Evet haftaya tekrar ense kalınlığını ölçtür ve kan ve o zaman doğru sonuca varırsın.Hata mı ettim o zaman ense ölçümü yapıldığı gün kan vermedim ikili test için
Haftaya tekrar mı ölçülmeli anlamadım şimdi
Ayy sormaValla benim canım çekse içerim arada bir. Ama istemiyor canımnormalde çok severdim. Ah ulan hamilelik yaktın bizi içebilirsin bencede zorlama kendini
Ozele gitmeyi dusunmesemde arastirayim bi.Hele hele koru asla..Ankara’da olan arkadaşlar detaylı usg de Ankara’da Gülhiz Karataş var iyi bir radyolog kendisi. Benim kızımda beni çok rahatlatmıştı 1 saatten fazla baktı renkli usg ile hem de. Kızım da bu çocuk sağlıklı doğacak diyen nadir drlardandı. Fiyatı da 200 tl idi. Aydan biri var bir de o da iyi ona da gittim ama riskli gebelik olduğu için. Onun ayrıntılı usg si 1000 tl civarı. Prof. Perinatolog olduğu için. Bir de korunun ortağı olduğu için. Gülhiz hanım beni bebekten doğduktan sonra arayan tek doktor. Bebeğin sağlıklı doğup doğmadığını merak etmiş.
cumartesi gittiğimde belli olurmu aceba 15. haftaya girmiş olcam bakayım.Detaylıda da normalde de görünüyor canım.
Oh oh iç yarasınAyy sormaiciyorum canım gunde yarim fincandan birsey olmaz
Merhaba arkdslar
Üniversite hastanesinde özel hocaya gittim dün 13 haftalık hamileyim aynı zamanda ikili test zamanmdı ve 7 cm e yakın miyomum var ve doktor miyomumdan dolayı ikili için ölçümlerin doğru çıkmayacagını soyleyıp beni direkt genetik testine yönlendirdi ve cıkardı arkdsının numarasını verrdi artk türkiyede yapılıyor dedi ve ücreti 2500 lirayms aradık öğrendik.kan verrdim fakat hiç bir ölçüm yapmadı.basına böyle bir sey gelen var mı.miyomdan dolayı ikili testi yapılmayan var mı.bana birsz garip geldi
Canım dr un ayrıntılı her yerine bakıyorsa belli olur. Rica et dr undan baksın.cumartesi gittiğimde belli olurmu aceba 15. haftaya girmiş olcam bakayım.
Ben de tekrar o dr a mı gitsem diye düşündüğümden aradım sordum 300 TL olmuş. İlk çocuğumda cd ler fotolar falan var. Bunda da olsun istiyorum. Haksızlık olmasın.Bir de görmek istiyorum. Burda da ayrıntılı usg 650 uçmuş adamlar..Ozele gitmeyi dusunmesemde arastirayim bi.Hele hele koru asla..
Tskler
Canım genetik testte ölçüm olmuyor senin kanında bebeğin DNA kalıntıları var ona bakılarak genetik problemi çar mı diye bakılıyor. 2500 civarı ama ihtimal ya da istatiksel sonuç değil direk bebeğinin genetik taraması yapılacak. Bence iyi bir şey.Merhaba arkdslar
Üniversite hastanesinde özel hocaya gittim dün 13 haftalık hamileyim aynı zamanda ikili test zamanmdı ve 7 cm e yakın miyomum var ve doktor miyomumdan dolayı ikili için ölçümlerin doğru çıkmayacagını soyleyıp beni direkt genetik testine yönlendirdi ve cıkardı arkdsının numarasını verrdi artk türkiyede yapılıyor dedi ve ücreti 2500 lirayms aradık öğrendik.kan verrdim fakat hiç bir ölçüm yapmadı.basına böyle bir sey gelen var mı.miyomdan dolayı ikili testi yapılmayan var mı.bana birsz garip geldi
Detaylı. Ultrason hangi haftalarda yapılıyorKızlar hiçbir testi yaptırmasanıza detaylı usg ye mutlaka ama mutlaka girin. Bence en önemlisi de o.
18-22. Aylar en ideali.rapor yazma hakkı sanırım radyologlar ve perinatoloji uzmanlarına ait.Detaylı. Ultrason hangi haftalarda yapılıyor
Bide ayrı bir doktor mu yapıyor
Kizlar aranizda balik hapi kullanan var mi doktor bana yazdi da aldim ama bilemedim
Doktor banada verdi , vitaminde yazdi ama mide bulantisindan hiç icemiyorum. Mide bulantilarim gecince baslayacagim. Birde balik yedigin gunler icmene gerek yok demisti balik hapini. Baligi birak corba icince cok sukur bişey yedim diyorum.
Coktaaaaannnnnya bide siz hiç isim düşündünüzmü varmı aklınızda :)
kız olursa ,erkek olursa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?