2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aynen bol bol dua ediyorum bende Rabbim korusun ya inşallah teşekkür ederim sağolun

@deyişikbişeey Herkes bir şekilde zorluklar yaşıyor hayatta kimsenin hamileliği doğumu yaşam standartları dört dörtlük değil.kimimizin tahammülü az mimimizin sabrı.. bazımız daha dayanıklı bazımız daha zayıftır. Kimine acılar ve çaresizlik sabrı öğretir, güçlendirir. Ama herkes evladına şükreder. Hamilelik zor geçebilir ve Kişiler bazen burda kendi kendine dert yanabilir. Hele de peşiniz de bir çocuk daha varsa ve benim gibi evde bir başınaysanız. Birde eşiniz Hakkari’nin bilmem hangi dağındaysa her şey daha zor gelebilir. Herkes kendi yaşadığını bilir. Ama hepimiz şükrederiz dua ederiz. Eleştirmek yerine geçmiş olsun Allah güç versin demek kolay sanki. Ben senin yaşadıklarını sen de benim yaşadıklarımı bilemezsin. Ama evladına şükretmeyecek anne zaten bu forumda olmazdı. Hamilelik olmasa doğurmak bakmak çok daha güzel ve kolay. Bu benim düşüncem mesela buna katılmayabilirsin. Ama saygı duyun lütfen.

haklısın canım dua edin umarım herkesn bebeği sağlıkla dünyaya gelir.

En son kontrolümde doktora kabuslar görüyorum bebeğin her yerini bana göster lütfen dedim. Kadın şaşırdı. Her şey yolunda ilk bebek mi dedi yoo ikinci ama stres aynı dedim :) 10. Da olsa stres aynı anne yüreği işte.

Bende tedirgin bir anne adayi olarak sizinle olumlu orneklerimi paylaşıp ikimizi de ferahlatmak istedim. Biz ablamla iki kardes adet duzensizligi nedeniyle hamile oldugunu anlamayip maalesef baslarda ilac kullananlardaniz. Ablam migren ilacini icmis anlamayip ama cok şükür dunya tatlisi saglikli akilli 5 yasinda bir yegenim var. Ben 2 defa hem agri kesici hem kas gevsetici almistim baslarda ki kas gevseticiler cok tehlikeliymis bebek icin. Doktorum baslarda alinan ilaclarda ya hep ya hic kurali isler. Etkilendiyse bastan kaybederiz bebegi dedi. Sukur 12. Haftaya girdim. Tabi ki hala riskim var daha ikili yaptirmadim ama doktorum normal gorunuyor simdilik dedi bu haftaki kontrolumde. Hemsire arkadasim niye gelmedi bu adetim diye 1 hafta adet söktürücü kullanmis simdi saglikli bir bebegi var. Bir yakinimiz hem dis rontgeni cektirmis hem 1 kutu antibiyotik bitirmis kızı gayet saglikli dogdu büyüdü bile. Iyi dusunelim iyi olsun insallah. Hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallah bebeklerimizi.

Bende tedirgin bir anne adayi olarak sizinle olumlu orneklerimi paylaşıp ikimizi de ferahlatmak istedim. Biz ablamla iki kardes adet duzensizligi nedeniyle hamile oldugunu anlamayip maalesef baslarda ilac kullananlardaniz. Ablam migren ilacini icmis anlamayip ama cok şükür dunya tatlisi saglikli akilli 5 yasinda bir yegenim var. Ben 2 defa hem agri kesici hem kas gevsetici almistim baslarda ki kas gevseticiler cok tehlikeliymis bebek icin. Doktorum baslarda alinan ilaclarda ya hep ya hic kurali isler. Etkilendiyse bastan kaybederiz bebegi dedi. Sukur 12. Haftaya girdim. Tabi ki hala riskim var daha ikili yaptirmadim ama doktorum normal gorunuyor simdilik dedi bu haftaki kontrolumde. Hemsire arkadasim niye gelmedi bu adetim diye 1 hafta adet söktürücü kullanmis simdi saglikli bir bebegi var. Bir yakinimiz hem dis rontgeni cektirmis hem 1 kutu antibiyotik bitirmis kızı gayet saglikli dogdu büyüdü bile. Iyi dusunelim iyi olsun insallah. Hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallah bebeklerimizi.

Bende öyle bir çirkinleştim ki. Lazere gidiyordum hamilelikte beni bi süre idare eder demiştim ama daha şimdiden çıktı tüylerim. Ağdayla alamam en başa döner jiletle alsam da artar mı bilmiyorum. Aynalara bakasım gelmiyor. 1 yıllık evliyim canım senemiz dolsun korunmayız artık dedim korunmadığımız ilk ay hamile kaldım çok şükür. Sen yeni evlisin galiba değil mi

Düşüğünü hiç duymadım ya.. hiçbir fikrim yok.
vallahi nettede yok düşük şelerle ilgili doğru düzgün bilgi. ama terleme ve çarpıntı yaparmışki bende mevcut. bebeğe zararı varmı ne yapılır ne edilir pztsi soracam artık doktora.

Ben de ilk hamileliğimde 1 yılı geçmişti herkes korunmayı bırakınca hemen olmaz demişti bi kez denedik hemen tuttu. İkinciyi denemedik bile yine tuttu.şükür diyorum hep. Annem de her 6 ayda bir hamile kalmış. 4 kardeşi. Hepimizin arası 1.5 yaş daha dikkatli olmak lazım demek ki:)

Aynen banada öyle dediler hep. Hele kaynanam sonra istersin olmaz diyordu. Ama kısmet işte. Korunmayı bıraktıktan sonra adet olmadım bile. Bu kadar kolay hamile kaldıysam iyiki bi kazaya kurban gitmedik diyorum :) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Adetlerim hep düzensizdi ne zaman hamile kaldığımı bilmiyorum
Gerçek sat tarihim 14 haziran
Ama bana geç döllenme dediler
Mardin’de ki doktorum sat düzenledi ve 25 Haziran yaptı ama buna rağmen doğru günüm olmuyor anlayamadım
şuan 10+5 günlük hamileyim
Sat tekrar mı düzenlenecek acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…