2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tek kesedede iki bebek olabilir hayirlisi olsun

Canim hangi lokman hekime gidiyorsun hangi doktor memnunmusun
Canım benim eşim sabah 8 akşam 5 çalışıyor onun için 5 ten sonra hangi doktor varsa ona gideyim demiştim kalp atışlarını ilk eşimle birlikte duyabilmek için 1 tane nöbetçi doktor oluyormus o da Ahmet bey sadece kalp atışı için gittim ona şimdi birkaç arkadaşın önerisi ile lokman hekim hayat hastanesine gitçem Yasemin hanım varmış ona iyi dediler bakalım hiç gitmedim henüz

Maşallah

41 kere maşallah çok güzeller yaa..

Kızlar selam daha önce Nisan anneleri grubuna yazdım fakat bugün 24-30 mart arası doğabileceğini söyledi doktor. Kalp atışlarını gördük ama duyamadık henüz inşallah haftaya duyarız
Ne kadar erken gormussunuz canım masallah ozel hastane mi?

Kızlar her an adet olacakmışım hissiyatı var bende.tuvalete gitmekten bina geldi.birde az önce fark ettim. Altı mi silince kahverengi kum tanesi gibi minicik parçalar gördüm.ben zaten progestsn içiyorum..proluton yapılıyor.doktora sorsam da bundan başka birşey yapamaz sanırım.sizdede oldumu böyle birşey.ben daha 5 hafta 1 günlüğüm

Bende lekelenme oldu o haftalarda şimdi 10.haftamdayım yine biraz oldu doktorum korkulacak bir şey yok dedi progesteron kullanıyorum sadece ve istirahat halindeyim sürekli..

ben adetten 2 gün önce öğrenmiştim haileiği adet günümde olmuştu kahve lekelenmem, genelde kan kırmızısı değilse eski artık kandır diyorlar kahve leke için genelde.

ama yinede dilerseniz bir gidin

Canım ben yaşamadım böyle bişey ama senin yerinde olsam hemen doktorumu ararım

Bana o sesi duymak kısmet olmadı zaten bir türlü geçtiğimiz aralık ayında yine gördük 7+6 falandı yanlış hatırlamıyorsam ama duyamadan kalbi durdu.
Canım üzme kendini.bizim gibi plan bir sürü insan var 8 haftalık boş gebelik var odakta kürtaj oldum.8 sene evvel 25 haftalık erken doğum yaptın.bebeğim denli doğru ama sadece 1 2 dakika yaşadı.Rabbim hayırlı zamand hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah......

Arkadaşlar ben yarim saatte bir idrara kalkıyorum günde 2 lt su içiyorum ama çok idrara çıkmak ıyi değilmi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…