2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende duyarım inşallah 6+1 de sonra memlekete gidicez aynı gün bayram sonuna kadar gidemem bi daha dr a
Bende seninle ayni durumdayim sehirdisina cikicam en az 20 gunlugune o yuzden kalp atisini duysam icim rahat edicem bakalim bende persembe gidicem dr 5+5 olucam

Canim ilk uc ay en zoru zaten sonra kendimize geliriz bulantilar halsizlikler hep gecicek

Perşembe 3 te randevum halsiz güçsüz yatıyorum ağzımane atarsam iğrenç bir tat oluyor midem bulanıyor.
Ben neler çekiyorum o bulantıdan bi bilsen hayatın anlamı bitti resmen:)
Başta benim niye bulantım yok diye sorardım hatta şimdi de o kadar zor geçiyor ki günler bulantı kusma
Ama yine de yiyorum yoksa güçsüz kalıyorum

Kızlar biriniz lşste yapsın bence yaşlarımız çocuklarımızın sayısı ve doğum tarihlerimizi sıralayım çok güzel olur kşm var kim yok biliriz hem doğum zamanı kimin doğurduğunu biliriz

Benimki 5 hazirandı senden neredeyse 10 gün önceyim kesinlikle bekle canım hayırlısıyla sende göreceksin bebeğini inşallah.. sıkıntı stres yapma
İnşallah canım moralim bozuluyor bazen ama sonra kızıyorum kendime beklemedeyim zaten Allah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…