- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 333
Aynen bende hiçbir şey yapmadım. Gecelik pijama tarzı şeyler kaldı satın almadığım. Bir de emzirme sütyeni alsam mı gerek mi diye düşünüyorum.
Canim demir eksikligi de carpi ti yapiyor kontrol ettirdin mi hamileligin sonuna dogru genelde daha da dusuyor ya.Benim nefes darlığım arttı iyice hiç uyuyamadımbir de bir şey soracağım kızlar toksoplazmadan kaynaklanan bir sıkıntı olsa bu ayrıntılı ultrasonlarda çıkardı dimi, bu gece de kafama bu takıldı.
ben de hicbir hazirlik yapmadim. Yavas yavas hazir etsemGunaydin kizlar bizimde kont c.tesi heycanla gun sayiyoruz nasil hastane cantanizi hazirladiniz mi benim daha cok eksigim var onlari tamamlarsam hazırlayacam insallah
Ben hazırlamadım daha eksiğimde var bana erken gibi geliyo 2. çocuk olunca daha rahat oluyo insanArkadaşlar çanta hazırlamayan var mı benim gibi ne eksiğiniz kaldı almadığınız?
doktorun icine sinmiyorsa degistirmedillni tavsiye ederim. ben 28. haftada degistirdim hatta bu 3. doktorum cok sukur mutluyum artik.Arkadaşlar günaydın, doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum ama 30. haftaya da geldik sizler neler düşünürsünüz bu konuda ? Benim durumumda olan var mı ?
Evet Demir ilacı kullanıyorum düşük çıkmıştı ondan demek ki.Canim demir eksikligi de carpi ti yapiyor kontrol ettirdin mi hamileligin sonuna dogru genelde daha da dusuyor ya.
ben de hicbir hazirlik yapmadim. Yavas yavas hazir etsem
Olur
Benim ilk ben niye bu kadar rahatim anlamiyorum nasil yetişecek onu da bilmiyorum hareket sinirlamam var benim o yuzden cok gezip alamiyorum da artik olduğu kadar diyorum eksik kalirsa dogumdan sonra tamamlarimBen hazırlamadım daha eksiğimde var bana erken gibi geliyo 2. çocuk olunca daha rahat oluyo insan
Takvim niçin yapmıyorsunuz gün gün takip etmesi güzel oluyor:)SekerAnnee bizim seninle dogum gununuz ayni zamana geliyo sanirim benimde doguma bugun 62 gun var
Ben takvim konusunda bazi kötü olaylar yasadim canim o yuzden simdi takvim yapmaya korkuyorumTakvim niçin yapmıyorsunuz gün gün takip etmesi güzel oluyor:)
Canım sağ salim doğsunlarda alınır hepsiBenim ilk ben niye bu kadar rahatim anlamiyorum nasil yetişecek onu da bilmiyorum hareket sinirlamam var benim o yuzden cok gezip alamiyorum da artik olduğu kadar diyorum eksik kalirsa dogumdan sonra tamamlarim
Aynen canim bizde oyle dusunuyoruz vallaCanım sağ salim doğsunlarda alınır hepsi
Oğlumda çok almıştım çoğunu giydiremedim çabucak büyüdü oyüzden az almak lazım ihtiyaca göre almak daha iyi hem hediyede gelir zaten benim kafam çok karışık 3 ay sonrası yaz ne giydircez çıtçıtlı badi yeterli olur herhalde sadeceAynen canim bizde oyle dusunuyoruz valla
Senin ikinci oldugu halde kafan karisik ben tecrubesizim bi bilseniz alirken kac kez dusunuyorum ne alcam ne zaman giydirecem diye bizde beşiği bekliyoruz o zamana kadar battaniyelerini falan alip yıkamaya başlıycamOğlumda çok almıştım çoğunu giydiremedim çabucak büyüdü oyüzden az almak lazım ihtiyaca göre almak daha iyi hem hediyede gelir zaten benim kafam çok karışık 3 ay sonrası yaz ne giydircez çıtçıtlı badi yeterli olur herhalde sadece
O kadar güzel telaşlar ki insan hemen herşeyi hazırlamak istiyo ilk doğumda çantamı 1 ay kala hazırlamıştım ama o bir ay geçmek bilmedi sanki banaSenin ikinci oldugu halde kafan karisik ben tecrubesizim bi bilseniz alirken kac kez dusunuyorum ne alcam ne zaman giydirecem diye bizde beşiği bekliyoruz o zamana kadar battaniyelerini falan alip yıkamaya başlıycam
Bahsettiğiniz başka değerler neler acaba tam kan sayımında görünüyor muKan hapı sadece demir değerini yükseltiyor bize basla değerler de lazi diye hiç kan ilacı vermedi kullanmadım ben de. Doğuma yakın kan veririz dedi serumla. Ancak benim oğlan 36.haftada gelince acil sezeryana girdim orada küçük 4 tüp kan takmışlar. Şimdi ise gizlice dahiliye uzmanına gidip önceden takviye alabilirmiyim diye düşünmedim degil
Arkadaşlar günaydın, doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum ama 30. haftaya da geldik sizler neler düşünürsünüz bu konuda ? Benim durumumda olan var mı ?
Bir iki tane olabilir bem çok kullanışlı bulmamıştım. İyi ki fazla almamışım. Gece gündüz destekli sütyen kullandım. Göğüsler sarkmasın diye.Aynen bende hiçbir şey yapmadım. Gecelik pijama tarzı şeyler kaldı satın almadığım. Bir de emzirme sütyeni alsam mı gerek mi diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?