- 25 Şubat 2016
- 7.795
- 13.121
- 248
- 31
1.5 kılo almışım şimdilik bakalım sonuç ne olacakMerhaba kızlarkilo durumlarınız nasıl ?
Maalesef bu abuk mide hallerimden dolayı atıştırıp durdum sonuç nurtopu gibi 2 kilocuk şimdidenKızımda 25 kilo almıştım bu gidişle 30 alıcam gibi duruyor
Ballı süt iç mide yanmasına iyi geliyorKızlar çok midem ağrıyor nerdeyse ağlayacağım yanma ve ağrı var ne yapabilirim
Tam anlayamadım ki ne demek istedi doktor bi daha kontrol ne zamanBilmiyorum canım nasip herşey benim alttanda baktı hiç birşey yok beslenme kesesi olması gerekenden büyük dedi
Deneyeceğim teşekkürler çok zor durumdayımBallı süt iç mide yanmasına iyi geliyor
ÇArşamba o cuma çagırdıda ben başka Dr. gidecemTam anlayamadım ki ne demek istedi doktor bi daha kontrol ne zaman
Pekmez çok iyi geliyor.Kızlar çok midem ağrıyor nerdeyse ağlayacağım yanma ve ağrı var ne yapabilirim
Geçmiş olsun canım şifa olsunDeneyeceğim teşekkürler çok zor durumdayım
Kızlar çok midem ağrıyor nerdeyse ağlayacağım yanma ve ağrı var ne yapabilirim
Hmm ben ekımde ordayım tabı bebış izn verırseinşallah canım benim ben amasyadayım giremedim son hafta bu yüzden ..
Beslenme kesesi dediği şey ne ilk defa duyuyorum.canını sıkma dur bakalım başka dr a görün bol dua et canım inşallah bebişin seninledirÇArşamba o cuma çagırdıda ben başka Dr. gidecem
Canım memleketim :)Hmm ben ekımde ordayım tabı bebış izn verırse
Ahhh su kaynanalar
Benim kaynanada esimi 7 kilo dogurmus,4 yasina kadar emzirmis ve kirki cikinci ogretmis tuvaleti
Palavranin biri bin para salla gitsin hesabi
Maşşallah canımmmKızlar Merhabaa..
Sabah doktora gitmiştik..
Önceki kontrolde hiçbişi anlamamıştım ama bu sefer her şeyi daha iyi idrak ettim ve aşırı mutlu oldum..
İki tane kıpır kıpır elleri kolları kımıl kımıl kuzu gördük.
O kadar güzellerdi ki.
Doya doya ekrana bakmaktan gözlerimi alamadım..
Bunlar benim kuzularım
Eki Görüntüle 2175564 Eki Görüntüle 2175565
İkisi de aynı gidiyor 9+4'ler :)
Ben de bayramdan sonra donecegim ama insallah ogrenir ogrenmez yazacagim.Paylaşırsan sevinirim canim haber bekliyorum senden de
kaşıntı vs başka belirti var mı? mantar olabilir gibi geldi bana.Günaydın kızlar az önce uyandım yoğun yeşilimsi akıntım olmuş ara ara da oluyordu da normaldir diyordum bu defa ki epey yoğun kötü bişey midir sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?