- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Amin Canım inşallahyok yok Allah ın izniyle güzel şeyler duyacaksın bundan sonra.
sen kalbini ferah tut.
Ben canimin istedigi bir seyi yerken dibini görmeden rahatlamiyorum ama bidaha da yemiyorum onu bunda henüz canimin istedigi bir şey olmadi
Yeme bence. Doktor yediğin için böyle oldu dedi heryeri oynuyor ne burnuna bakabildi ne ensesine.Yaa deme ya benimde 11 doktor günüm
14 de evlilik yıldönümü bende hep öyle hayal kurdum
Benim ki de göstermezse :))))
Aslında bende çikolata yiyip gidecektim
Yemeyim mi şimdi
Ben .de ilkinde ekşi ne varsa isim soyelmiyorim yedim dedik bu ayşe 6 ayindan sonra benim selbetli tatlara bir girisim var iştah kabartir arkadaşım da kızı olucakti oda tatlı yiyordu oda sona dogru eksiye geçti :))benim de hiç iştahım yok.
hele tatlıyla hiç aram yok.
bazen şaşıyorum benimki nasıl hakkı diye :)
Canim jelatinsiz markalar var oglum icin doktor onermisti Amerikada uretiliyomu istersen evde bi bakiyim markasini atiyim snaicinde sigir jelatini var onun icin kuskuda kaldim biraz ya
Canim bende oglumda senin kadarken ogrenmistim 2li testte degismez benceSelam arkadaşlar 12+4 gebeyim ikili test için gittiğimde doktor erkek dedi. Değişme ihtimali varmıdır acaba ilk bebeğimi daha geç öğrenmiştim. Açıkcası şaşırdım çünkü çok bulantım ve halsizliğim vardı kız diye düşünüyordum
Ben .de ilkinde ekşi ne varsa isim soyelmiyorim yedim dedik bu ayşe 6 ayindan sonra benim selbetli tatlara bir girisim var iştah kabartir arkadaşım da kızı olucakti oda tatlı yiyordu oda sona dogru eksiye geçti :))
Benimde esne ile burnuna zor baktı ama Benimki oynama dışında resmen saklamıştı heryeriniYeme bence. Doktor yediğin için böyle oldu dedi heryeri oynuyor ne burnuna bakabildi ne ensesine.
Bazi kadin dogumcular yapiyo ama aslinda perinatoglarin yapmasi gerekli canim benim gittigim hastnede ikisinide farkli doktor yapiyo perinatologda kadin dogumcu zaten ama farkli bir egitimden daha geciyolar diye biliyorumGaliba her doktor da kendi çapında yapıyor ayrıntılı ultrason
Kendi doktorum söylemeyeceği için cinsiyeti öğrenmek için bu doktora gitmiştim. Yarın kontrol için gidicem ama asla söylemez. Aynen ya yüzünü kapıyor bacaklarını kapıyor poposunu bile dönmedi. Oturmuş takılıyor öyleBenimde esne ile burnuna zor baktı ama Benimki oynama dışında resmen saklamıştı heryerini
Peki ne zaman gidecen bir daha
Benim bi tanidigimda sormustu doktora cok temiz olduguna inandigin biyer varsa yiyebilirsin demisti istanbulda yenmez mesela sen nerde yasiyosunBen soracam doktoruma aklımda cunku ciddi manada Canım istıyor
Bide hamile olup midye yiyen çok gördüm ama cesaret edemedim
BendeÇok sıkılıyorum
İnşallah canım ilk çocuğum erkek şimdi erkek dedi inşallah değişmez sonuncu kız olsa süper olur Hayırlısı artık sağlıkla alırız kucağımızaCanim bende oglumda senin kadarken ogrenmistim 2li testte degismez bence
Öğürmeyle kusmayla bişey olmaz canım bence. Olsa aşırı mide bulantısı çekenlere olurdu. Ben her sabah şiddetli öğürüyorum kusuyorum bişey olmadı çok şükür dert etme
Bendesıkıldıkçada kafamda saçma sapan şeyler kuruyorum
İstanbul dayım Beylerbeyinde bildiğimiz güvendiğimiz 10 numara bir kokereçi var devamlı yediğimizBenim bi tanidigimda sormustu doktora cok temiz olduguna inandigin biyer varsa yiyebilirsin demisti istanbulda yenmez mesela sen nerde yasiyosun
Onlar da işte kendi halinde öyle takılıyor aman sağlıkla olsunlarda nasıl isterlerse öyle dursunlarKendi doktorum söylemeyeceği için cinsiyeti öğrenmek için bu doktora gitmiştim. Yarın kontrol için gidicem ama asla söylemez. Aynen ya yüzünü kapıyor bacaklarını kapıyor poposunu bile dönmedi. Oturmuş takılıyor öyle
Cinsiyet önemli değil de sürpriz için çok hayaller kurmuştum yaa. Dur ben bi yarın doktora acındırayım kendimiOnlar da işte kendi halinde öyle takılıyor aman sağlıkla olsunlarda nasıl isterlerse öyle dursunlar
Kızz belki yarın doktorun söyler belli mi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?