorlarmis. Adnan menderes universitesinde saglikli cocuklara da yapiyorlarmis. Ayda 1 falan apse yaparsa mutlaka islem gerekir dedi. Kontrole cagirdi bazen cocuklar buraya gele gide islemi kabul ediyorlar dedi. 5-6 ayda 1 apse olursa takip edilecek. Duzenli fircalama önerdi. Disini hic fircalamayan inat kizim anne gunde 4 kez fircalicam diyerek eve döndü. Insallah boyle böyle devam eder.

Korkudan günde 4 defa fırçalamayı teklif etmiş yirim onu ya inşallah ikna edebilirsiniz canım ama bazı yetişkinler için bile bir fobi dişçi koltuğu. Çocuğun dişçiden korkmasını pek yadırgamıyorum

Benimde evde öyle korsem var paçalı don gibi onu giycm
Hah işte ondangozume pek rahatmis gibi geliyor onlar.gecen gün bı sitede gördüm 30 liraydı.nasil bişey gelir belli olmaz diye almadim.kumasina dokunup almak istiyorum.

Daha önce hiç kullandın mi korse? Yumuşacık olanları da var.en azından hareket halindeyken göbeği sabit tutması kesideki acıyı azaltır diye dusundum ama... Boyun düzleşmesi direk kola vuruyor tabi e bide gebelikle ×2 oluyor.Beni de fıtık böyle yaptı sanırım.Ellerimdeki uyuşmaya normal dedi doktorum.Cok ileri boyutta değil o şuan.Ama ağır için kalsiyum vermisti baya hafifletti o.Aglayacak boyuta gelmiştim nerdeyse.sen kullanıyor musun kalsiyum?belki seni de biraz rahatlatır.

Ahaaaa, biz Kemalpaşaliyiz ya kız. Halam merkezde PTT sokağında oturuyor. Babam da orda yaşıyor köyde, bahçemiz var.Ben de Bornova evka3 teyim.her yandan yakinmisiz.Madem toplantı kaldı biz toplanalım.Uygunsaniz bir pazar gorussek ya dogurmadan, güzel olmaz mı?Hatta biz 2-3 hafta sonra Kerem e birkaç yenidoğan almaya gideceğiz nasip olursa.Hep beraber gitsek ona da falan. Ay buluştuk da sanki gezmeyi de planladim hemen çok mu hayal kurdum ne

Aaaa bende niye karsiyaka da calisiyorsun diye kalmis ya. Manisa ve Aydin ekibinden de gelenler olur ES-ER . Gelmek isteyenler parmak kaldirsin. Hafta sonu ya da hafta ici de olabilir onumuzdeki hafta ici bana uygun mesela.oneriler ne olur

Aa cidden mi geliyor musun kemalpaşaya :)) burda pek yerli kalmamış. Valla yerli görünce seviniyorum ben :) belkide halanı tanıyorumdur evrak falan götürdüysem unutmam kolay kolay. Aa nasıl denk geldi heheh :) ayarlayalım görüşelim. Ama ben haftaiçi çalışıyorum haftaya üstümüz izne çıkarsa haftaiçi belki erken çıkabilirim ama net bir şey yok.

Aaaa bende niye karsiyaka da calisiyorsun diye kalmis ya. Manisa ve Aydin ekibinden de gelenler olur ES-ER . Gelmek isteyenler parmak kaldirsin. Hafta sonu ya da hafta ici de olabilir onumuzdeki hafta ici bana uygun mesela.oneriler ne olur
Canım haftaiçi ben çalışıyorum ya çok erken çıkamıyorum. Anca hastaneye gideceğim günler erken çıkabiliyorum. Ya haftasonu olacak yada nem hastaneye gideceğim diye izin alıp gelirim haftaiçi olursa eğer :)

Evet evet doğru demiş adam, siz Bornova'ya gelin.Hatta Evka3 e gelin burda bitane ev var 1 aydır satılık&kiralık. Bornova 5 dk bile değil bize.

Canım çok geçmiş olsun, Ege zaten en erken 1 yıl sonraya gün veriyor.Cinara dış temizligi için anestezili yatisi 2 yıl sonraya vermişti.Cocugun dişleri dökülecek o zamana zaten

Ben çok isterim ama yatıyorum şuan, anca ev sınırlarında dolaşabiliyorum.En azından 30 bitene kadar sabretmem lazım.Daha 2 saat önce vurdular prolutonu Ama bana gelebilirsiniz o zamana kadar .sonra bide dışarda buluşuruz olmaz mı.Bebeler gelince kolay zaten, çıkar çıkar buluşuruz.

Maalesef cok uzun gun veriyorlar zaten. Adnan menderes de benzerdir sanirim. Neyse bakalim simdilik böyle devam edeceğiz. Bebekler dovduktan sonra kesin bulusuruz hem havalar da ısınmış olur

Geliyorum tabi gelmem mi :)) yani 2 hafta önce doğum başlayana kadar geliyordum.Ama geçici bir dönem nasıl olsa. Evet oranın %90 lik kısmı artık Erzurum.Biz yerlisiyiz.Dedemin dedesi bile orda doğmuş.Koyde zeytinlik ve kirazlik var bir ayağımızda hep orda.babam da orda olduğu için. Olabilir valla, nerdeyse akraba cikcaz benim için de pazar olur zaten.cunku eşim sadece o gün evde.disaroya çıkacak olursak bile oğlumu ancak o gün bırakabilirim.Ama ben eşler de olsun isterim.Universteli bekar değiliz sonuçta.ailece çoluk çombalak görüşmek daha başka.hem belki ilerde başka planlarımız da olabilir esler evde Xbox falan oynar, yada arabayla ugrasirlar biz de gezmeye cikariz, ben heryere götürürüm valla arabaya bebelerin Mercedeslerini attık miay çok heyecanlandım la

Kira kaç para Buradaki ev sahibimiz çok iyi bizim. Evler 1100 1200 biz 900e oturuyoruz ve sıfır ev ilk oturan biziz. Bizi buda cezbediyor aslında ama ben izindeyken eşimin gidiş geliş yapması da çok saçma olacak. Şuanki planlara göre 24 ay ücretsiz kullanmayı düşünüyorum çünkü. Sonra değişir mi bilmiyorum da. Kafamız karışık o yüzden. Ama kalmak istemiyorum burda pek. Özellikle işe girdikten sonra soğudum burdan. Zaten izmirden bağımsız resmen. O kadar az Kemalpaşalı var ki

Gecen hafta arkadasimin kizinida uyutarak 5 disini yaptilar hem dis cekimi vardi hem kanal tedavisi zaten mumkun degil kendindeyken o kadar disi yaptirmasi benim oglumda 2 yasindan beri hep gunde 2 kez fircaladik bu ara dis macunundan midem bulaniyo diyo ustunkoru fircaliyo pilli fircalardan kullaniyoruz daha cok hosuna gidiyo ve daha temiz oluyo gibi geliyo bana eger normal firca kullaniyosa sende kizina pillilerden al bence daha duzgun temizliyo

Tüh ne diye şimdi yazarsın ki geldiğin sıralarda yazsaydın ya şu topiğe :) kiraz zamanı ne zamandı? Bebeler doğmuş olur o zamana bol bol kiraz yerik gelirsen haber et sağa dön Erzurumlu sola dön Erzurumlu. Küçük Erzurum diyorlar zaten buraya ben eşimle kk dan tanıştığım biriyle görüşmüştüm Antalya’da. Çok garipsemedi o zaman aslında

Ay seninki cok var diyo sinir oluyon
Benimkide bitti bitti diyo
Bittide ben niye dogurmuyom hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…