GEçecek inşallah olumlu düşünelim bak haftalardır çekiyoruz geçip gidiyor günler
İnan bende gün sayıyorum
Ama yemek görmeye duymaya dayanamadığım günlerden bu günlere geldim çok şükür en azından yemek görünce midem bulanmıyor
Günde en az 7,8 defa çıkarırdım şimdi 3,4 yarı yarıya azaldı daha da azalacak inşallah serum mu etkiledi acaba diyorum bazen
Hem hareketsiz hemde hamur işi yiyince kabızlık sorunu yaşamıyor musun?
Benim en ciddi sorunum bulantıdan sonra kabızlıkeğer su içmeyi ihmal etmişsem Nadire’n oluyor ma ben çok su içiyorum o yüzden galiba..
Evet kanser hastaları kullanıyormuş
En etkili bulantı ilacı
Ama diğerleri fayda etmedi bana o bi parça rahatlatıyor sanki
Bende 2 adetten sonra hamile olduğumu öğrendim 4 aylık evliyim
Önceki evliliğimde çok uğraştım çok ağladım olmadı şimdi istediğin anda oldu şükret Nur diyorum
Canım benim yaa o kadar üzüldüm ki durumuna gözlerim doldu
Bu mübarek Cuma gününde inşallah tüm test sonuçların iyi çıkar,kolay ve güzel bir hamilelik geçirir sağlıkla kucağına alırsın bebeğini yürekten diliyorum bunu
Bu arada ben sana bişey sormak istiyordum canımBenim de karnım çok şişiyor sabah bir şey yok akşam çatlayacağım sanki. Rabbim kolaylıklar versin.
Canım Benim gönlünü ferah tut .Nice insanlar var gebeliğini 3. Ayda 4. Ayda öğrenen.o süreç boyunca türlü türlü ilaç kullanıp alkol alıp sağlıklı bebek doğuran .Rabbim sağlıklısını versin inşallah cümlemize.Hepimiz testlerde stres oluyoruz bende dün kan verdim 15 gün sonra sonuç çıkacak. Rabbim ne eyler güzel eyler diyip sakin olmaya çalışıyorum .oğlumda tüm testler harika çıkmıştı,ancak doğum sonrası kaka yapamamasıyla kalın bağırsağında problem olduğu ortaya çıktı 2 ameliyat geçirdi. O yüzden diyeceğim biraz sakin olmakta fayda var.sağlıklı denen bebekler hasta hasta denen bebekler sağlıklı dığabiliyor. Rabbim bize neyi layık görürse onu yaşayacağız. İçini rahatlatmak için bol bol dua et
Aslında varis gibi oluşumlar var ağırlaştıkça daha çok ağrıyacak demekDikkat et ayakların da varis olmasın soğuk suyla yıkayın bacaklarinizi onlar ağrı yapıyor
haklısın canım dua edin umarım herkesn bebeği sağlıkla dünyaya gelir.Canım gönlünü ferah tut sağlıklı bebek genelde annesine sıkı sıkı tutunuyor. Stres yapma bebeğine geçmesin bol bol dua et. Dua etmekten başka çaremiz yok. İnşallah ikili test beklediğinden çok daha güzel geçer. Benim ikinci olacak bu minnoş kontrollere daha endişeli gidiyorum her şeyi bildiğim için. Ama stres yapmamaya çalışalım inşallah.
Tabii ki canımBu arada ben sana bişey sormak istiyordum canım
En son kontrolümde doktora kabuslar görüyorum bebeğin her yerini bana göster lütfen dedim. Kadın şaşırdı. Her şey yolunda ilk bebek mi dedi yoo ikinci ama stres aynı dedim :) 10. Da olsa stres aynı anne yüreği işte.Canım gönlünü ferah tut sağlıklı bebek genelde annesine sıkı sıkı tutunuyor. Stres yapma bebeğine geçmesin bol bol dua et. Dua etmekten başka çaremiz yok. İnşallah ikili test beklediğinden çok daha güzel geçer. Benim ikinci olacak bu minnoş kontrollere daha endişeli gidiyorum her şeyi bildiğim için. Ama stres yapmamaya çalışalım inşallah.
