2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doktor banada verdi , vitaminde yazdi ama mide bulantisindan hiç icemiyorum. Mide bulantilarim gecince baslayacagim. Birde balik yedigin gunler icmene gerek yok demisti balik hapini. Baligi birak corba icince cok sukur bişey yedim diyorum.
icinde sigir jelatini var onun icin kuskuda kaldim biraz ya

Selam arkadaşlar 12+4 gebeyim ikili test için gittiğimde doktor erkek dedi. Değişme ihtimali varmıdır acaba ilk bebeğimi daha geç öğrenmiştim. Açıkcası şaşırdım çünkü çok bulantım ve halsizliğim vardı kız diye düşünüyordum

25 kilo aldim benimkide 2900 dogdu anca :) hic onla alakasi olmuyor :)
Benim doktorum ne kadar yersen ye sen nekadar kilo alırsan al bebek zayıf dogar demisti ki oylede oldu minnak birseydi48 cm boy kafa35 cm kg 2530 minicik ti ama maşallah suan yasitlarindan önde hep önde gitti doktor kontrolünde bana bu 48 cm bir bege göre hızlı buyuyor demisti ama kilo hala zayıf.:)

nedir peki

Kızlar hiçbir testi yaptırmasanıza detaylı usg ye mutlaka ama mutlaka girin. Bence en önemlisi de o.
Dün du biliyorsunuz benim kontrolüm ama iki test yada her hangi birşey demedi bende sormayı unutdum oğlumla gitdigim icin bidi bidi konuştu sormayi unutdum en önemlisi sanki oğlumda baya önce yapmıştık doktorum aynı ama bilmiyorum neden yaptir demedi.

Aynısı bendede vardı canım hele uyuklamalarıma kesin kız dedim ama erkek çıktı :) hayırlısı sağlıklı doğsunlar

Aynısı bendede vardı canım hele uyuklamalarıma kesin kız dedim ama erkek çıktı :) hayırlısı sağlıklı doğsunlar
Hayırlı olsun umarım değişmez allah herkesin gönlüne göre versin. Uyku bendede çok var maalesef ama uyumak ne mümkün 6 aylık prematüre bebeğim var :)

Canım senin ense kalınlığı bu hafta ölçülmeli 11. Hafta bittiğinde yapılıyor ikili test. Hatta en ideali 12+3 günlükken.

Evet haftaya tekrar ense kalınlığını ölçtür ve kan ve o zaman doğru sonuca varırsın.
Ölçüm yapılmalı diyenler çoğunlukta keşke kan verseydim boşuna tekrar muayene olmam gerekecek
Belki doktorum tepki bile gösterir bu duruma of yaa

ya benim cinsiyet belli ama isim yok
birbirimize isim hakkında yardım edelim ya.
erkek ismi fikri olanları bekliyorum.
Erkek : oğlumun ismi. Emir asaf ,ahmetselim ,derdayasir , ertuğrul ,mehmet sencar.
Kiz: esila ,erva, arzum sena, ayşe sare ,zeynep berra, defne, bunalr aklimda olanlar .

aaa Allah uzun ömür versin iki bebişede.İkinci süprizmi oldu, ilki 6 aylık epey ufakmış ya

Amin canım inşallah. Evet süpriz oldu bize aldırmak istemedim bi sorun olmadığı sürece. Prematüre bebeğim 6 aylık bebeğe göre bile küçük :)

Sukur Rabbime risk yokmus. Doktor normal degerler oldugunu soyledi. Bosuna telas yapmisim

sabah televizyonda turşu kuruyorlardı.
kör olasıcılar canımı öyle bir çektirdiler ki.
bu gün turşu kavanozunun dibini gördüm
Tuzlu tuzlu ye sonra ödem yapsın ayaklar şişsin dimi :)
Ben tuzlu yiyince bana öyle diyorlar bende sana demiş olayım :) :)
Afiyet bal şeker olsun Canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…