- 1 Eylül 2015
- 1.498
- 1.280
- 133
ben de dün coook zor cıktım kuzum yaya ben normaldede yürümeyi hiç sevmembazen eşim diyor çıkalım diye ama herhalde beni evden çıkarmak için 10 kaplan gücü gerek ona
Canım benim eşim sabah 8 akşam 5 çalışıyor onun için 5 ten sonra hangi doktor varsa ona gideyim demiştim kalp atışlarını ilk eşimle birlikte duyabilmek için 1 tane nöbetçi doktor oluyormus o da Ahmet bey sadece kalp atışı için gittim ona şimdi birkaç arkadaşın önerisi ile lokman hekim hayat hastanesine gitçem Yasemin hanım varmış ona iyi dediler bakalım hiç gitmedim henüzTek kesedede iki bebek olabilir hayirlisi olsun
Canim hangi lokman hekime gidiyorsun hangi doktor memnunmusun
Bi dk sen Van’da misin ki bu lokman hekim Van’daTek kesedede iki bebek olabilir hayirlisi olsun
Canim hangi lokman hekime gidiyorsun hangi doktor memnunmusun
Maşallahh Rabbim nazarlardan korusun onları
Teşekkür ederim canım sağol inşallah..Yaa maşallah kuzulara,
Sağlıkla gelsinler inşallah
Ahhh su kaynanalar
Benim kaynanada esimi 7 kilo dogurmus,4 yasina kadar emzirmis ve kirki cikinci ogretmis tuvaleti
Palavranin biri bin para salla gitsin hesabi
Ahhh su kaynanalar
Benim kaynanada esimi 7 kilo dogurmus,4 yasina kadar emzirmis ve kirki cikinci ogretmis tuvaleti
Palavranin biri bin para salla gitsin hesabi
Tamam canım sağol..ablamın eltiside çok düşükken öğrenmişti gebelik yeniymiş, artmıştı değeri diğer günlerde
MaşallahKızlar Merhabaa..
Sabah doktora gitmiştik..
Önceki kontrolde hiçbişi anlamamıştım ama bu sefer her şeyi daha iyi idrak ettim ve aşırı mutlu oldum..
İki tane kıpır kıpır elleri kolları kımıl kımıl kuzu gördük.
O kadar güzellerdi ki.
Doya doya ekrana bakmaktan gözlerimi alamadım..
Bunlar benim kuzularım
Eki Görüntüle 2175564 Eki Görüntüle 2175565
İkisi de aynı gidiyor 9+4'ler :)
41 kere maşallah çok güzeller yaa..Kızlar Merhabaa..
Sabah doktora gitmiştik..
Önceki kontrolde hiçbişi anlamamıştım ama bu sefer her şeyi daha iyi idrak ettim ve aşırı mutlu oldum..
İki tane kıpır kıpır elleri kolları kımıl kımıl kuzu gördük.
O kadar güzellerdi ki.
Doya doya ekrana bakmaktan gözlerimi alamadım..
Bunlar benim kuzularım
Eki Görüntüle 2175564 Eki Görüntüle 2175565
İkisi de aynı gidiyor 9+4'ler :)
Maşallah
Allah razı olsun kızlar teşekkür ederim..41 kere maşallah çok güzeller yaa..
Ne kadar erken gormussunuz canım masallah ozel hastane mi?Kızlar selam daha önce Nisan anneleri grubuna yazdım fakat bugün 24-30 mart arası doğabileceğini söyledi doktor. Kalp atışlarını gördük ama duyamadık henüzinşallah haftaya duyarız
Evet canım özel hastane. Sesini duymak da nasip olsun inşallah hepimizeNe kadar erken gormussunuz canım masallah ozel hastane mi?
amin canım insallahEvet canım özel hastane. Sesini duymak da nasip olsun inşallah hepimize
Bana o sesi duymak kısmet olmadı zaten bir türlü geçtiğimiz aralık ayında yine gördük 7+6 falandı yanlış hatırlamıyorsam ama duyamadan kalbi durdu.amin canım insallah
Bende lekelenme oldu o haftalarda şimdi 10.haftamdayım yine biraz oldu doktorum korkulacak bir şey yok dedi progesteron kullanıyorum sadece ve istirahat halindeyim sürekli..Kızlar her an adet olacakmışım hissiyatı var bende.tuvalete gitmekten bina geldi.birde az önce fark ettim. Altı mi silince kahverengi kum tanesi gibi minicik parçalar gördüm.ben zaten progestsn içiyorum..proluton yapılıyor.doktora sorsam da bundan başka birşey yapamaz sanırım.sizdede oldumu böyle birşey.ben daha 5 hafta 1 günlüğüm
ben adetten 2 gün önce öğrenmiştim haileiği adet günümde olmuştu kahve lekelenmem, genelde kan kırmızısı değilse eski artık kandır diyorlar kahve leke için genelde.Kızlar her an adet olacakmışım hissiyatı var bende.tuvalete gitmekten bina geldi.birde az önce fark ettim. Altı mi silince kahverengi kum tanesi gibi minicik parçalar gördüm.ben zaten progestsn içiyorum..proluton yapılıyor.doktora sorsam da bundan başka birşey yapamaz sanırım.sizdede oldumu böyle birşey.ben daha 5 hafta 1 günlüğüm
Canım ben yaşamadım böyle bişey ama senin yerinde olsam hemen doktorumu ararımKızlar her an adet olacakmışım hissiyatı var bende.tuvalete gitmekten bina geldi.birde az önce fark ettim. Altı mi silince kahverengi kum tanesi gibi minicik parçalar gördüm.ben zaten progestsn içiyorum..proluton yapılıyor.doktora sorsam da bundan başka birşey yapamaz sanırım.sizdede oldumu böyle birşey.ben daha 5 hafta 1 günlüğüm
Canım üzme kendini.bizim gibi plan bir sürü insan var 8 haftalık boş gebelik var odakta kürtaj oldum.8 sene evvel 25 haftalık erken doğum yaptın.bebeğim denli doğru ama sadece 1 2 dakika yaşadı.Rabbim hayırlı zamand hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah......Bana o sesi duymak kısmet olmadı zaten bir türlü geçtiğimiz aralık ayında yine gördük 7+6 falandı yanlış hatırlamıyorsam ama duyamadan kalbi durdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?