2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sat nedir senin canım
Kaç haftalık olduğunu söyledi mi

Bugünkü psikolojiyi atamıyorum acile gittim ama yarın kendi doktoruma da gideyim diyorum kanamam geçti ama içim hiç rahat değil
Icin rahat etmicekse bu sekilde git ama tavsiyem gitme cunku oynayip duracaklar oranla buranla..
Dusuk riskim var benim doktor haftalik cagiriyor ama ben 10 gun de bir gidiyorum.Surekli gidip gelmek te beni yipratiyor cunku.

Merhaba kızlar son günlerde fena halde midem bulanıyor ve kusuyorum ama iştahım açık ve canım çok şey istiyor bi anlam veremedim..
Bir süre doktora gitmeme kararı almıştım sabırsızlanıyorum ama beklemedeyim inşallah bi sonra ki gittiğim de bebeğimi görebilirim çok endişeliyim

Çok geçmiş olsun canım, neyseki bebişin seninleymiş cuma günü bende acile ağlayarak gittim çok şükür bişey yok dedi , sen yinede ayaklarının altına yastık alarak yat dinlen

Arkadaşlar bu kahve lekeler bende devam ediyo sizde nekadar sürdü pazar pruloton vuruldum günde 2 adet proteston kullaniyom başka da bişey yapılmaz heralde

Benimde bulantım ve aşırı göğüs hassasiyetim yok en azından şimdiye kadar olmadı. 7. haftamdayım bugün kalp atışını duydum. Sıkıntı yapma yani herkeste aynı durumlar olmuyor

Benimde bulantım ve aşırı göğüs hassasiyetim yok en azından şimdiye kadar olmadı. 7. haftamdayım bugün kalp atışını duydum. Sıkıntı yapma yani herkeste aynı durumlar olmuyor
Ay maşallah darısı bana inşallah çok heycanlı ve stresliyim kaşık bel ağrın falan oluyormu

Dun doktora gittim şükür bebiş göründü kalp atişınıda doktor gördü sana dinletmek istiyorum dedi ama çok yeni olduğu için duyulmadı cuma günü lekelenme için girmiştim progestan vermişti başka bi doktor onu birak kullanma dedi çok şükür

Merhaba kızlar bende mart annesi olcam inşallah 1 tane oğlum var 2.5 yaşında.. 2016 nisan anneleriyle çok şey paylaşmıştık burada.. umarım sizinlede doğuma kadar birbirimize destek oluruz.. bana başta boş gebelik demişlerdi ama Allaha şükür dün bebeği gördük çok umutsuzduk açıkçası eşimle ağlayarak kalp atışlarını dinledik.. ikinci kez bu duyguyu yaşatan Rabbime şükürler olsun.. hepimiz sağlıkla sorunsuz bişekilde doğururuz inşallah..

Hoşgeldin hayırlı olsun inşallah.

Kızlar muhabbetleri kaçırıyorum ama çok halsiz yatıyorum
Bende çok halsizim ya oğlumda hiç böyle değildim bunda kolum kalkmıyor bide oğlumda çok hiperaktif onuda ihmal ediyorum bazen..
Bide midem çok bulanıyor öğlenleri akşama kadar.. bunun cinsiyeti farklımı acaba.

Allah kucağınıza almanızı da nasip etsin çok sevindim sizin adınıza benim de boş gebelik ihtimalim var
Sizde nasıldı durum biraz anlatırsanız bana da moral olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…