2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bilmiyorum canim cok iyi bir doktora gitmistim tavsiye uzerine kan almadi simdi yine ona gidicem insallah
Ikili taramada ense kalinliginin olculdugu gun kan alınır kandaki degerlerle oranlama yapilir ayni gun olmasi zorunludur. Ense kalinligini olcup kan alinmadiysa baska doktora gitmeni oneririm.

4body1soul xxtalyaxx Ay nasil almiyorsunuz kilo anlamiyorum anacim ya ben gene okuz gibi olma yolunda emin adimlarda ilerliyorum yemesem de, kussam da aliyom nasil aliyom mechul. Bu da bi basari sanirim
Mideni bastirsin diye hamurisi tuketiyosan belki o aldiriyodur canim bosver saglikli olalimda kilo verilir emzirirken cok veriliyo zaten

Wc ye girmeden tartiliyom cikinca tartiliyom su icmeden tartiliyom su icince tartiliyom yemek yemeden tartiliyom yemek yedikten sonra..disari cikmadan once eve geldikten sonra
Hepsini anladimda eve gelince niye tartiliyonn[/QUOTE]
Gezdim geldim efor sarfettim ya gitti mi biseyler diye
Tekinde 19 digerinde 21 kilo aldim cabuk verdim ama bunda ya almamayi yada cok az almayi planladigimdan takinti yaptim

Ikili taramada ense kalinliginin olculdugu gun kan alınır kandaki degerlerle oranlama yapilir ayni gun olmasi zorunludur. Ense kalinligini olcup kan alinmadiysa baska doktora gitmeni oneririm.
ben bi arayip soruyum en iyisi ben dogum yapali 5 sene oldu bilmiyorum belkide sistem degisti bilgim yok

Hepsini anladimda eve gelince niye tartiliyonn
Tekinde 19 digerinde 21 kilo aldim cabuk verdim ama bunda ya almamayi yada cok az almayi planladigimdan takinti yaptim[/QUOTE]
Ben hamileyken normalden beslendigimden dahada dikkat ediyodum sagliksiz hicbirsey yemiyodum o yuzden 9 kg almistim bebisim 2800 dogmustu belkide ben az aldim diyedir

Allahim sifa versin insallah ne sıkıntısı var canim
Sag elinin sadece bir parmagi var.Cok sukur zeka yonundan bisey yok dedi doktorlar ama yinede zor.Insan evladini dort dortluk istiyor
Hala kimsenin icine cikarmiyor buyuk kiyafet giydirip elini sweetin icine sakliyor cocugunun.Annenin durumu zor yani Allah ikisininde yardimcisi olsun
Aslinda bizim toplumumuz kotu.Yurt disinda boyle seyler yadirganmiyor ama biz hemen dedikodu yapiyoruz aaa soyle dogmus boyle olmus...Allah bizleride islah etsin

Tekinde 19 digerinde 21 kilo aldim cabuk verdim ama bunda ya almamayi yada cok az almayi planladigimdan takinti yaptim
Ben hamileyken normalden beslendigimden dahada dikkat ediyodum sagliksiz hicbirsey yemiyodum o yuzden 9 kg almistim bebisim 2800 dogmustu belkide ben az aldim diyedir[/QUOTE
İlkinde ne kakar sağlıklı beslendiysem bunda o kadar sağlıksız besleniyorum. Acıkınca cips çekirdek yiyorum yemek görmek istemiyorum.

4body1soul xxtalyaxx Ay nasil almiyorsunuz kilo anlamiyorum anacim ya ben gene okuz gibi olma yolunda emin adimlarda ilerliyorum yemesem de, kussam da aliyom nasil aliyom mechul. Bu da bi basari sanirim

bende normalde çok müsaitim kg almaya :) şaşkınım açıkçası hala almadığıma..ama bizde birden alırız herhalde, gerçi göbeğim çıkmaya başladı

Ben hamileyken normalden beslendigimden dahada dikkat ediyodum sagliksiz hicbirsey yemiyodum o yuzden 9 kg almistim bebisim 2800 dogmustu belkide ben az aldim diyedir[/QUOTE]
Aman ben ikisindede 20 kilo aldimda noldu
Ikiside 2700-2800 dogdu
Doktora bu sefer dedim cocuklarim zayif doguyor ne yiyip icim dedim hic bisey yapma saglikli seyler ye tamam dedi.Senin yemenle alakali degil kilosu genetik dedi.Bende zayif dogmusum.Muhtemelen benim kizimda zayif doguracak.Ama suanki gelisimleri 1-1.5 yas ileride cocuklarimin

Benim bi tanidigimin cocugununda ayni sekilde eli bir de kalp problemi var ameliyat oldu eli icinde protez olur belki buyuyunce ama 2li testte kesinlikle gorulcek bisey doktor ihmali olmus en azindn kendini hazirlardi Rabbim hepimizin evlatlarina saglik versin insallah

Ama o da yagli mideni bulandirmiyo mu neyse su ilk zamanlar gecsinde daha dengeli besleniriz kafana gore takil

Ben hala yiyemiyorum sadece meyve su salatalik zeytin.Ekmek sekerli hicbisey yok hayatimda.
Aksam belki bi iki kasik esime eslik etmek icin salata ve yemek ama yine ekmeksiz.Esim cay icerkende bi iki ceviz findik kuruyemis yersem o.
Butun gunum bundan ibaret.
Onceden eve gelen bi kilo tatli yarina kalmaz evde cikolata kavgasi olurken buzdolabi cikolata dolu yiyen yok.La bana mi inat yiyodunuz hadi ben hamileyim canim istemiyo bebeler siz niye yemiyonuz diyorum

Ben hamileyken normalden beslendigimden dahada dikkat ediyodum sagliksiz hicbirsey yemiyodum o yuzden 9 kg almistim bebisim 2800 dogmustu belkide ben az aldim diyedir
Aman ben ikisindede 20 kilo aldimda noldu
Ikiside 2700-2800 dogdu
Doktora bu sefer dedim cocuklarim zayif doguyor ne yiyip icim dedim hic bisey yapma saglikli seyler ye tamam dedi.Senin yemenle alakali degil kilosu genetik dedi.Bende zayif dogmusum.Muhtemelen benim kizimda zayif doguracak.Ama suanki gelisimleri 1-1.5 yas ileride cocuklarimin[/QUOTE]
Benimde su an cok iyi gelisimi ben 4 kusur kg dogmusumda babasi bebebkken cok zayifmis ona cekmis belliki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…