Ne güzel bebek oluşmuş canım. Moralini bozma, inşallah devamı da gelir. Sen de kalp atışlarını duyarsın.Kizlar kanamam vardi demistim. Doktordan geldim. Kesede bozulma yokmuş. 21mm mis. Bebek olusmaya baslamis dedi ama kalp atisini dinletmedi. 7+2deyiz. 25mm olana kadar sans verelim bebek gelismezse mudahale ederiz dedi.progesteron verdi. Ağır kaldırma dinlen dedi. Çok şaşkınım şuan. Hiç böyle birşey beklemiyordum.
Canım kese mi21 mm miş bebek mi?Kizlar kanamam vardi demistim. Doktordan geldim. Kesede bozulma yokmuş. 21mm mis. Bebek olusmaya baslamis dedi ama kalp atisini dinletmedi. 7+2deyiz. 25mm olana kadar sans verelim bebek gelismezse mudahale ederiz dedi.progesteron verdi. Ağır kaldırma dinlen dedi. Çok şaşkınım şuan. Hiç böyle birşey beklemiyordum.
Kese 21 mm bence bebek görünmemiş oluşmaya başlamış demişCanım kese mi21 mm miş bebek mi?
Kese canım. Bebek olusmaya başlamış.Canım kese mi21 mm miş bebek mi?
Olumlu düşünün inşllh her şey yolundadır.Kizlar kanamam vardi demistim. Doktordan geldim. Kesede bozulma yokmuş. 21mm mis. Bebek olusmaya baslamis dedi ama kalp atisini dinletmedi. 7+2deyiz. 25mm olana kadar sans verelim bebek gelismezse mudahale ederiz dedi.progesteron verdi. Ağır kaldırma dinlen dedi. Çok şaşkınım şuan. Hiç böyle birşey beklemiyordum.
Ne güzel bebek oluşmuş canım. Moralini bozma, inşallah devamı da gelir. Sen de kalp atışlarını duyarsın.
Olumlu düşünün inşllh her şey yolundadır.
Bende salı günü yaptırdım seninle aynı durumdayım canım oturunca veya dokununca acıyorBen pazar yaptirdim ve bugün popoma oturmakta zorlanıyorum cnm
Evet cnm ya ovala bol bol yağlı bir iğne o yuzdenBende salı günü yaptırdım seninle aynı durumdayım canım oturunca veya dokununca acıyor
Evet vurulurkende çok acıtıyo Allahtan 2 tane kaldı başka vermedi dr umEvet cnm ya ovala bol bol yağlı bir iğne o yuzden
Evet cnm ya ovala bol bol yağlı bir iğne o yuzden
Bende vurulmuştum daha önce. Vuranın çok yavaş yapması gerekiyor. Bana vuran hemşire ilk defa yapıyormuş. Eve geldiğimde ilacın bir kısmı dışarı çıkmıştı maalesef. Etki etmeyecek diye çok korkmuştum. Hatta söyleseydim başkası vursaydı diye kendime çok kızmıştım.Evet vurulurkende çok acıtıyo Allahtan 2 tane kaldı başka vermedi dr um
Burda da iki tane var :) tayin dolayısıyla vandayiz canım :)Ay bende seni ankarada sandim
Bizim burdada var lokman hekim iki tane
Yolk kesesi varsa bebek oluşur derler canım. İnşallah öyle olur. Doktor ne dedi?Kızlar fena haldeyim Dr. dana geldim kese var beslenme kesesi var bebek yok kalpatışıda yok
Canım anca oluşuyordur belki daha önce gitmiş miydin ya da kan değerlerine en son ne zaman baktırdınKızlar fena haldeyim Dr. dana geldim kese var beslenme kesesi var bebek yok kalpatışıda yok
En son iki hafta önce gitmiştim ben kan değerime baktırmadım kese göründükten sonra çok mutsuzumCanım anca oluşuyordur belki daha önce gitmiş miydin ya da kan değerlerine en son ne zaman baktırdın
Beslenme kesesi oldugundan biraz büyük dedi bebek görünemsi gerkirdi dedi haftaya tekrar gel dediYolk kesesi varsa bebek oluşur derler canım. İnşallah öyle olur. Doktor ne dedi?
Sanırım son adet tarihimiz aynı ben dün gittim kalp atışı vardı bebe boyu Yani baş popo uzunluğu 8.9 mm di. Seninki muhtemelen geç döllenme.Kese canım. Bebek olusmaya başlamış.
Suan kalp atisi duyulacak kadar buyumesi gerekirdi değil mi?
Ne zaman gel dedi yolk saçı varsa bebekte oluşur diye biliyorum.Kızlar fena haldeyim Dr. dana geldim kese var beslenme kesesi var bebek yok kalpatışıda yok
İnşallah güzel haberler alırsın bende bundan çok korkuyorum işte haftaya benimde randevumBeslenme kesesi oldugundan biraz büyük dedi bebek görünemsi gerkirdi dedi haftaya tekrar gel dedi
Bide beslenme kesesi olması gerekenden büyük gibi birşey söylediİnşallah güzel haberler alırsın bende bundan çok korkuyorum işte haftaya benimde randevum
Geçen hafta sana söylenen şeyin aynısını duydum doktordan yalnız yolk sac kesesi var gibi bişeyde söylemedi..
Hemen canını sıkma sakin olmaya çalış
Nette okudum yolk sac kesesi varsa bebekte vardır yazıyordu belki daha çok küçüktür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?