2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Masallah annesi demek ki yavas yavas pozisyonunu almaya baslamis benim kontrolum de persembe iple cekiyorum o gunu.
Bir aydir kontrol disinda evden cikmiyorum. Son kontrolum 2 hafta onceydi

Aslında şu an kanıma girdin:) yarın devlet hastanesine gidip bi sorayim dahiliye ye ne dicek bakalım. Bu arada bugün inanılmaz anksiyetem tuttu carpintidan ötürü. Depresyonda gibiydim. Kansızlıktan kesinlikle yarın bakicam

Bahsettiğiniz başka değerler neler acaba tam kan sayımında görünüyor mu
Aslında önceden gelişen bir acil durumunuz var bu haftalarda tedbir alsa mantıklı olmaz mı
Kandaki demirin yeterli. Bosuna yukleme yapmayalım. Sendeki kansızlık sebebi B12 vitamini eksikliği, folik asit eksikliği yada kan hücrelerini etkileyen bir başka hastalık olabilir gibi bilimsel söylemleri var. Ama dahiliye uzmanina gidince dayiyor demiri serumla ne panik atak ne stres kaliyor. Bakalım yarın olsun da basla doktora da danisicam

Oh oh maşallah canim

Benim de ilk doğum agustostaydi:) ve ben orada giydiğim gecelikten birini koydum üzerine de ayriyeten sabahlık alıp kombin yaptım. Böylelikle yazlık gecelikleri de değerlendirmiş oldum. Siz de bu şekilde yapabilirsiniz

Bir sorum olacakti cok merak ettim 13 haftalik hamileyim ikili tarama testi yaptirdim doktor ultrasonda hersey normal dedi iyi dedi ama kanda cikan onemli dedi. Bu şekilde olupta kanda olumsuz cikar mi ? Ilk hamileliğim

Bir sorum olacakti cok merak ettim 13 haftalik hamileyim ikili tarama testi yaptirdim doktor ultrasonda hersey normal dedi iyi dedi ama kanda cikan onemli dedi. Bu şekilde olupta kanda olumsuz cikar mi ? Ilk hamileliğim

çıkabilir ıkısının kombıne halıyle bır deger olusturuluyor, sızı veya doktorunuzu suphelendıren bır kan degerı cıkarsa dna bakılan testler var fıyatları bıraz yuksek ama nıfty harmoni vb onlardan bırını yaptırırsınız.

Anladim tesekkur ederim insallah bi sorun cikmaz

Benımde bugun idrarda bol bakteri cıkti cefamed iğne verdi sabah aksam 3 gun ama bişi olur mu diye dusunmeden edemiyorum yinede

Benımde bugun idrarda bol bakteri cıkti cefamed iğne verdi sabah aksam 3 gun ama bişi olur mu diye dusunmeden edemiyorum yinede

Çok gecmis olsun, bakteri önemli dogumu cok fazla etkiliyor o sebeple ihmal etme iyi ki igne vermis en azindan onceden tedbir olur.genitalden alinan peobiyatik de etkili, doktkr belki vermistir?

Herkese merhaba,
30. Haftadan sonra doktor değiştirmek ne kadar mantıklı .Gerçekten artık çok moralim bozuluyor. Hamileliğim boyunca değiştirdiğim 3.doktordu. Kendimde sıkıntı olduğunu düşünüyorum artık.
Sıkıntım şu;
Ben hem sağlık ocağında ki doktordan hem kadın doğum doktorundan zorla tahlil İstemi istiyorum sanki. Yani ben demesem hiç tahlil yapılmayacak.
Sağlık ocağına gidiyorum zorla vitamin değerime bakılıyor idrar veriyorum tesadüf iltihap olduğu ortaya çıkıyor. Kadın Doğuma gidiyorum her ağrı ona göre normal. Hatta daha ağzımı açmadan normal diyor. 10 dakika ya sürüyor ya sürmüyor dünya bir para ödüyoruz ama soru sormak mümkün olmamakla beraber bir de laf duyuyoruz.
Değiştirmek istiyorum ama bu kadar takipten sonra başka doktor kabul eder mi bilmiyorum. Kafam çok karışık sizlerde değiştiren oldu mu ?

Benimde bakteri çıkmıştı doktor tek kullanımlık antibiyotik toz verdi onu suya karıştırıp içtim tekrar idrar verdiğimde bişi çıkmadı birde bol bol su içmek gerekiyormuş. Bişi olmaz inşallah

Merhaba.bende 29.haftamda hastane degistirdim.özele gidiyordum ama cokta memnun kalmadim acikcasi.ege ünv.gittim memnunum.kanima idrarima birsürü şeye baktilar.orda dogum düsünüyorum.bebce sorun olmaz memnun degilsen degistir doktorunu.benim aile hekimim evem çok cok ilgili.zaten gereken herseyi de yapiyorlar yönlendiriyorlar.hatta hastanede yaptirdigim testleri falan watsaptan degerlendiriyo aile hekimim sagolsun.

Hayırlı geceler anneler sizlere sorum olacak şimdi ben aralık 9 da adet oldum 21 inde tekrar kanamam oldu 3 gün falan sürdü düşük yaptım ya hatrlıyormusunz bılmıorum 3 ay önce .3 aydr kontrol hapyla korunuorum 21inde lekelnmem olunca hapı bıraktım şimdi bu lekelnmeyı adet olarak mı almalıyım eger almamalıysam 3 gün adetim gecti şu durumda hamıle olma ihtimalim nedir sizce

bence degistirmelisin cunku bu duygularla dogumda stres olursun

Hayirli aksamlar canim cok gecmis olsun Emrabbim tez zamanda tekrar nasip etsin hamileligi. Hapi biraktiktan sonra
Adette duzensizlik oluyor genelde ben ona baglardim ama
Madem
Gunun gecti emin olmak
İcin bi test yap

Beni merak eden arkadaşlarıma ve dualarınız için çok teşekkür ediyorum. Bebeklerim biraz daha iyi ama uzun bir yol var önümüzde inşallah daha da iyi olacaklar.
Onca sayfaysı okuyup geldim ve sonunda hiç hoş olmayan durumlarla karşılaştım açıkçası tadım kaçtı...

Bnm cok fazla oldugu için antibiyotik verdi sanirım çokta su içıyorum nasil oldu anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…