- 2 Temmuz 2012
- 669
- 726
- 103
Masallah annesi demek ki yavas yavas pozisyonunu almaya baslamis benim kontrolum de persembe iple cekiyorum o gunu.İyi akşamlar kizlar Bugün bizim kontrolünün vardi. Çok sukur hersey yolunda bebeğim 1 Hafta önce çıktı.1800gr olmuş. Çarpraz duruyor dedi bas aşağıda ama çapraz dönmeye çalışıyor dedi. Ve bu bana sıkıntı verirmiş. Ki zaten de veriyor yaramaz.
Aslında şu an kanıma girdin:) yarın devlet hastanesine gidip bi sorayim dahiliye ye ne dicek bakalım. Bu arada bugün inanılmaz anksiyetem tuttu carpintidan ötürü. Depresyonda gibiydim. Kansızlıktan kesinlikle yarın bakicamBenim doktorum da serum ile yükleme yapıyor.hatta geçen hafta yapıldı. Ilk hamileliğimde de 28. Haftalarda yapıldı. Ileri haftaları beklemese aslında doktorunuz bir konussaniz.bu haftalardan sonra bebek daha çok demir vs çekiyormuş.
Bende kansızlıkta yok ona rağmen hic ilaç kullandirmayip serum veriyor bir kereye mahsus.
Kandaki demirin yeterli. Bosuna yukleme yapmayalım. Sendeki kansızlık sebebi B12 vitamini eksikliği, folik asit eksikliği yada kan hücrelerini etkileyen bir başka hastalık olabilir gibi bilimsel söylemleri var. Ama dahiliye uzmanina gidince dayiyor demiri serumla ne panik atak ne stres kaliyor. Bakalım yarın olsun da basla doktora da danisicamBahsettiğiniz başka değerler neler acaba tam kan sayımında görünüyor mu
Aslında önceden gelişen bir acil durumunuz var bu haftalarda tedbir alsa mantıklı olmaz mı
Oh oh maşallah canimİyi akşamlar kizlar Bugün bizim kontrolünün vardi. Çok sukur hersey yolunda bebeğim 1 Hafta önce çıktı.1800gr olmuş. Çarpraz duruyor dedi bas aşağıda ama çapraz dönmeye çalışıyor dedi. Ve bu bana sıkıntı verirmiş. Ki zaten de veriyor yaramaz.
Benim de ilk doğum agustostaydi:) ve ben orada giydiğim gecelikten birini koydum üzerine de ayriyeten sabahlık alıp kombin yaptım. Böylelikle yazlık gecelikleri de değerlendirmiş oldum. Siz de bu şekilde yapabilirsinizBende hazırlamadım, gecelik ve yeni doğan falan almam lazım. Ilk doğumum ağustos ayındaydı. O zaman giydiğim gecelikleri giyebilirmiyim diye düşünüyorum hala. Emzirme sutyen ve atleti ben çok kullandım ama kişiye göre değişiyor sanirim.
Bir sorum olacakti cok merak ettim 13 haftalik hamileyim ikili tarama testi yaptirdim doktor ultrasonda hersey normal dedi iyi dedi ama kanda cikan onemli dedi. Bu şekilde olupta kanda olumsuz cikar mi ? Ilk hamileliğim
Anladim tesekkur ederim insallah bi sorun cikmazçıkabilir ıkısının kombıne halıyle bır deger olusturuluyor, sızı veya doktorunuzu suphelendıren bır kan degerı cıkarsa dna bakılan testler var fıyatları bıraz yuksek ama nıfty harmoni vb onlardan bırını yaptırırsınız.
Benımde bugun idrarda bol bakteri cıkti cefamed iğne verdi sabah aksam 3 gun ama bişi olur mu diye dusunmeden edemiyorum yinede
Benimde bakteri çıkmıştı doktor tek kullanımlık antibiyotik toz verdi onu suya karıştırıp içtim tekrar idrar verdiğimde bişi çıkmadı birde bol bol su içmek gerekiyormuş. Bişi olmaz inşallahBenımde bugun idrarda bol bakteri cıkti cefamed iğne verdi sabah aksam 3 gun ama bişi olur mu diye dusunmeden edemiyorum yinede
bence degistirmelisin cunku bu duygularla dogumda stres olursunHerkese merhaba,
30. Haftadan sonra doktor değiştirmek ne kadar mantıklı .Gerçekten artık çok moralim bozuluyor. Hamileliğim boyunca değiştirdiğim 3.doktordu. Kendimde sıkıntı olduğunu düşünüyorum artık.
Sıkıntım şu;
Ben hem sağlık ocağında ki doktordan hem kadın doğum doktorundan zorla tahlil İstemi istiyorum sanki. Yani ben demesem hiç tahlil yapılmayacak.
Sağlık ocağına gidiyorum zorla vitamin değerime bakılıyor idrar veriyorum tesadüf iltihap olduğu ortaya çıkıyor. Kadın Doğuma gidiyorum her ağrı ona göre normal. Hatta daha ağzımı açmadan normal diyor. 10 dakika ya sürüyor ya sürmüyor dünya bir para ödüyoruz ama soru sormak mümkün olmamakla beraber bir de laf duyuyoruz.
Değiştirmek istiyorum ama bu kadar takipten sonra başka doktor kabul eder mi bilmiyorum. Kafam çok karışık sizlerde değiştiren oldu mu ?
Hayirli aksamlar canim cok gecmis olsun Emrabbim tez zamanda tekrar nasip etsin hamileligi. Hapi biraktiktan sonraHayırlı geceler anneler sizlere sorum olacak şimdi ben aralık 9 da adet oldum 21 inde tekrar kanamam oldu 3 gün falan sürdü düşük yaptım ya hatrlıyormusunz bılmıorum 3 ay önce .3 aydr kontrol hapyla korunuorum 21inde lekelnmem olunca hapı bıraktım şimdi bu lekelnmeyı adet olarak mı almalıyım eger almamalıysam 3 gün adetim gecti şu durumda hamıle olma ihtimalim nedir sizce
Kültür testi verdı onun sonucuna göre verir herhalde bişiyÇok gecmis olsun, bakteri önemli dogumu cok fazla etkiliyor o sebeple ihmal etme iyi ki igne vermis en azindan onceden tedbir olur.genitalden alinan peobiyatik de etkili, doktkr belki vermistir?
Bnm cok fazla oldugu için antibiyotik verdi sanirım çokta su içıyorum nasil oldu anlamadımBenimde bakteri çıkmıştı doktor tek kullanımlık antibiyotik toz verdi onu suya karıştırıp içtim tekrar idrar verdiğimde bişi çıkmadı birde bol bol su içmek gerekiyormuş. Bişi olmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?