Benimde lazerim yarım kaldı 6 seans gitmiştimBende öyle bir çirkinleştim ki. Lazere gidiyordum hamilelikte beni bi süre idare eder demiştim ama daha şimdiden çıktı tüylerim. Ağdayla alamam en başa döner jiletle alsam da artar mı bilmiyorum. Aynalara bakasım gelmiyor. 1 yıllık evliyim canım senemiz dolsun korunmayız artık dedim korunmadığımız ilk ay hamile kaldım çok şükür. Sen yeni evlisin galiba değil mi
Kilolu hamile kalmıştım biraz iyi oldu kilo vermek ama ne şekilde verildi o kilolar diye düşününce vermeseydim de olurdu diyorumYaa keşke ben de kilo verseydim azcık kıskandım sizi
bunları okudukça içim rahatlıyor gerçekten doktorumda yüzde yüz bişi olur die kanıtlanmış bi duurm yok diyor ama annelik işte korkuyor. rahmimdeki perde içinde doktor öyle doğum yapan bi sürü insan var riski var ama çok değil korkma dedim hayırlısı ile kucağıma alırım inşallahBende tedirgin bir anne adayi olarak sizinle olumlu orneklerimi paylaşıp ikimizi de ferahlatmak istedim. Biz ablamla iki kardes adet duzensizligi nedeniyle hamile oldugunu anlamayip maalesef baslarda ilac kullananlardaniz. Ablam migren ilacini icmis anlamayip ama cok şükür dunya tatlisi saglikli akilli 5 yasinda bir yegenim var. Ben 2 defa hem agri kesici hem kas gevsetici almistim baslarda ki kas gevseticiler cok tehlikeliymis bebek icin. Doktorum baslarda alinan ilaclarda ya hep ya hic kurali isler. Etkilendiyse bastan kaybederiz bebegi dedi. Sukur 12. Haftaya girdim. Tabi ki hala riskim var daha ikili yaptirmadim ama doktorum normal gorunuyor simdilik dedi bu haftaki kontrolumde. Hemsire arkadasim niye gelmedi bu adetim diye 1 hafta adet söktürücü kullanmis simdi saglikli bir bebegi var. Bir yakinimiz hem dis rontgeni cektirmis hem 1 kutu antibiyotik bitirmis kızı gayet saglikli dogdu büyüdü bile. Iyi dusunelim iyi olsun insallah. Hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallah bebeklerimizi.
Ağda yaparsan en başa döner ben ağda yapmayı düşünmüyorum ama ne yapacağımı da bilmiyorum çıktı benimkiler de. Size de nasip olmuş hemen :) maşallah diyelimBenimde lazerim yarım kaldı 6 seans gitmiştim
Tüyler çıktı ama ne yapacağımı şaşırdım ağda yaparsam başa sarar traş bıçağı çok kötü yapar kafam karışık bu konuda
Maşallah hemen nasip olmuş sana
Ben 4 aylık evliyim
2 ay sonra hamile kalmış oldum işte :)
çok şükür öyle bi risk yoktu haftaya kontrolüm var ne kanama ne bişi hiç olmadı inşallah bişi çıkmaz. ayrıntılı için zaten tanıdık olan yere gidiyorum çok şükür iyi bakıyorlar her gittiğimdeCanım ilk adet gününe içtiğin hiçbir ilaç bebeği etkilemezmiş eğer çok büyük yan etkisi olursa bebek kendiliğinden düşermiş. Bunları seni rahatlatmak için söylemiyorum. Kız kardeşim ilk çocuğuna hamileyken hamile olduğunu bilmeden röntgenle girdi. Ve ilaçlar kullandı. Dr ü hemen tıp fak. farmakoloji bölümüne sevk etti ilaç isimlerini be röntgene ne zaman girdiğini sordular. 10 gün araştırma yaptılar sonra bir rapor çıkardılar. İçtiğin ilaçlar ve röntgen ışığının ilk oluşumda bebeğe etki edecek kadar yan etkisi yoktur gibi bir şey yazıyordu. İçini rahat tut gerçekten. Ayrıntılı usg yi iyi bir doktora yaptır sadece.
Bebek büyüdükçe satıyakalayacak canım. Arkadaşımın da öyleydi 13. Hafatada son satıyla uyumlu çıktı. Evet doktor bebeğin gelişimine göre satı düzenleyecek. Zaten her gittiğinde son adet tarihini soracak doktor.Adetlerim hep düzensizdi ne zaman hamile kaldığımı bilmiyorum
Gerçek sat tarihim 14 haziran
Ama bana geç döllenme dediler
Mardin’de ki doktorum sat düzenledi ve 25 Haziran yaptı ama buna rağmen doğru günüm olmuyor anlayamadım
şuan 10+5 günlük hamileyim
Sat tekrar mı düzenlenecek acaba
Çok şükür canım . Allah’ın izniyle sağ sağlıklı alacağız kucaklarımıza.çok şükür öyle bi risk yoktu haftaya kontrolüm var ne kanama ne bişi hiç olmadı inşallah bişi çıkmaz. ayrıntılı için zaten tanıdık olan yere gidiyorum çok şükür iyi bakıyorlar her gittiğimde
çok teşekkür ediyorum ilk öğrendiğimde o heycanım ağlayışım gözümde zaten normalde duygulsalım şimdi daha duygusalım hemen ağlıyorum Rabbim dua edenlerden eylesin Allah razı olsunn :)GEçecek inşallah olumlu düşünelim bak haftalardır çekiyoruz geçip gidiyor günler
İnan bende gün sayıyorum
Ama yemek görmeye duymaya dayanamadığım günlerden bu günlere geldim çok şükür en azından yemek görünce midem bulanmıyor
Günde en az 7,8 defa çıkarırdım şimdi 3,4 yarı yarıya azaldı daha da azalacak inşallah serum mu etkiledi acaba diyorum bazen
Hem hareketsiz hemde hamur işi yiyince kabızlık sorunu yaşamıyor musun?
