- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Ikiliyi bilmem ama ayrintilida kemik sayiminda bakmamis belliki.Davaliklar suan doktorlaBenim bi tanidigimin cocugununda ayni sekilde eli bir de kalp problemi var ameliyat oldu eli icinde protez olur belki buyuyunce ama 2li testte kesinlikle gorulcek bisey doktor ihmali olmus en azindn kendini hazirlardi Rabbim hepimizin evlatlarina saglik versin insallah
Anneleri yemeden bogazlarindan gecmiyo herhalde yerim ben onlariBen hala yiyemiyorum sadece meyve su salatalik zeytin.Ekmek sekerli hicbisey yok hayatimda.
Aksam belki bi iki kasik esime eslik etmek icin salata ve yemek ama yine ekmeksiz.Esim cay icerkende bi iki ceviz findik kuruyemis yersem o.
Butun gunum bundan ibaret.
Onceden eve gelen bi kilo tatli yarina kalmaz evde cikolata kavgasi olurken buzdolabi cikolata dolu yiyen yok.La bana mi inat yiyodunuz hadi ben hamileyim canim istemiyo bebeler siz niye yemiyonuzdiyorum
Doktor bisey demismi ilerde protez falan yapilabilirmiymis acaba cunku kucuk cocuklar cok acimasiz olabiliyolar ilerde dalga gecmesinler cocukla insallah hallolurIkiliyi bilmem ama ayrintilida kemik sayiminda bakmamis belliki.Davaliklar suan doktorla
11 gün var aramızda :) bir kaç günlük fark da normal karşılanıyor zatenHmm evet şimdi hatırladım Mardin’de ki dr sat değiştirmişti 25 Haziran diye ordan öyle kalmış aklımda
Benim gerçek sat 14 Haziran bebiş 3 gün geriden geliyor işte
Al benden de o kadar 3 ayda 3 kilo alırmı bir insan yaa.. oğlumdada böyleydim gerçi 70 hamile kalıp 102 ile doğurmuştum.. bendeki hata gebe olduğumu öğrenir öğrenmez hamurişine saldırmam bu defa az yiyorum ama yine olmuyo.4body1soul xxtalyaxx Ay nasil almiyorsunuz kilo anlamiyorum anacim ya ben gene okuz gibi olma yolunda emin adimlarda ilerliyorum yemesem de, kussam da aliyom nasil aliyom mechul. Bu da bi basari sanirim
Ben iki farkli devlet hastanesinde yaptiricam.Cunku cok yakin tarihte arkadasimin bebegi detaylara iyi bakmayan doktor nedeniyle sorunlu dogdu.Aldirma gibi bi dusuncesi olmazdi ama dogum esnasinda gorunce sok gecirdi ve kendine gelemedi.Oncesinde ogrenseydi en azindan kendini hazirlardi.suan psikolojisi sifir
Canim 2li testte gornuyo doktor soylemistiöylesi çok zor tabi, en azından psikolojik olarak hazır hissederdi bu duruma kendisini.
birde ben hamile kalmadan da önce hep aklıma tavşan dudak ihtimali geliyor nedense, bu durum normal yada detaylıda gözükürmü
Baharatlı olması ağzımdaki iğrenç tada iyi geliyor :)Ama o da yagli mideni bulandirmiyo mu neyse su ilk zamanlar gecsinde daha dengeli besleniriz kafana gore takil
Detaylara girmedim canim cunku her konu acildiginda annenin gozler dolu dolu...ne kadar konusursak o kadar cok uzulceginden konuyu desmiyorumDoktor bisey demismi ilerde protez falan yapilabilirmiymis acaba cunku kucuk cocuklar cok acimasiz olabiliyolar ilerde dalga gecmesinler cocukla insallah hallolur
Kesinlikle..Kızlar hiçbir testi yaptırmasanıza detaylı usg ye mutlaka ama mutlaka girin. Bence en önemlisi de o.
Hata mı ettim o zaman ense ölçümü yapıldığı gün kan vermedim ikili test içinIkili taramada ense kalinliginin olculdugu gun kan alınır kandaki degerlerle oranlama yapilir ayni gun olmasi zorunludur. Ense kalinligini olcup kan alinmadiysa baska doktora gitmeni oneririm.
Canım senin ense kalınlığı bu hafta ölçülmeli 11. Hafta bittiğinde yapılıyor ikili test. Hatta en ideali 12+3 günlükken.Hata mı ettim o zaman ense ölçümü yapıldığı gün kan vermedim ikili test için
Haftaya tekrar mı ölçülmeli anlamadım şimdi
Iyi yapiyosun canim insallah hersey iyi olur bundan sonraDetaylara girmedim canim cunku her konu acildiginda annenin gozler dolu dolu...ne kadar konusursak o kadar cok uzulceginden konuyu desmiyorum
Detaylıda da normalde de görünüyor canım.Canim 2li testte gornuyo doktor soylemisti
Hata mı ettim o zaman ense ölçümü yapıldığı gün kan vermedim ikili test için
Haftaya tekrar mı ölçülmeli anlamadım şimdi
Aynen doktorumda bana dedi en ideal zaman 12+3 gunlukmusCanım senin ense kalınlığı bu hafta ölçülmeli 11. Hafta bittiğinde yapılıyor ikili test. Hatta en ideali 12+3 günlükken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?