2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Seninkiler yine büyük anlarlar.. benim oğlum 2.5 yaşında yanıma kim yaklaşsa git annem benim diyo kimseyi bana yaklaştırmıyo.. biz napıcaz asıl sen söyle :)))
Ooo senin işin daha zor ,allah kolaylık versin ,hemen söyleme bari zaman kavramları olmuyo küçük çocukların, yoksa hergün başının etini yer

Ooo senin işin daha zor ,allah kolaylık versin ,hemen söyleme bari zaman kavramları olmuyo küçük çocukların, yoksa hergün başının etini yer
Babası söylemeden durur mu hiç.. sana kardeş geliyo dedi beraber oyuncaklarınla oynayacaksınız dedi. Ben oyuncaklarımı vermem kardeş bizim eve gelmesin dedi:)))
İnşallah çok zorlanmayız çok üzülürüm yoksa oğluma hiç kıyamam ilk göz ağrım.. onsuz doğuma nasıl gircem onu düşünüyorum şimdiden.

Korkma canım,dua et sürekliki ferahla, şimdiden böyle düşünürsen bebeğide sitrese sokarsın ,oğlunun yanındada bebekden olabildiğince az söz edin ki unutsun ,yoksa her olumsuz olayı bebeğe bağlar .

Korkma canım,dua et sürekliki ferahla, şimdiden böyle düşünürsen bebeğide sitrese sokarsın ,oğlunun yanındada bebekden olabildiğince az söz edin ki unutsun ,yoksa her olumsuz olayı bebeğe bağlar .
Öyle tabiki canım Allah yardımcımız olsun.. bencede şimdiden oğlana unutturmalıyız onunda şimdiden sıkıntıya girmesine gerek yok.. zamanla herşey yoluna girer biz nasıl 5 kardeş birbirimize sımsıkı bağlıysak onlarda öyle olacak Allahın izniyle

midem bulanmiyor derken bugun kendini belli etti yahu ay nolurnolur bulanmasin fena geliyor geliyor tutuyorum hep. dikkatimi baska seylere veriyorum bulaninca.

Kızlar mide bulantısı için napıyorsunuz ben çok zorlanıyorum bazen dayanılmaz hal alıyor

Kızlar mide bulantısı için napıyorsunuz ben çok zorlanıyorum bazen dayanılmaz hal alıyor
Tuzlu krakerden baska bisey yemiyorum ben cnm. Arastirdim serum we ilac kullanalarda var. Bugidisle giderse bende kullancam hayatim durdu resmen. Cok zor cabucak gecsin bu gunler. Evi bile 6 yasindaki kizim toparladi. Kolumu kaldiracak halim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…