Benim en ciddi sorunum bulantıdan sonra kabızlık
Evet kanser hastaları kullanıyormuş
En etkili bulantı ilacı
Ama diğerleri fayda etmedi bana o bi parça rahatlatıyor sanki
Bende 2 adetten sonra hamile olduğumu öğrendim 4 aylık evliyim
Önceki evliliğimde çok uğraştım çok ağladım olmadı şimdi istediğin anda oldu şükret Nur diyorum
Canım benim yaa o kadar üzüldüm ki durumuna gözlerim doldu
Bu mübarek Cuma gününde inşallah tüm test sonuçların iyi çıkar,kolay ve güzel bir hamilelik geçirir sağlıkla kucağına alırsın bebeğini yürekten diliyorum bunu
Haklısın aşermek zor bir süreç hem senin için hem bebeğin için hem de çevrendekiler için. Allah yardımcın olsun.Kilolu hamile kalmıştım biraz iyi oldu kilo vermek ama ne şekilde verildi o kilolar diye düşününce vermeseydim de olurdu diyorum
Usg ye göre mi 10 +5 canım sata göre mi?Adetlerim hep düzensizdi ne zaman hamile kaldığımı bilmiyorum
Gerçek sat tarihim 14 haziran
Ama bana geç döllenme dediler
Mardin’de ki doktorum sat düzenledi ve 25 Haziran yaptı ama buna rağmen doğru günüm olmuyor anlayamadım
şuan 10+5 günlük hamileyim
Sat tekrar mı düzenlenecek acaba
Doktor işini bırak diyemem dedi ama tavsiye etti bende zaten kabullenmiştim, öğretmenim ben be yetince stresli ve yorucu bir iş zaten, kanamalı bi hamileliğim var yapamazdım yani ayakta çok durunca kanamam artıyorPeki bende size bişey sorayım... Size işi bırakmanızı, evde yatmanızı ve wc dışında kalkmamanızı doktor mu söyledi. Bir de mesleğiniz neydi yani yorucu bir iş miydi?
kızlar tokluk kan şekerim 79 çıkmış. düşük gibi geldi bana. bilgisi olan varmı
Eğer. Varis başlangıcı varsa mutlaka doktoruna söyle varis çorabı vs. ÖneriyorAslında varis gibi oluşumlar var ağırlaştıkça daha çok ağrıyacak demek
Benim söylediğim şey sadece hamile kaldığına pişman olanlar içindi.. Yoksa rahatsızlığımızı ve çarelerini tabi ki burada konuşabiliriz. Anneliğe hazır olmamak meselesi de hamile kaldığına pişman olanlar için....Haklisin canim benim en büyük hayalimdi bende tiroit var hamileyim hormonlarim tavan yapmis durumda esim asker ailemden cok uzağım üstüne bu da eklendi hem yalnizim hem mide bulantısı muhakkak herkesinde kendine gore bi nedeni vardir burdaki kimsenin derdini anlatabileceği kimse olmadigi icin burda buna annelige hazir olmamak denilemez lohusalik gibi dusunmek lazim olayi
"Keşke hamile kalmasaydım", "Bitsin artık bıktım" cümleleri bunu düşünmem için yeterli sanırım.Kendi adıma söyleyeyim çok istiyorum bebeğimi
İstenen ve beklenen bir gebelikti
Ama o kadar zor geçiriyorum ki ara ara serzenişte bulunmuyor değilim,psikolojik olarak yıprandım da ama bunu anneliğe hazır olmamakla da bağdaştıramıyorum açıkçası size bunu ne düşündürdü bilemiyorum..
Burda ki tüm arkadaşların çok iyi bir anne olduğunu ve olacağını yaşadıkları zorluklardan dolayı ufak sitemlerde bulunduğunu biliyorum
Temelde hepimizin tek isteği sağlıklı bebekler ve kolay gebelik inşallah öyle de olur.
Ağda yapmazsak zırt pırt traş bıcağıyla uğraşmak zorunda kalırız kaldı ki daha önce hiç traş bıcağı kullanmadımAğda yaparsan en başa döner ben ağda yapmayı düşünmüyorum ama ne yapacağımı da bilmiyorum çıktı benimkiler de. Size de nasip olmuş hemen :) maşallah diyelim
Usg ye göre 10+5 canımUsg ye göre mi 10 +5 canım sata göre mi?
Canım o zaman yakalamışsın ki zaten 11 +1 de olmalısın son satına göre 2-3 gün fark da önemli değil.Ağda yapmazsak zırt pırt traş bıcağıyla uğraşmak zorunda kalırız kaldı ki daha önce hiç traş bıcağı kullanmadım
Usg ye göre 10+5 canım
İyi de bu forum da mide bulantısı şikayeti olanlar olmayanlara kıyasla daha fazla hemen hemen herkes şikayetçi oldu durumundan"Keşke hamile kalmasaydım", "Bitsin artık bıktım" cümleleri bunu düşünmem için yeterli sanırım.
Amin inşallah..
Ben ağda düşünmüyorum canım ya artık olduğu kadar jilet. En başa dönmek istemiyorumAğda yapmazsak zırt pırt traş bıcağıyla uğraşmak zorunda kalırız kaldı ki daha önce hiç traş bıcağı kullanmadım
Usg ye göre 10+5 canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?