Canım dua edelim allahtan Ümit kesilmezKızlar benim qcaba hiç şansım yokmudur hiç uyuyamadım aglamaktan
Moralini yüksek tut canım onu oraya koyacak olan da Rabbim hayat verecek olan da dua et, dinlen,başka doktora git sen elinden geleni yap gerisi Takdir i İlahi dualarımız seninleKızlar benim qcaba hiç şansım yokmudur hiç uyuyamadım aglamaktan
Hayır başka hiç bir sıkıntım yokkaşıntı vs başka belirti var mı? mantar olabilir gibi geldi bana.
Ne demek oluyor bunlar canım umarım ciddi bişey değildirGünaydın kızlar tahlilleri dr a gösterdim Anti toxoplazma IGG negatif çıkmış pozitif çıkmalıymış buna karşı bağışıklığım yokmuş. Adivite testi verdim 15 güne belli olacak. İlk gebeliğimde böyle bir şey yoktu çok ilginç.
Kesi köpekelrden geçen bir hastalığa karşı bağışıklığım yokmuş hiç geçirmemişim hamileyken geçirirsem bebekte çok büyük olumsuz etkileri var.Ne demek oluyor bunlar canım umarım ciddi bişey değildir
Negatif çıktığında hamileyken ekstra dikkat etmek gerekiyor mikrobu kapmamak içinKesi köpekelrden geçen bir hastalığa karşı bağışıklığım yokmuş hiç geçirmemişim hamileyken geçirirsem bebekte çok büyük olumsuz etkileri var.
Canim dua etmekten baska yapicak birsey yok kendini yipratma bence hic beklemeden baska bir doktora git bakalim o ne dicek belkide bos yere uzuyosun kendiniKızlar benim qcaba hiç şansım yokmudur hiç uyuyamadım aglamaktan
Öyle ama işte Çarşamba başka Dr. randevu aldım bakalım o ne dicekCanim dua etmekten baska yapicak birsey yok kendini yipratma bence hic beklemeden baska bir doktora git bakalim o ne dicek belkide bos yere uzuyosun kendini
Canım bende yaptırdım ama daha sonucunu alamadım maalesef bende bekliyorum meraklaKızlar rica etsem tahlillerinizde anti toksoplazma ıgm ve ıgg değerlerinize bakıp bana yazabilir misiniz?
Benim ıgm:0.11 ıgg: 2.5 greyzone yazıyor
Agrin var ve leken varsa doktorunu dinle canım bekleme erteleme benimde geldi igne verdi kesildi ama simdi az az geliyor sancim olmadigi için normal olarak degerlendiriyor ama tetikte bekliyorum gecmis olsunKızlar sabah lekem geldi avuç ici kadar kahverengi doktoru aradım.prolutonu yaptır dedi.dinlen .olabilir dedi.Ama ben prolutonu yaptırmak istemiyorum.et et başka gelmezse salıyı beklemek istiyorum.yaylaya annemin yanına geldim.yatıyorum burda.arada kalkıyorum işte .yemek için arada 5 dakika dolanmaya.öyle işte inşallah herşey güzel olur hepimiz için.birde sağ kaşığim acayip ağrıyor
Insallah hayirli haberler verir canim keske daha erken alsaydin randevuyu doktora gidene kadar her gun yipraticaksin kendini ben ogluma hamileyken ikili teste bebegin down sendromu olma olasiligi var dediler ben kendimi yedim bitirdim daha sonra baska uzman bi doktora gittim ve saglikli oldugunu ogrendim cok sukur ama o bir hafta ölüm gibiydi o yuzden ne kadar cabuk gidersen o kadar iyiÖyle ama işte Çarşamba başka Dr. randevu aldım bakalım o ne dicek
Sürekli ultrosonda iyi değil diyorlar ya nebiliyim normalde gittiğim Dr. cuma çagırdı ama ben Çarşamba bence netleşir herşey diye düşündümInsallah hayirli haberler verir canim keske daha erken alsaydin randevuyu doktora gidene kadar her gun yipraticaksin kendini ben ogluma hamileyken ikili teste bebegin down sendromu olma olasiligi var dediler ben kendimi yedim bitirdim daha sonra baska uzman bi doktora gittim ve saglikli oldugunu ogrendim cok sukur ama o bir hafta ölüm gibiydi o yuzden ne kadar cabuk gidersen o kadar iyi
Daha ben hoc tahlil vermedim neden istedi doktorKızlar rica etsem tahlillerinizde anti toksoplazma ıgm ve ıgg değerlerinize bakıp bana yazabilir misiniz?
Benim ıgm:0.11 ıgg: 2.5 greyzone yazıyor
Rutin tahlil bunlar canımDaha ben hoc tahlil vermedim neden istedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?