2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen bende hiçbir şey yapmadım. Gecelik pijama tarzı şeyler kaldı satın almadığım. Bir de emzirme sütyeni alsam mı gerek mi diye düşünüyorum.

Bende hazırlamadım, gecelik ve yeni doğan falan almam lazım. Ilk doğumum ağustos ayındaydı. O zaman giydiğim gecelikleri giyebilirmiyim diye düşünüyorum hala. Emzirme sutyen ve atleti ben çok kullandım ama kişiye göre değişiyor sanirim.

Bu arada konuyu okumaya çalışıyordum çok hızlı ilerliyordu sayfalar yetişemiyordum, 1,5 yaşında oğlum var Onun peşinde koşmaktan vakit kalmıyor. Uyuyorken yazayım dedim:)

Canim demir eksikligi de carpi ti yapiyor kontrol ettirdin mi hamileligin sonuna dogru genelde daha da dusuyor ya.

Gunaydin kizlar bizimde kont c.tesi heycanla gun sayiyoruz nasil hastane cantanizi hazirladiniz mi benim daha cok eksigim var onlari tamamlarsam hazırlayacam insallah
ben de hicbir hazirlik yapmadim. Yavas yavas hazir etsem
Olur

Canim demir eksikligi de carpi ti yapiyor kontrol ettirdin mi hamileligin sonuna dogru genelde daha da dusuyor ya.

ben de hicbir hazirlik yapmadim. Yavas yavas hazir etsem
Olur
Evet Demir ilacı kullanıyorum düşük çıkmıştı ondan demek ki.

Ben hazırlamadım daha eksiğimde var bana erken gibi geliyo 2. çocuk olunca daha rahat oluyo insan
Benim ilk ben niye bu kadar rahatim anlamiyorum nasil yetişecek onu da bilmiyorum hareket sinirlamam var benim o yuzden cok gezip alamiyorum da artik olduğu kadar diyorum eksik kalirsa dogumdan sonra tamamlarim

Benim ilk ben niye bu kadar rahatim anlamiyorum nasil yetişecek onu da bilmiyorum hareket sinirlamam var benim o yuzden cok gezip alamiyorum da artik olduğu kadar diyorum eksik kalirsa dogumdan sonra tamamlarim
Canım sağ salim doğsunlarda alınır hepsi

Senin ikinci oldugu halde kafan karisik ben tecrubesizim bi bilseniz alirken kac kez dusunuyorum ne alcam ne zaman giydirecem diye bizde beşiği bekliyoruz o zamana kadar battaniyelerini falan alip yıkamaya başlıycam

Senin ikinci oldugu halde kafan karisik ben tecrubesizim bi bilseniz alirken kac kez dusunuyorum ne alcam ne zaman giydirecem diye bizde beşiği bekliyoruz o zamana kadar battaniyelerini falan alip yıkamaya başlıycam
O kadar güzel telaşlar ki insan hemen herşeyi hazırlamak istiyo ilk doğumda çantamı 1 ay kala hazırlamıştım ama o bir ay geçmek bilmedi sanki bana bunda daha ağırdan alıyorum

Bahsettiğiniz başka değerler neler acaba tam kan sayımında görünüyor mu
Aslında önceden gelişen bir acil durumunuz var bu haftalarda tedbir alsa mantıklı olmaz mı

Arkadaşlar günaydın, doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum ama 30. haftaya da geldik sizler neler düşünürsünüz bu konuda ? Benim durumumda olan var mı ?

ben düşünüyorum. doktorumla whatsuptan iletişimdeyken sıkıntı yaşıyorum. hem istediğini sorabilirsin diyor hem tamam peki sıkıntı yok gibi kısa cevaplar veriyor. yani kontrole gittiğimdeki sıcak sevecen konuşkan kadın nerdeeee bir şey danışacağım zaman soğuk davranan nerde. bunun için doktor değiştirilmez belki ama... işte bakıyoruz başka bir doktor yine de

Aynen bende hiçbir şey yapmadım. Gecelik pijama tarzı şeyler kaldı satın almadığım. Bir de emzirme sütyeni alsam mı gerek mi diye düşünüyorum.
Bir iki tane olabilir bem çok kullanışlı bulmamıştım. İyi ki fazla almamışım. Gece gündüz destekli sütyen kullandım. Göğüsler sarkmasın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…