2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kakayi yapmaya baska bi yerlere gidip saklanma vs. Varsa muhakkak umut vardir. Hatta benim kiz alistiysa dunyada alismayacak tek bir cocuk yoktur
Yok canım öyle bir şey öyle saklanma galan olmuyor. Hatta kakasını yaptıktan sonra 2-3 saat değişmesem de rahatsız olmuyor maalesef ben de karar verdim önümüzdeki yaza bırakacağım çünkü. Bebek olunca tekrar geri beze dönebilir diye. Yanş 3 yaşını bekleyeceğim. Umarım yanlış yapmıyorumdur.

Tabikii onlar buranın başını cekiyorlar di ve çok güzel grub olunmustu onca yasanmisliklari hiçe sayip yok saymalari akıl alacak gibi degil
Evet gerçekten ben de üzülüyorum umarım geri gelirler. Nedense durumdan rahatsız olan arkadaşlar da buraya uğramıyor. Laf söyleyip gidiyorlar.

Gunaydin kizlar bizimde kont c.tesi heycanla gun sayiyoruz nasil hastane cantanizi hazirladiniz mi benim daha cok eksigim var onlari tamamlarsam hazırlayacam insallah

Arkadaşlar günaydın, doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum ama 30. haftaya da geldik sizler neler düşünürsünüz bu konuda ? Benim durumumda olan var mı ?

Arkadaşlar günaydın, doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum ama 30. haftaya da geldik sizler neler düşünürsünüz bu konuda ? Benim durumumda olan var mı ?
Canim bende 32 ye geldim bende değiştiricem bu hafta da gittikten sonra deistirip baska bi dr a gitmeyi dusunuyorum

Canim bende 32 ye geldim bende değiştiricem bu hafta da gittikten sonra deistirip baska bi dr a gitmeyi dusunuyorum

Ben de senin gibi 32. haftadan sonra düşünüyorum aslında nesenecim çalışabilir raporunu alayım diye bakıyorum aslında hem de doktorcuğuma son bi şans vericem her ne kadar o bunu henüz bilmese de :)

Sordugunuz sorular hakkında fikirleri yoksa kimsenin cevapta vermemesi normal değil mi. Buyrun sorun sorun cevap alin simdi
Soru sormuyodumki hal hatır soruyodum ona da cevap alamiyodum benlik bi durum yok bile bile burda konusulmicakti o zaman herkes kendi yaptıgının bedelini ödedi banane

Memnun deguksen tabiki bu aydan sonrasi önemli özel bir durumu hastaligi yoksa bebeginin tabiki. Iyi bir doktor sece bilirsin ist.avrupa yakasindaysan dalga dalgıçogluny tavsiye ederin benim doktorum öyle bir doktor daha tanimadim

Memnun deguksen tabiki bu aydan sonrasi önemli özel bir durumu hastaligi yoksa bebeginin tabiki. Iyi bir doktor sece bilirsin ist.avrupa yakasindaysan dalga dalgıçogluny tavsiye ederin benim doktorum öyle bir doktor daha tanimadim

Çok teşekkür ederim önerin için Bursadayım ben.. Bursadan bi kadın doğumcu tavsiyesi olan varsa beklerim ama

Bir de benim prensim hiç uyumuyor mu nedir karnımda ya endişelenmeye başladım acayip hareketli sabah akşam, doğunca da böyle uyumaz mı acaba.

Arkadaşlar çanta hazırlamayan var mı benim gibi ne eksiğiniz kaldı almadığınız?

ben de hazırlamadım henüz çantayı filan,sadece alışveriş yaptım ama sanki daha alınacak şeyler varmış gibi hissediyorum ya,aldıklarım yeterli mi değil mi karar veremiyorum,halbuki bi adet kızçe büyüttüm ,altı yaşına geldi ama sanki büyüten ben değilim halbuki annem beşinci günü gittikten sonra herşeyiyle bi fiil ben ilgilenmiştim ama sanki herşeyi unutmuşum..

aldıkları aklında olanlar kabaca kaç tulum kaç body vs aldılar acaba ? Ben mi evham yapıyorum acaba

emzirme süteyini ben geçen doğumda iki tane almıştım ama çok az kullandım bi süre sonra o rahatsızlık vermişti bana..

bu hamileliğimde bir tane aldım yine hastanede filan kullanırım diye..

Benim doktorum da serum ile yükleme yapıyor.hatta geçen hafta yapıldı. Ilk hamileliğimde de 28. Haftalarda yapıldı. Ileri haftaları beklemese aslında doktorunuz bir konussaniz.bu haftalardan sonra bebek daha çok demir vs çekiyormuş.
Bende kansızlıkta yok ona rağmen hic ilaç kullandirmayip serum veriyor bir kereye mahsus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…