- 23 Şubat 2016
- 825
- 413
- 103
- 29
22 kiloynan grubumuzun kilolicesi oldunuz
Bide Demirköprü dış hastahanesine gitsen? Çok duydum orayı ama hiç gitmedim.Velki yakın bir zaman verirler.Dis ağrısına dayanamaz yavrum.Ben de en çok ondan korkuyorum agrirsa nerden bilecegim diyeMaalesef cok uzun gun veriyorlar zaten. Adnan menderes de benzerdir sanirim. Neyse bakalim simdilik böyle devam edeceğiz. Bebekler dovduktan sonra kesin bulusuruz hem havalar da ısınmış olur
24 ay da az değil ki.Adamin yola verdiği para cebinize kalsa bir aylık kiranın bir kismi çıkar zaten.Eger istersen ben yarın öğrenirim kirayı.Hatta TLF atarım görüşürsunuz olur mu? Burası İzmir in en sakin semtlerindendir. Yüksek olduğu için havası da temiz.Genelde emekli, avukat, dr, öğretim uyeleri, öğretmen, kamu çalışanı var böyle bir çevre temiz yani.Ben 2 yaşından beri buradayım başka bir yerde de yaşayamam herhalde kalabalık semtlerde ruhum daraliyor alışmışım buranın sakinligine. A101, bim, sok, gurmar migros, sağlık ocagi, ilkokul lise, PTT, pastahaneler, cafe, fırın, yürüyüş alanları vs hepsi yürüme mesafesinde.Trafik hastahanesi de çok yakın.konum olarak çok iyi bir yer.Esin biliyordur belki burayı.nerede çalışıyor, işi ne?Kira kaç paraBuradaki ev sahibimiz çok iyi bizim. Evler 1100 1200 biz 900e oturuyoruz ve sıfır ev ilk oturan biziz. Bizi buda cezbediyor aslında ama ben izindeyken eşimin gidiş geliş yapması da çok saçma olacak. Şuanki planlara göre 24 ay ücretsiz kullanmayı düşünüyorum çünkü. Sonra değişir mi bilmiyorum da. Kafamız karışık o yüzden. Ama kalmak istemiyorum burda pek. Özellikle işe girdikten sonra soğudum burdan. Zaten izmirden bağımsız resmen. O kadar az Kemalpaşalı var ki
Az az yaparız kuzum artıkSEPTEMBER LOVE evde hiç iş bitmiyor valla,bende önümüzdeki hafta giricem dolap içlerine.ama senin kolun sıkıntılı canım çok yorma
Hastane çantasına havlu koyacak mıyız ?Sağlık odağındaki hemşire de korkutunca sardı beni bir korku yikadiklarimi ütüledim. Benim pijamaları makinaya attim. Çantamı hazırlıyorum Kızlar,inşallah bir eksik olmaz. Ablam gelecekti ama oda evde istirahatte bebislerden dolayı,annem abimin kızlarına bakıyor kayinvalidem aradı ben yapayim diye ama yapıyorum yavaş yavaş dedim. Kendimi çok garip hissettim ya cinsiyetini bilmiyorken aldığım kıyafetleri vardi unisex ağladım resmen ne çabuk geçti zaman
Bende sizin ekipteyim biliyosunAaaa bende niye karsiyaka da calisiyorsun diye kalmis ya. Manisa ve Aydin ekibinden de gelenler olur @ES-ER. Gelmek isteyenler parmak kaldirsin. Hafta sonu ya da hafta ici de olabilir onumuzdeki hafta ici bana uygun mesela.oneriler ne olur
Kullanıyorum sabah akşam kalsiyumHah işte ondangozume pek rahatmis gibi geliyor onlar.gecen gün bı sitede gördüm 30 liraydı.nasil bişey gelir belli olmaz diye almadim.kumasina dokunup almak istiyorum.
Daha önce hiç kullandın mi korse? Yumuşacık olanları da var.en azından hareket halindeyken göbeği sabit tutması kesideki acıyı azaltır diye dusundum ama... Boyun düzleşmesi direk kola vuruyor tabi e bide gebelikle ×2 oluyor.Beni de fıtık böyle yaptı sanırım.Ellerimdeki uyuşmaya normal dedi doktorum.Cok ileri boyutta değil o şuan.Ama ağır için kalsiyum vermisti baya hafifletti o.Aglayacak boyuta gelmiştim nerdeyse.sen kullanıyor musun kalsiyum?belki seni de biraz rahatlatır.
Ahaaaa, biz Kemalpaşaliyiz ya kız. Halam merkezde PTT sokağında oturuyor. Babam da orda yaşıyor köyde, bahçemiz var.Ben de Bornova evka3 teyim.her yandan yakinmisiz.Madem toplantı kaldı biz toplanalım.Uygunsaniz bir pazar gorussek ya dogurmadan, güzel olmaz mı?Hatta biz 2-3 hafta sonra Kerem e birkaç yenidoğan almaya gideceğiz nasip olursa.Hep beraber gitsek ona da falan. Ay buluştuk da sanki gezmeyi de planladim hemen çok mu hayal kurdum ne
Su an dişi agrimiyor. Dedigin yere de bakayim. Ozeldeki doktorlar sedasyona pek yanasmiyor biraz arastiracagim.Bide Demirköprü dış hastahanesine gitsen? Çok duydum orayı ama hiç gitmedim.Velki yakın bir zaman verirler.Dis ağrısına dayanamaz yavrum.
