2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ağda yapmazsak zırt pırt traş bıcağıyla uğraşmak zorunda kalırız kaldı ki daha önce hiç traş bıcağı kullanmadım

Usg ye göre 10+5 canım
Ağda bu dönemde çok daha fazla karartma yapar eldiven deneyin bacakta değil de bikini bölgesi ve koltuk altında.

Canım o zaman yakalamışsın ki zaten 11 +1 de olmalısın son satına göre 2-3 gün fark da önemli değil.
Mardin de ki doktor saçma sapan tarih belirledi ya canım o daha uyumsuz oldu sanki ondan kafam karıştı işte

Doktor işini bırak diyemem dedi ama tavsiye etti bende zaten kabullenmiştim, öğretmenim ben be yetince stresli ve yorucu bir iş zaten, kanamalı bi hamileliğim var yapamazdım yani ayakta çok durunca kanamam artıyor
Çok geçmiş olsun.Umarım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder. Evet öğretmenlik daha yorucu ve stresli haklısın..

Ağda bu dönemde çok daha fazla karartma yapar eldiven deneyin bacakta değil de bikini bölgesi ve koltuk altında.
Traş bıçağı da tahriş eder lazere giderken yapıyordum bi kaç gün hep kaşınıyordu
Eldiveni denerim herhalde bende

Bir sonraki kontrolünde son satını söyle bakalım bebek ölçümü kaç çıkacak?
Aynen öyle yaparım
Pazartesi tekrar çağırdı doktor kanama alanı için
Gidince sorarım

Defalarca tekrar ettim..... Benim sözüm sıkıntısını paylaşana değil "Keşke hamile kalmasaydım" diyenlere.. Siz görmemişsiniz ben okuduğum yorumlar üzerine yazdım bunları.. Yazımı iyi okusaydınız sözümün sıkıntısını paylaşana değil "Keşke hamile kalmasaydım" deyip pişman olanlara olduğunu anlardınız. Anlayışla falan ilgisi yok bunun düşüncemi söyledim.

Ağda yaparsan en başa döner ben ağda yapmayı düşünmüyorum ama ne yapacağımı da bilmiyorum çıktı benimkiler de. Size de nasip olmuş hemen :) maşallah diyelim
ben sanırım son aylara kadar jilet,son aylardada her duruma hazırlık açısından ağda yaptırırım ..

Ben artık açıklama yapmaktan yoruldum gerçekten. Tamam herkese geçmiş olsun. Allah herkese kolay ve sağlıklı doğumlar versin. Sadece anı kendimize zehir etmeyelim tadını çıkarıp şükredelim demiştim. Ama anlaşılmadım. Sanki kötü bişey demişim gibi herkes tepki verdi. Tamam herkes burada hamilelikten pişmanlığını dile getirsin döksün içini...
Neyse daha da yazmayacağım merak etmeyin. Ben sadece herkese moral olup mutlu olmalarına vesile olmak istemiştim. Gerek yokmuş...

Ben baya gittim 15 falan gitmişimdir. Ama bitmedi. Yoğundu. Bide düzenli gidemedim o yüzden bitmedi sanırım
Bitse de hamilelikte çöküyor canım hormonların etkisiyle. Ben bekarken gitmiştim hiç kalmamıştı. İlk hamileliğimde biraz arttı ama sadece bikini bölgesi ikinci biraz daha da arttı. Ama koltuk altımda hala bir şey yok.

Boşuna paralama kendini şuan kimsenin psikolojisi normal değil. Bazısı kolay elde eder bazısı bizim gibi zor ve zor ulaşınca da canın çıksa gıkın çıkmaz. Şuan karnımdaki beşinci gebeliğim ama yaşayan yok vede uzun uğraşlar maddi manevi emekler sonucu elde ettiğim bi gebelik. 7. Haftada bildiğin parçalı açık kırmızı yoğun bi kanamayla düşük tehlikesi geçirdim ve o kadar üzüldüm ki doktorun eline yapışmışım nolur bişeyler yap bunuda kaybedersem yaşayamam demişim ki söylediğimi hatırlamıyorum ağlamaktan ayakta duramıyordum. Aynı hafta bulantı kusma başladı 55 kiloyla hamile kaldım şuan 49 kiloyum idrarımda kusma ve beslenememeye bağlı 3 keton pozitif karaciğer böbrek fonksiyonlarıma kadar bozuldu. Safrayla birlikte kan kustum diye mideden biyopsi almaya kadar gidecekti durum. Haa bide bunlar olurken işin en trajikomik kısmı ben sağlıkçıyım ve damar yolum yirminin üstü girişime rağmen açılamadı ve ne hastaneye yatabildim nede tedavi olabildim.rapor aldım evde yatıyorum onun varlığına ve var olması için dua ediyorum.dün öğlene kadar kesintisiz kustum öğleden sonra onu gördüm eli kolu hareket ediyordu ben burdayım der gibi kusmadım o saatten beri. Evet bende bulantı kusmam geçsin diye dua ediyorum ama bu hayatta yaptığım en mükemmel şey için değer biliyorum

Geri dökülmedi mi canım o artanlar. Dökülür dediler bana. Sakın ağda yapma hamilelikten sonra eski haline döner dediler ama bilmiyorum bakalım artık

bu arada ben ağda yaptırıyorum sizi de bilgilendireyim.
canım hiç tatlı değildir normalde gıkım çıkmaz ama hamile olduğumdan beri canım yanıyor.

Canlarım anlayan anladı Rabbim hepimizin bebeğine sağlık sıhhat versin. Anne adaylarına da rahat sorunsuz gebelik geçirmeyi nasip etsin.

Küçük bir kalbin pit pit sesi için yıllarca uğraşmak nedir bilmeyen bilmez Rabbim ne zorluğunu ne acısını kimseye göstermesin.

y
yok galiba.çünkü kahvaltıda 2 küçük dilim pizza yedim. yarım saat sonrada kan verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…