Ikili taramada ense kalinliginin olculdugu gun kan alınır kandaki degerlerle oranlama yapilir ayni gun olmasi zorunludur. Ense kalinligini olcup kan alinmadiysa baska doktora gitmeni oneririm.Bilmiyorum canim cok iyi bir doktora gitmistim tavsiye uzerine kan almadi simdi yine ona gidicem insallah
Ah bilmem mi... allah kurtarsin yaAtom heart mother inşallah canım İnan o kadar çok dua ediyorum ki bulantılarım bitsin diye en büyük sorunum diyebilirim
Mideni bastirsin diye hamurisi tuketiyosan belki o aldiriyodur canim bosver saglikli olalimda kilo verilir emzirirken cok veriliyo zaten4body1soul xxtalyaxx Ay nasil almiyorsunuz kilo anlamiyorum anacim ya ben gene okuz gibi olma yolunda emin adimlarda ilerliyorum yemesem de, kussam da aliyom nasil aliyom mechul. Bu da bi basari sanirim
Hepsini anladimda eve gelince niye tartiliyonnWc ye girmeden tartiliyom cikinca tartiliyom su icmeden tartiliyom su icince tartiliyom yemek yemeden tartiliyom yemek yedikten sonra..disari cikmadan once eve geldikten sonra
ben bi arayip soruyum en iyisi ben dogum yapali 5 sene oldu bilmiyorum belkide sistem degisti bilgim yokIkili taramada ense kalinliginin olculdugu gun kan alınır kandaki degerlerle oranlama yapilir ayni gun olmasi zorunludur. Ense kalinligini olcup kan alinmadiysa baska doktora gitmeni oneririm.
Heh aynen hamur isi ekmekMideni bastirsin diye hamurisi tuketiyosan belki o aldiriyodur canim bosver saglikli olalimda kilo verilir emzirirken cok veriliyo zaten
Gezdim geldim efor sarfettim ya gitti mi biseyler diyeHepsini anladimda eve gelince niye tartiliyonn
Ne guzel vermissin masallah sana bebek kac kg dogdu canimHeh aynen hamur isi ekmekbastir baba bastir :) 25kilo aldim 30 kilo geri verdim ilkinde. Ama top gibi yuvarlaniyodum zor oluyo ya
Sag elinin sadece bir parmagi var.Cok sukur zeka yonundan bisey yok dedi doktorlar ama yinede zor.Insan evladini dort dortluk istiyorAllahim sifa versin insallah ne sıkıntısı var canim
Ben hamileyken normalden beslendigimden dahada dikkat ediyodum sagliksiz hicbirsey yemiyodum o yuzden 9 kg almistim bebisim 2800 dogmustu belkide ben az aldim diyedir[/QUOTEGezdim geldim efor sarfettim ya gitti mi biseyler diye
Tekinde 19 digerinde 21 kilo aldim cabuk verdim ama bunda ya almamayi yada cok az almayi planladigimdan takinti yaptim
4body1soul xxtalyaxx Ay nasil almiyorsunuz kilo anlamiyorum anacim ya ben gene okuz gibi olma yolunda emin adimlarda ilerliyorum yemesem de, kussam da aliyom nasil aliyom mechul. Bu da bi basari sanirim
Ben hamileyken normalden beslendigimden dahada dikkat ediyodum sagliksiz hicbirsey yemiyodum o yuzden 9 kg almistim bebisim 2800 dogmustu belkide ben az aldim diyedir[/QUOTE]Gezdim geldim efor sarfettim ya gitti mi biseyler diye
Tekinde 19 digerinde 21 kilo aldim cabuk verdim ama bunda ya almamayi yada cok az almayi planladigimdan takinti yaptim
Benim bi tanidigimin cocugununda ayni sekilde eli bir de kalp problemi var ameliyat oldu eli icinde protez olur belki buyuyunce ama 2li testte kesinlikle gorulcek bisey doktor ihmali olmus en azindn kendini hazirlardi Rabbim hepimizin evlatlarina saglik versin insallahSag elinin sadece bir parmagi var.Cok sukur zeka yonundan bisey yok dedi doktorlar ama yinede zor.Insan evladini dort dortluk istiyor
Hala kimsenin icine cikarmiyor buyuk kiyafet giydirip elini sweetin icine sakliyor cocugunun.Annenin durumu zor yani Allah ikisininde yardimcisi olsun
Aslinda bizim toplumumuz kotu.Yurt disinda boyle seyler yadirganmiyor ama biz hemen dedikodu yapiyoruz aaa soyle dogmus boyle olmus...Allah bizleride islah etsin
İnşallah canım inşallahinşallah canım senin birde kızın varken dahada zordur.Benim riskli bir durumum yok ama,halsizlik vardı had safhada inşallah atlatıcaz
Ama o da yagli mideni bulandirmiyo mu neyse su ilk zamanlar gecsinde daha dengeli besleniriz kafana gore takilBen hamileyken normalden beslendigimden dahada dikkat ediyodum sagliksiz hicbirsey yemiyodum o yuzden 9 kg almistim bebisim 2800 dogmustu belkide ben az aldim diyedir[/QUOTE
İlkinde ne kakar sağlıklı beslendiysem bunda o kadar sağlıksız besleniyorum. Acıkınca cips çekirdek yiyorum yemek görmek istemiyorum.
25 kilo aldim benimkide 2900 dogdu anca :) hic onla alakasi olmuyor :)Ben hamileyken normalden beslendigimden dahada dikkat ediyodum sagliksiz hicbirsey yemiyodum o yuzden 9 kg almistim bebisim 2800 dogmustu belkide ben az aldim diyedir
Ben hala yiyemiyorum sadece meyve su salatalik zeytin.Ekmek sekerli hicbisey yok hayatimda.4body1soul xxtalyaxx Ay nasil almiyorsunuz kilo anlamiyorum anacim ya ben gene okuz gibi olma yolunda emin adimlarda ilerliyorum yemesem de, kussam da aliyom nasil aliyom mechul. Bu da bi basari sanirim
Aman ben ikisindede 20 kilo aldimda nolduBen hamileyken normalden beslendigimden dahada dikkat ediyodum sagliksiz hicbirsey yemiyodum o yuzden 9 kg almistim bebisim 2800 dogmustu belkide ben az aldim diyedir
Iyi o zaman bende kendimi suclamistim az kg aldim ondanmi diye ama ozellikle az falan yemiyodum zaten sagliksiz seyleri tuketmiyodum sadece bi de tatlidan acayip tiksinmistim ondan kg almadim bence25 kilo aldim benimkide 2900 dogdu anca :) hic onla alakasi olmuyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?