Ben nasıl geleceğim pekiBende sizin ekipteyim biliyosun
Bi hotobosnan ordayim
Basimizin ustunde yerin var hep beklerizBende sizin ekipteyim biliyosun
Bi hotobosnan ordayim
Ev nasıl temiz mi peki? Bornova ilçe jandarma da çalışıyor canım. Valla öyle bir niyetimiz var şuan ya. Bi no falan atarsan bakar eşim bi.Bide Demirköprü dış hastahanesine gitsen? Çok duydum orayı ama hiç gitmedim.Velki yakın bir zaman verirler.Dis ağrısına dayanamaz yavrum.Ben de en çok ondan korkuyorum agrirsa nerden bilecegim diyeyok kız dogurana kadar çok zaman var daha.Kabul ederseniz eğer gelin bu pazar bana.Yemegi dışardan söylerim ama size harika Hindistan cevizli kurabiye yaparım.O kadarcık hareket etmeyle çıkmaz herhalde Kerem cok ciddiyim ben yalnız bu pazarı bı düşünün siz.
24 ay da az değil ki.Adamin yola verdiği para cebinize kalsa bir aylık kiranın bir kismi çıkar zaten.Eger istersen ben yarın öğrenirim kirayı.Hatta TLF atarım görüşürsunuz olur mu? Burası İzmir in en sakin semtlerindendir. Yüksek olduğu için havası da temiz.Genelde emekli, avukat, dr, öğretim uyeleri, öğretmen, kamu çalışanı var böyle bir çevre temiz yani.Ben 2 yaşından beri buradayım başka bir yerde de yaşayamam herhalde kalabalık semtlerde ruhum daraliyor alışmışım buranın sakinligine. A101, bim, sok, gurmar migros, sağlık ocagi, ilkokul lise, PTT, pastahaneler, cafe, fırın, yürüyüş alanları vs hepsi yürüme mesafesinde.Trafik hastahanesi de çok yakın.konum olarak çok iyi bir yer.Esin biliyordur belki burayı.nerede çalışıyor, işi ne?
Ya aslında daha önce Nisan topiginde birkaç yazismistik seninle ama başka konular üzerineydi.Boyle tanışma fırsatımiz olmadı.Keske o zaman tanissaydik ya, neyse olsun bundan sonraya bakalım.Ben de tam onu diyecektim bizim kirazliga gideriz yazın diye.Hazirandi canım.O zamana bebeler de ele gelir hem inşallah.Evet evet küçük Erzurum orası.Bu arada benim eşim de ErzurumluTüh ne diye şimdi yazarsın ki geldiğin sıralarda yazsaydın ya şu topiğe :) kiraz zamanı ne zamandı? Bebeler doğmuş olur o zamana bol bol kiraz yerikgelirsen haber et sağa dön Erzurumlu sola dön Erzurumlu. Küçük Erzurum diyorlar zaten buraya ben eşimle kk dan tanıştığım biriyle görüşmüştüm Antalya’da. Çok garipsemedi o zaman aslında
Ordan geldim ya hemen gireyim konuya suardanSizde is yok
Nisan topiginde ne becerikli ne maharetli garilar varmis öve ove bitiremediler orda takilicam artik
Agiz tadiyla bi kavga edipte seyrettirmediniz
Oradakiler ne yapıyor kıssSizde is yok
Nisan topiginde ne becerikli ne maharetli garilar varmis öve ove bitiremediler orda takilicam artik
Agiz tadiyla bi kavga edipte seyrettirmediniz
çok şükür üstümdeki yük azaldı22 kiloynan grubumuzun kilolicesi oldunuz
Ya aslında daha önce Nisan topiginde birkaç yazismistik seninle ama başka konular üzerineydi.Boyle tanışma fırsatımiz olmadı.Keske o zaman tanissaydik ya, neyse olsun bundan sonraya bakalım.Ben de tam onu diyecektim bizim kirazliga gideriz yazın diye.Hazirandi canım.O zamana bebeler de ele gelir hem inşallah.Evet evet küçük Erzurum orası.Bu arada benim eşim de Erzurumluama orda tanismadik biz.Benim de kk dan tanıştığım hala görüştüğümüz arkadaşlarim var.Eslerle denize bile gittik.ve birisi dogumumda tüm gün yanımda kaldı benim.35 haftalık kocaman göbeğiyle.Bazen çok sağlam dostluklar çıkıyor.Ben bizden de umitliyim suan
Ordan geldim ya hemen gireyim konuya suardanben oda yapmayacağım o yüzden beşik aldım ve uyku setini, cibinligi baby nest i kendim diktim.Bide örgü puset yaptım.Kapi süsü ve ikramliklari da yapacağım inşallah.Ama ben böyle şeyleri daha önce çok uzun süre yaptım.Eve kapanınca böyle şeylerle uzun süre geç sağlamıştım.Bebek şekeri, nikah kına, doğumgünu vs ait herşey.Yirt dışına da kargo yapıyordum. Haberiniz bile yapılmıştı bizim TV de
Bak sen pera hanımdaki şansa.. Ne güzel düşünmüş kardeşinDayısından Pera kuzuma yılbaşı hediyesi
Bu dayısından ikinci hediyesi oldu :)
Bana da bebek güncesi hatıra defteri almış
Çok duygulandım , o kadar güzel bir defter yapmışlar da bayıldım
Şimdi şipşak fotoğraf Makinesi alacakmış
Pera nın her özel anını çekip o deftere yapıştırmak için
Guzel anilariniz mutlu gunleriniz olsun insDayısından Pera kuzuma yılbaşı hediyesi
Bu dayısından ikinci hediyesi oldu :)
Bana da bebek güncesi hatıra defteri almış
Çok duygulandım , o kadar güzel bir defter yapmışlar da bayıldım
Şimdi şipşak fotoğraf Makinesi alacakmış
Pera nın her özel anını çekip o deftere yapıştırmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?