2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ozele gitmeyi dusunmesemde arastirayim bi.Hele hele koru asla..
Tskler

Merhaba arkdslar
Üniversite hastanesinde özel hocaya gittim dün 13 haftalık hamileyim aynı zamanda ikili test zamanmdı ve 7 cm e yakın miyomum var ve doktor miyomumdan dolayı ikili için ölçümlerin doğru çıkmayacagını soyleyıp beni direkt genetik testine yönlendirdi ve cıkardı arkdsının numarasını verrdi artk türkiyede yapılıyor dedi ve ücreti 2500 lirayms aradık öğrendik.kan verrdim fakat hiç bir ölçüm yapmadı.basına böyle bir sey gelen var mı.miyomdan dolayı ikili testi yapılmayan var mı.bana birsz garip geldi

İkili test yaptırmadım, miyomda farkedermi bilemiyorum, ama direkt kart çıkarması benim miğdemi bulandırdı açıkçası.Fırsatçılık gibi,

Ozele gitmeyi dusunmesemde arastirayim bi.Hele hele koru asla..
Tskler
Ben de tekrar o dr a mı gitsem diye düşündüğümden aradım sordum 300 TL olmuş. İlk çocuğumda cd ler fotolar falan var. Bunda da olsun istiyorum. Haksızlık olmasın.Bir de görmek istiyorum. Burda da ayrıntılı usg 650 uçmuş adamlar..

Canım genetik testte ölçüm olmuyor senin kanında bebeğin DNA kalıntıları var ona bakılarak genetik problemi çar mı diye bakılıyor. 2500 civarı ama ihtimal ya da istatiksel sonuç değil direk bebeğinin genetik taraması yapılacak. Bence iyi bir şey.

Ben de genetik test yaptırmak istiyordum. Eşim bana testi değil sonucun olumsuz geldiğinde ne yapacağına karar vermelisin o daha önemli dedi. Ben dr karar veremedim. Yani öyle bir şey olsa aldırsam ömür boyu vicdan azabı çekerim. Bir de sağlıklı kızımın da başına bir şey gelir diye aklım çıkar. Ömür boyu böyle düşünmektense tevekkülle 9 ay bekleyeyim diye düşündüm.

Kizlar aranizda balik hapi kullanan var mi doktor bana yazdi da aldim ama bilemedim

Doktor banada verdi , vitaminde yazdi ama mide bulantisindan hiç icemiyorum. Mide bulantilarim gecince baslayacagim. Birde balik yedigin gunler icmene gerek yok demisti balik hapini. Baligi birak corba icince cok sukur bişey yedim diyorum.

Doktor banada verdi , vitaminde yazdi ama mide bulantisindan hiç icemiyorum. Mide bulantilarim gecince baslayacagim. Birde balik yedigin gunler icmene gerek yok demisti balik hapini. Baligi birak corba icince cok sukur bişey yedim diyorum.

eşimde balık mevsimi açıldı alalım deyip duruyor, al ama annen pişirsin orda ye hatta o gece orda kal diyorum :)
benim için balık normalde bile ancak hava iyice soğuyunca yağmurlar yağınca yenilir,eşim temmuz sıcağında bile balık diyordu

Yaaa kızlaarr benim sıpa göstermedii bacaklarını bir kapadı açmadı. Bide doktora çikolata yiyip geldim dedim iyi halt ettin yemeseeydin daha iyi olurdu dedi ctrsi evlilik yıldönümüz ne planlar kurmuştumm hepsi yalan olduuu. Neyse başka şeyler yapıcam artık. Güzel fikirleri olanlar yardımcı olabilir mii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…