2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ikiliyi bilmem ama ayrintilida kemik sayiminda bakmamis belliki.Davaliklar suan doktorla

Anneleri yemeden bogazlarindan gecmiyo herhalde yerim ben onlari

4body1soul xxtalyaxx Ay nasil almiyorsunuz kilo anlamiyorum anacim ya ben gene okuz gibi olma yolunda emin adimlarda ilerliyorum yemesem de, kussam da aliyom nasil aliyom mechul. Bu da bi basari sanirim
Al benden de o kadar 3 ayda 3 kilo alırmı bir insan yaa.. oğlumdada böyleydim gerçi 70 hamile kalıp 102 ile doğurmuştum.. bendeki hata gebe olduğumu öğrenir öğrenmez hamurişine saldırmam bu defa az yiyorum ama yine olmuyo.

öylesi çok zor tabi, en azından psikolojik olarak hazır hissederdi bu duruma kendisini.

birde ben hamile kalmadan da önce hep aklıma tavşan dudak ihtimali geliyor nedense, bu durum normal yada detaylıda gözükürmü

Doktor bisey demismi ilerde protez falan yapilabilirmiymis acaba cunku kucuk cocuklar cok acimasiz olabiliyolar ilerde dalga gecmesinler cocukla insallah hallolur
Detaylara girmedim canim cunku her konu acildiginda annenin gozler dolu dolu...ne kadar konusursak o kadar cok uzulceginden konuyu desmiyorum

Ikili taramada ense kalinliginin olculdugu gun kan alınır kandaki degerlerle oranlama yapilir ayni gun olmasi zorunludur. Ense kalinligini olcup kan alinmadiysa baska doktora gitmeni oneririm.
Hata mı ettim o zaman ense ölçümü yapıldığı gün kan vermedim ikili test için
Haftaya tekrar mı ölçülmeli anlamadım şimdi

Ankara’da olan arkadaşlar detaylı usg de Ankara’da Gülhiz Karataş var iyi bir radyolog kendisi. Benim kızımda beni çok rahatlatmıştı 1 saatten fazla baktı renkli usg ile hem de. Kızım da bu çocuk sağlıklı doğacak diyen nadir drlardandı. Fiyatı da 200 tl idi. Aydan biri var bir de o da iyi ona da gittim ama riskli gebelik olduğu için. Onun ayrıntılı usg si 1000 tl civarı. Prof. Perinatolog olduğu için. Bir de korunun ortağı olduğu için. Gülhiz hanım beni bebekten doğduktan sonra arayan tek doktor. Bebeğin sağlıklı doğup doğmadığını merak etmiş.

Hata mı ettim o zaman ense ölçümü yapıldığı gün kan vermedim ikili test için
Haftaya tekrar mı ölçülmeli anlamadım şimdi
Canım senin ense kalınlığı bu hafta ölçülmeli 11. Hafta bittiğinde yapılıyor ikili test. Hatta en ideali 12+3 günlükken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…