2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay allah bagislasin. Ne guzel ikiz bebekler. Rabbim sag salim kucaniza almayi nasip etsin.
Bulantilarin nasil canim fazlami ilk bebeginden.
Allah razı olsun canım.
Rabbim hepimizinkini bağışlasın inşallah..
Ben oğlumda da çok çektim bulantılardan 20. haftaya kadar ama bu seferki beni kaç kere acillik etti tüm değerlerim kötü çıkmıştı serumlar ilaçlar felan. 20 günde 4 kilo verdim. Baya baya kötü geçiyordu son 2-3 gündür nedense hafif bi azalma var. Zaten bulantı ilacı kullanıyorum çok şükür en azından hiç kusmadım 2-3 gündür zaman zaman öğüyorum ama bişiler yiyebiliyorum. Umarım geçiyordur. Nasip artık alıştım böyle yaşamaya. Sebebini düşündükçe şükrediyorum tutunuyorum.

Amin canım inşallah.seninde herşey yolundadır inşallah sağlıklıca al kucağına ikisinide

Haklısın Çok sorun yapmaz öyle niye yapmadın diye

Kızımda imom kullanmıştım ben. Balık yağı ve bi kaç vitamin var içinde.

Çok geçmiş olsun canım Allah bi daha yaşatmasın inş.

Ahh canim cok gecmis olsun neyseki bebise birsey olmamis dikkat et kendine neden yerinden oynamiski dr birsey soyledimi

İlk hamilelikte çok belli olmuyor 4 aylıkta ama belki kişiye göre değişir.

Canım çok geçmiş olsun. Bir daha yaşatmasın allah.

Herkes dagildi orda anneyimben in kaynanasida yok ortada heyecan kalmadi
Bide habire yumurta konusuluyo zaten midem bulaniyo okudukca kotu oluyom yumurta yumurta
Kalp atışlarını duydunmu bebeğinin haftaya gidicem bende 6+1 de olacağım dr duyarız dedi sen ne zaman duydun

Aman gecnce ne yapcaksınz anınızn tadını cıkarın tabı bulantılar gectkten sonra
Bulantılar ve halsizlik olmasa ben son tek çocuklu zamanlarımın tadını öyle bir çıkaracağım ki sorma.. ama halsizlikten kokum kaldıracak halim Yok. O yüzden bu aylar çabuk geçsin istiyorum.

Evt belden aşağısı bol Allah'tan ondan kurtarırım diyorum ama zaten çok belli evet kesin anlarlar.
Ne yapalım artık.
3 ay dolmak üzere oluyor o zamana..
Anlasınlar ya zaten o xamana saklmazsın ben sdece kalp atslarını duyup emin olana kadar soylemedım kndı aılem ve eşimn aılesı harıç bu saatten sobrada bısey olrsa yapacak bişey yok kalp atıslarınıda duyup bebek kaybtms bırı olarak aslnda bıraz daha beklmem gerekrdı ama sabrszmdr bıraz inşallah buna bısey olmaz

Cok dogru dusunuyosun canim sonra Allah korusun birsey olsa anne icin cok daha yipratici oluyo en azindan 3 ay gecmeli bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…