Düşüğünü hiç duymadım ya.. hiçbir fikrim yok.kızlar tokluk kan şekerim 79 çıkmış. düşük gibi geldi bana. bilgisi olan varmı
Bende tedirgin bir anne adayi olarak sizinle olumlu orneklerimi paylaşıp ikimizi de ferahlatmak istedim. Biz ablamla iki kardes adet duzensizligi nedeniyle hamile oldugunu anlamayip maalesef baslarda ilac kullananlardaniz. Ablam migren ilacini icmis anlamayip ama cok şükür dunya tatlisi saglikli akilli 5 yasinda bir yegenim var. Ben 2 defa hem agri kesici hem kas gevsetici almistim baslarda ki kas gevseticiler cok tehlikeliymis bebek icin. Doktorum baslarda alinan ilaclarda ya hep ya hic kurali isler. Etkilendiyse bastan kaybederiz bebegi dedi. Sukur 12. Haftaya girdim. Tabi ki hala riskim var daha ikili yaptirmadim ama doktorum normal gorunuyor simdilik dedi bu haftaki kontrolumde. Hemsire arkadasim niye gelmedi bu adetim diye 1 hafta adet söktürücü kullanmis simdi saglikli bir bebegi var. Bir yakinimiz hem dis rontgeni cektirmis hem 1 kutu antibiyotik bitirmis kızı gayet saglikli dogdu büyüdü bile. Iyi dusunelim iyi olsun insallah. Hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallah bebeklerimizi.ben ikili taramadan şu amaçla korkuyorum ben hamileyken doğum kontrol hapı kullandım dktor bilincinde tabi doktor hanım benm 2 haftalık hamile olduğumu görememiş. rahmimde perde var die ameliyt olcaktm öyle çocuk olur dediler güya oda adet olmam gerekliydi günüm geçti gittim baktılar hamile değilim ilaç verdiler onu kullandım sonrasıda adet olmadım bekledim yok. leke geldi kahverengi ümitsiz bi şekilde test yaptm hamileym kandada sonuçlandı. meğer hamileymişim doktor görmemiş ilk gittiğimde inanamadımşok oldum tabi. aynı hastaneye gittim çocuğu aldır sağlıksız doğar dediler ölü gözüyle baktılar bi senedir uğraştığım çocuğumu hemen aldırcamı söyledi. aldırmadım başka hastaneye gittim doktor çok ilgilendi öyle bişi yok hapın etkilediğini 4 5 aylıkken öğrenenibiliriz kaldıki oda kanıtlanmış zarar verir ilaç gibi bişi yok tıpta aldırma yani dedi. aldırmadık tabi nasıl kıyarım şimdide testlerin sırası geldikçe korkuyorm dua edin bana doktor hatası beni kötü bi duruma sürüklesin istemem
Bende tedirgin bir anne adayi olarak sizinle olumlu orneklerimi paylaşıp ikimizi de ferahlatmak istedim. Biz ablamla iki kardes adet duzensizligi nedeniyle hamile oldugunu anlamayip maalesef baslarda ilac kullananlardaniz. Ablam migren ilacini icmis anlamayip ama cok şükür dunya tatlisi saglikli akilli 5 yasinda bir yegenim var. Ben 2 defa hem agri kesici hem kas gevsetici almistim baslarda ki kas gevseticiler cok tehlikeliymis bebek icin. Doktorum baslarda alinan ilaclarda ya hep ya hic kurali isler. Etkilendiyse bastan kaybederiz bebegi dedi. Sukur 12. Haftaya girdim. Tabi ki hala riskim var daha ikili yaptirmadim ama doktorum normal gorunuyor simdilik dedi bu haftaki kontrolumde. Hemsire arkadasim niye gelmedi bu adetim diye 1 hafta adet söktürücü kullanmis simdi saglikli bir bebegi var. Bir yakinimiz hem dis rontgeni cektirmis hem 1 kutu antibiyotik bitirmis kızı gayet saglikli dogdu büyüdü bile. Iyi dusunelim iyi olsun insallah. Hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallah bebeklerimizi.ben ikili taramadan şu amaçla korkuyorum ben hamileyken doğum kontrol hapı kullandım dktor bilincinde tabi doktor hanım benm 2 haftalık hamile olduğumu görememiş. rahmimde perde var die ameliyt olcaktm öyle çocuk