2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allah kucağınıza almanızı da nasip etsin çok sevindim sizin adınıza benim de boş gebelik ihtimalim var
Sizde nasıldı durum biraz anlatırsanız bana da moral olur
Amin canım çok sağol.Allah seninde yüzünü güldürsün inşallah. 6+2 de gitmiştik kese vardı büyümüştü ancak bebek yok dedi doktor şoka girdim tabi birde öncesi düşük yapmıştım kürtaj olmuştum. Ağlayarak eve geldim bu arada doktor 10 gün bekleyelim dedi yoksa kürtaj olcaksın yine dedi... dün 7+6 da gittik öncesi ben tatile gittim kafamı rahatlattım deniz iyi geldi 1 hafta uzaklaştım.. bol bol dua ederek korka korka girdik ama birde baktıkki pıt pıt atıyor bizimkinin kalbi.. yani 8 haftalıkken duyduk bu yüzden korkma kanaman falan yoksa endişe etme bekle inşallah görünür.

Bugünkü psikolojiyi atamıyorum acile gittim ama yarın kendi doktoruma da gideyim diyorum kanamam geçti ama içim hiç rahat değil
Çok geçmiş olsun canım rabbim bi daha yaşatamasın o durumu inşallah ama benim arkadaşımda bi kaç kez öyle olmuştu aktif bi kanama görünmemişti onda da ultrasonda şimdi sıkıntısı yok sende de olmaz inşallah

Kanamam yok bana kaç haftalık olduğu bile söylenmedi kese 14mm di son gittiğimde artık gitmeye cesaretim kalmadı

Bi kaç gündür bulantılar geçmişti bugün yine basladı yatıyorum sureklı yazık oğlumda kendı kendıne takılıyor 8 yaşında

Darısı başıma o zaman canım bende sörf meraktan yarına aldım randevuyu.Aramızda bir kaç gün var aynı şekilde benimde arada pembe kahve olarak lekelenmem devam ediyor.Kasık ağrılarım ve göğüslerdeki hassasiyet geçti inşallah kötü birşey yoktur

İyi bari bi ben zorlanmıyorum o halde..
Oğlum gibi değil bu gebeliğim çok halsizim yaa akşama kadar yat deseler yatarım ama oğluma kıyamıyorum zorakide olsa onu eğlendirmeye çalışıyorum...
Sağolsun babam bazen gelip gezdiriyo onu kızkardeşim bakıyo oda çocuk gelişim öğretmeni. Öyle böyle idare etcez artık hep birlikte doğuma kadar.

Aynen öyle benim de şimdi kardeşim gelip aldı evine getirdi. Benim ayağakalkacsk halim YÖK onun da canı sıkılıyor. Ben de oynayamıyorum.

Şu sıkıntıları çekince sevgili eşimi boğasım geliyor. Önümüzdeki 3 yol 2 çocuğu hafta sonları ona bırakıp turist gibi gezeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…