Sat nedir senin canımSlm kızlar geçen perşembe Bhcg 278 çıkmıştı bugün de doktora gittim. Karnımdan uştrasonla baktı ama keseyi bile göremedi bu değerlerde zaten görünmez ama bir sıkıntı yok dedi. Decavit vitamin verdi bir de 6 tüp kan 2 tüp de idrar verdim bazılarının sonucu bugün 4 de çıkacakmış o zaman tekrar ne zaman gelmen gerektiğini konuşuruz dedi.
Icin rahat etmicekse bu sekilde git ama tavsiyem gitme cunku oynayip duracaklar oranla buranla..Bugünkü psikolojiyi atamıyorum acile gittim ama yarın kendi doktoruma da gideyim diyorum kanamam geçti ama içim hiç rahat değil
Çok geçmiş olsun canım, neyseki bebişin seninleymiş cuma günü bende acile ağlayarak gittim çok şükür bişey yok dedi , sen yinede ayaklarının altına yastık alarak yat dinlenGünaydın kızlar sabah uyanınca büyük bir şokla uyandım wcya gittim bildiğin adet olmuşum gibi kanamam vardıambulans çağırıp hemen acile gittik dedim gitti bebeğim nasıl şokum elim ayağım kesildi..ultrasonda baktı her şey normal dedi bebeğin sapasağlam duruyor. Jinekolojik muayene etti kanamaya baktı bu düşük kanaması değil dedi. Hafif oynamış yerinden ondan olmuştur dedi. Allahım ya ne zor bir sabahtı benim için kendime gelemiyorum kanama kesildi şimdi niye böyle oluyor vücudum benimle oyun oynuyor sanki çok korktum
Günaydın kızlar benim hiç öyle bi bulantım falan YÖK sadece arada. Yanma gibi oluyor ağzım kuru hep ve adet öncesi gibi kaşık ve bel ağrılarım oluyor o kadar su içiyorum ama hep kuru bide belirgin olarak göğüs acısı var bende cuöa günü kalp atışı ve bebek için gidicem bazı şeyler YÖK diye tedirgin oluyorum
Ay maşallah darısı bana inşallah çok heycanlı ve stresliyim kaşık bel ağrın falan oluyormuBenimde bulantım ve aşırı göğüs hassasiyetim yok en azından şimdiye kadar olmadı. 7. haftamdayım bugün kalp atışını duydum. Sıkıntı yapma yani herkeste aynı durumlar olmuyor
Ay maşallah darısı bana inşallah çok heycanlı ve stresliyim kaşık bel ağrın falan oluyormu
anladım canım inşalalh saglıkla kucağınıza almak nasip olsunİnşallah olur canım sıkıntı yapma. Kasık ve bel ağrısı çok ayakta kaldığımda ve geceleri oluyor ama çok rahatsız edecek boyutta değil[/QUOTE
O zaman biraz çıkar karnın 12. Haftadan sonra 13 ekimde bizim de düpünümüz var inşallah karnım çıkmazBenım 2
Gözden kaçmıştır canımBenim msjlarım bu sayfada hiç önemsenilmedi sanırım cvp bile yazılmadı
Hoşgeldin hayırlı olsun inşallah.Merhaba kızlar bende mart annesi olcam inşallah 1 tane oğlum var 2.5 yaşında.. 2016 nisan anneleriyle çok şey paylaşmıştık burada.. umarım sizinlede doğuma kadar birbirimize destek oluruz.. bana başta boş gebelik demişlerdi ama Allaha şükür dün bebeği gördük çok umutsuzduk açıkçası eşimle ağlayarak kalp atışlarını dinledik.. ikinci kez bu duyguyu yaşatan Rabbime şükürler olsun.. hepimiz sağlıkla sorunsuz bişekilde doğururuz inşallah..
Hoşbulduk sağol canım.Hoşgeldin hayırlı olsun inşallah.
Bende çok halsizim ya oğlumda hiç böyle değildim bunda kolum kalkmıyor bide oğlumda çok hiperaktif onuda ihmal ediyorum bazen..Kızlar muhabbetleri kaçırıyorum ama çok halsiz yatıyorum
Allah kucağınıza almanızı da nasip etsin çok sevindim sizin adınıza benim de boş gebelik ihtimalim varMerhaba kızlar bende mart annesi olcam inşallah 1 tane oğlum var 2.5 yaşında.. 2016 nisan anneleriyle çok şey paylaşmıştık burada.. umarım sizinlede doğuma kadar birbirimize destek oluruz.. bana başta boş gebelik demişlerdi ama Allaha şükür dün bebeği gördük çok umutsuzduk açıkçası eşimle ağlayarak kalp atışlarını dinledik.. ikinci kez bu duyguyu yaşatan Rabbime şükürler olsun.. hepimiz sağlıkla sorunsuz bişekilde doğururuz inşallah..
Canım napıyorsun gittin mi doktoraHoşgeldin hayırlı olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?