Maşallah diğerleri kaç yaşındaKizzzzzz ben 3.yu bekliyomsenden caliskanim
İlk gebeliğimde göğüslerimin ucunu sıkıp sıkıp çeviriyorlar gibi acılar oluyordu bu gebeliğimde şimdilik Yok şükürgün içinde durup dururken göğüs sızlaması yaşayan var mı
Bende seninle ayni durumdayim sehirdisina cikicam en az 20 gunlugune o yuzden kalp atisini duysam icim rahat edicem bakalim bende persembe gidicem dr 5+5 olucamBende duyarım inşallah 6+1 de sonra memlekete gidicez aynı gün bayram sonuna kadar gidemem bi daha dr a
:) sendeki güce hayranımKizzzzzz ben 3.yu bekliyomsenden caliskanim
Canim ilk uc ay en zoru zaten sonra kendimize geliriz bulantilar halsizlikler hep gecicekİyi bari bi ben zorlanmıyorum o halde..
Oğlum gibi değil bu gebeliğim çok halsizim yaa akşama kadar yat deseler yatarım ama oğluma kıyamıyorum zorakide olsa onu eğlendirmeye çalışıyorum...
Sağolsun babam bazen gelip gezdiriyo onu kızkardeşim bakıyo oda çocuk gelişim öğretmeni. Öyle böyle idare etcez artık hep birlikte doğuma kadar.
İnşallah canım valla sanki geçmeyecek gibi zor şuan. Oğlumda hiç sıkıntı yaşamamıştım bunda afalladım biraz sanki ilk kez hamileyim gibi.. 3 aya ne kaldıki diyelim o zaman :))Canim ilk uc ay en zoru zaten sonra kendimize geliriz bulantilar halsizlikler hep gecicek
14 Haziran canımSon adet tarıhın ne canım
Ben neler çekiyorum o bulantıdan bi bilsen hayatın anlamı bitti resmen:)Perşembe 3 te randevum halsiz güçsüz yatıyorum ağzımane atarsam iğrenç bir tat oluyor midem bulanıyor.
Benimki 5 hazirandı senden neredeyse 10 gün önceyim kesinlikle bekle canım hayırlısıyla sende göreceksin bebeğini inşallah.. sıkıntı stres yapma14 Haziran canım
benim 3. olucak allah nasip ederseBenim gibi ikinci çocuğu bekleyen var mı
Senin niye hamilelik takvimin yok14 Haziran canım
Maşallah kaç yaşındalar.. siz daha cesursunuz vallabenim 3. olucak allah nasip ederse
Biri 14, biri 11 yaşındalar allahım hepsinin ömrünü hayırlı sağlıklı ilerletsinMaşallah kaç yaşındalar.. siz daha cesursunuz valla
Maşallah büyüklermiş gelen daha tatlı olacak yıllardan sonra.Biri 14, biri 11 yaşındalar allahım hepsinin ömrünü hayırlı sağlıklı ilerletsin
Hayırlı olsun canımSelam kizlar, biz de araniza yeni katildik. Gecen hafta kesemizi gorduk, 13 unde de kalp atislarini duymaya gidicez insallah
Bengün içinde durup dururken göğüs sızlaması yaşayan var mı
Aynen oğlum ,çok istiyoda kızım biraz tedirgin şimdiden benle pazarlık yapıyor,ilk önce ben diye.Maşallah büyüklermiş gelen daha tatlı olacak yıllardan sonra.
İnşallah canım moralim bozuluyor bazen ama sonra kızıyorum kendime beklemedeyim zaten Allah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallahBenimki 5 hazirandı senden neredeyse 10 gün önceyim kesinlikle bekle canım hayırlısıyla sende göreceksin bebeğini inşallah.. sıkıntı stres yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?