Yok canım öyle bir şey öyle saklanma galan olmuyor. Hatta kakasını yaptıktan sonra 2-3 saat değişmesem de rahatsız olmuyor maalesef ben de karar verdim önümüzdeki yaza bırakacağım çünkü. Bebek olunca tekrar geri beze dönebilir diye. Yanş 3 yaşını bekleyeceğim. Umarım yanlış yapmıyorumdur.
Ben de senin gibi 32. haftadan sonra düşünüyorum aslında nesenecim çalışabilir raporunu alayım diye bakıyorum aslında hem de doktorcuğuma son bi şans vericem her ne kadar o bunu henüz bilmese de :)
Soru sormuyodumki hal hatır soruyodum ona da cevap alamiyodum benlik bi durum yok bile bile burda konusulmicakti o zaman herkes kendi yaptıgının bedelini ödedi banane
Memnun deguksen tabiki bu aydan sonrasi önemli özel bir durumu hastaligi yoksa bebeginin tabiki. Iyi bir doktor sece bilirsin ist.avrupa yakasindaysan dalga dalgıçogluny tavsiye ederin benim doktorum öyle bir doktor daha tanimadim
Memnun deguksen tabiki bu aydan sonrasi önemli özel bir durumu hastaligi yoksa bebeginin tabiki. Iyi bir doktor sece bilirsin ist.avrupa yakasindaysan dalga dalgıçogluny tavsiye ederin benim doktorum öyle bir doktor daha tanimadim
ben de hazırlamadım henüz çantayı filan,sadece alışveriş yaptım ama sanki daha alınacak şeyler varmış gibi hissediyorum ya,aldıklarım yeterli mi değil mi karar veremiyorum,halbuki bi adet kızçe büyüttüm ,altı yaşına geldi ama sanki büyüten ben değilim halbuki annem beşinci günü gittikten sonra herşeyiyle bi fiil ben ilgilenmiştim ama sanki herşeyi unutmuşum..
aldıkları aklında olanlar kabaca kaç tulum kaç body vs aldılar acaba ? Ben mi evham yapıyorum acaba
emzirme süteyini ben geçen doğumda iki tane almıştım ama çok az kullandım bi süre sonra o rahatsızlık vermişti bana..
bu hamileliğimde bir tane aldım yine hastanede filan kullanırım diye..
Kan hapı sadece demir değerini yükseltiyor bize basla değerler de lazi diye hiç kan ilacı vermedi kullanmadım ben de. Doğuma yakın kan veririz dedi serumla. Ancak benim oğlan 36.haftada gelince acil sezeryana girdim orada küçük 4 tüp kan takmışlar. Şimdi ise gizlice dahiliye uzmanına gidip önceden takviye alabilirmiyim diye düşünmedim degil
Benim doktorum da serum ile yükleme yapıyor.hatta geçen hafta yapıldı. Ilk hamileliğimde de 28. Haftalarda yapıldı. Ileri haftaları beklemese aslında doktorunuz bir konussaniz.bu haftalardan sonra bebek daha çok demir vs çekiyormuş.
Bende kansızlıkta yok ona rağmen hic ilaç kullandirmayip serum veriyor bir kereye mahsus.