2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Maalesef cok uzun gun veriyorlar zaten. Adnan menderes de benzerdir sanirim. Neyse bakalim simdilik böyle devam edeceğiz. Bebekler dovduktan sonra kesin bulusuruz hem havalar da ısınmış olur
Bide Demirköprü dış hastahanesine gitsen? Çok duydum orayı ama hiç gitmedim.Velki yakın bir zaman verirler.Dis ağrısına dayanamaz yavrum.Ben de en çok ondan korkuyorum agrirsa nerden bilecegim diyeyok kız dogurana kadar çok zaman var daha.Kabul ederseniz eğer gelin bu pazar bana.Yemegi dışardan söylerim ama size harika Hindistan cevizli kurabiye yaparım.O kadarcık hareket etmeyle çıkmaz herhalde Keremcok ciddiyim ben yalnız bu pazarı bı düşünün siz.

24 ay da az değil ki.Adamin yola verdiği para cebinize kalsa bir aylık kiranın bir kismi çıkar zaten.Eger istersen ben yarın öğrenirim kirayı.Hatta TLF atarım görüşürsunuz olur mu? Burası İzmir in en sakin semtlerindendir. Yüksek olduğu için havası da temiz.Genelde emekli, avukat, dr, öğretim uyeleri, öğretmen, kamu çalışanı var böyle bir çevre temiz yani.Ben 2 yaşından beri buradayım başka bir yerde de yaşayamam herhalde kalabalık semtlerde ruhum daraliyor alışmışım buranın sakinligine. A101, bim, sok, gurmar migros, sağlık ocagi, ilkokul lise, PTT, pastahaneler, cafe, fırın, yürüyüş alanları vs hepsi yürüme mesafesinde.Trafik hastahanesi de çok yakın.konum olarak çok iyi bir yer.Esin biliyordur belki burayı.nerede çalışıyor, işi ne?

SEPTEMBER LOVE evde hiç iş bitmiyor valla,bende önümüzdeki hafta giricem dolap içlerine.ama senin kolun sıkıntılı canım çok yorma
Az az yaparız kuzum artık
Bende başkası yapamazdı çünkü
Kapaklarını silmedim onları yarın ya da eşime hafta sonu
Sen daha kıyafet yıkayacaksın dimi
Hee yıkamışsın şimdi okudum

Hastane çantasına havlu koyacak mıyız ?

Aaaa bende niye karsiyaka da calisiyorsun diye kalmis ya. Manisa ve Aydin ekibinden de gelenler olur @ES-ER. Gelmek isteyenler parmak kaldirsin. Hafta sonu ya da hafta ici de olabilir onumuzdeki hafta ici bana uygun mesela.oneriler ne olur
Bende sizin ekipteyim biliyosun
Bi hotobosnan ordayim

Kullanıyorum sabah akşam kalsiyum
Bakalım şimdi atel kullanmaya başlayacağım yarın alıp inşallah fayda eder
Baya baya zorlanıyorum

Ev nasıl temiz mi peki? Bornova ilçe jandarma da çalışıyor canım. Valla öyle bir niyetimiz var şuan ya. Bi no falan atarsan bakar eşim bi.

Ya aslında daha önce Nisan topiginde birkaç yazismistik seninle ama başka konular üzerineydi.Boyle tanışma fırsatımiz olmadı.Keske o zaman tanissaydik ya, neyse olsun bundan sonraya bakalım.Ben de tam onu diyecektim bizim kirazliga gideriz yazın diye.Hazirandi canım.O zamana bebeler de ele gelir hem inşallah.Evet evet küçük Erzurum orası.Bu arada benim eşim de Erzurumlu ama orda tanismadik biz.Benim de kk dan tanıştığım hala görüştüğümüz arkadaşlarim var.Eslerle denize bile gittik.ve birisi dogumumda tüm gün yanımda kaldı benim.35 haftalık kocaman göbeğiyle.Bazen çok sağlam dostluklar çıkıyor.Ben bizden de umitliyim suan

Sizde is yok
Nisan topiginde ne becerikli ne maharetli garilar varmis öve ove bitiremediler orda takilicam artik
Agiz tadiyla bi kavga edipte seyrettirmediniz
Ordan geldim ya hemen gireyim konuya suardanben oda yapmayacağım o yüzden beşik aldım ve uyku setini, cibinligi baby nest i kendim diktim.Bide örgü puset yaptım.Kapi süsü ve ikramliklari da yapacağım inşallah.Ama ben böyle şeyleri daha önce çok uzun süre yaptım.Eve kapanınca böyle şeylerle uzun süre geçimimi sağlamıştım, oğluma bu işi yaparak baktim.Bebek şekeri, nikah kına, doğumgünu vs ait herşey.Yurt dışına da kargo yapıyordum. Haberimiz bile yapılmıştı bizim TV de

Son düzenleme:
Sizde is yok
Nisan topiginde ne becerikli ne maharetli garilar varmis öve ove bitiremediler orda takilicam artik
Agiz tadiyla bi kavga edipte seyrettirmediniz
Oradakiler ne yapıyor kıss
Ben hiç bakmadım gittiği bakayım
Tuzsuz kabak çekirdeğim var boş boş gitmiyor

Dediğim gibi burda daha aktif olunca unutmuşum bak ama nickin tanıdık geldiydi zaten :)) Salihli kirazı mı ne var ya büyük büyük o çok hoşuma gitmişti benim. Şimdi olsa yerdim bir tabak :)) biz balayına gittiğimizde görüşmüştük. Onlar Antalya’da şimdi ı yüzden sadece telefonda görüşebiliyoruz şuan. Ama güzel dostluklar ediniliyor burdan.​

Dayısından Pera kuzuma yılbaşı hediyesi
Bu dayısından ikinci hediyesi oldu :)
Bana da bebek güncesi hatıra defteri almış
Çok duygulandım , o kadar güzel bir defter yapmışlar da bayıldım
Şimdi şipşak fotoğraf Makinesi alacakmış
Pera nın her özel anını çekip o deftere yapıştırmak için

Eklentiler

• 1F6FD66D-1AC8-463C-828E-6F63DF1795F5.webp
    60,2 KB · Görüntüleme: 72
Bak sen pera hanımdaki şansa.. Ne güzel düşünmüş kardeşin

Guzel anilariniz mutlu gunleriniz olsun ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…