olur dediler güya oda adet olmam gerekliydi günüm geçti gittim baktılar hamile değilim ilaç verdiler onu kullandım sonrasıda adet olmadım bekledim yok. leke geldi kahverengi ümitsiz bi şekilde test yaptm hamileym kandada sonuçlandı. meğer hamileymişim doktor görmemiş ilk gittiğimde inanamadımşok oldum tabi. aynı hastaneye gittim çocuğu aldır sağlıksız doğar dediler ölü gözüyle baktılar bi senedir uğraştığım çocuğumu hemen aldırcamı söyledi. aldırmadım başka hastaneye gittim doktor çok ilgilendi öyle bişi yok hapın etkilediğini 4 5 aylıkken öğrenenibiliriz kaldıki oda kanıtlanmış zarar verir ilaç gibi bişi yok tıpta aldırma yani dedi. aldırmadık tabi nasıl kıyarım şimdide testlerin sırası geldikçe korkuyorm dua edin bana doktor hatası beni kötü bi duruma sürüklesin istemem
Bende öyle bir çirkinleştim ki. Lazere gidiyordum hamilelikte beni bi süre idare eder demiştim ama daha şimdiden çıktı tüylerim. Ağdayla alamam en başa döner jiletle alsam da artar mı bilmiyorum. Aynalara bakasım gelmiyor. 1 yıllık evliyim canım senemiz dolsun korunmayız artık dedim korunmadığımız ilk ay hamile kaldım çok şükür. Sen yeni evlisin galiba değil miHep hormonlardan böyle oluyor
Benim yüzümde acayip sivilceler çıktı ya
İlk hamile kaldığımda da oluştu ama gittikçe artıyor.Umarım geçer yani
Sen evleneli ne kadar oldu canım
İstediğin ay hemen mi hamile kaldın?
vallahi nettede yok düşük şelerle ilgili doğru düzgün bilgi. ama terleme ve çarpıntı yaparmışki bende mevcut. bebeğe zararı varmı ne yapılır ne edilir pztsi soracam artık doktora.Düşüğünü hiç duymadım ya.. hiçbir fikrim yok.
cinsiyetle ilgili bir tahmin yapıldımı canım sana ?erkek bebek kaşındırır diyorlar :)ben ben ben aşırı kaşınıyorum son bır haftadır sırtım gogus göbek bölgem arada bacaklaırım kollarım ayy doktora sorucaktım ben de bu ne dıyee
Ben de ilk hamileliğimde 1 yılı geçmişti herkes korunmayı bırakınca hemen olmaz demişti bi kez denedik hemen tuttu. İkinciyi denemedik bile yine tuttu.şükür diyorum hep. Annem de her 6 ayda bir hamile kalmış. 4 kardeşi. Hepimizin arası 1.5 yaş daha dikkatli olmak lazım demek ki:)Bende öyle bir çirkinleştim ki. Lazere gidiyordum hamilelikte beni bi süre idare eder demiştim ama daha şimdiden çıktı tüylerim. Ağdayla alamam en başa döner jiletle alsam da artar mı bilmiyorum. Aynalara bakasım gelmiyor. 1 yıllık evliyim canım senemiz dolsun korunmayız artık dedim korunmadığımız ilk ay hamile kaldım çok şükür. Sen yeni evlisin galiba değil mi
Yaa keşke ben de kilo verseydim azcık kıskandım siziSon tartıldığımda 4 kilo vermiştim 1 hafta oldu tartılalı
Sen kaç kilo verdin?
Aynen banada öyle dediler hep. Hele kaynanam sonra istersin olmaz diyordu. Ama kısmet işte. Korunmayı bıraktıktan sonra adet olmadım bile. Bu kadar kolay hamile kaldıysam iyiki bi kazaya kurban gitmedik diyorum :) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.Ben de ilk hamileliğimde 1 yılı geçmişti herkes korunmayı bırakınca hemen olmaz demişti bi kez denedik hemen tuttu. İkinciyi denemedik bile yine tuttu.şükür diyorum hep. Annem de her 6 ayda bir hamile kalmış. 4 kardeşi. Hepimizin arası 1.5 yaş daha dikkatli olmak lazım demek ki:)
İnan tartıda vermiş görünüyorum ama bakınca aynıyım hatta daha şişYaa keşke ben de kilo verseydim azcık kıskandım sizi
Adetlerim hep düzensizdi ne zaman hamile kaldığımı bilmiyorumTabii ki canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?