2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yaa deme ya benimde 11 doktor günüm
14 de evlilik yıldönümü bende hep öyle hayal kurdum
Benim ki de göstermezse :))))
Aslında bende çikolata yiyip gidecektim
Yemeyim mi şimdi
Yeme bence. Doktor yediğin için böyle oldu dedi heryeri oynuyor ne burnuna bakabildi ne ensesine.

benim de hiç iştahım yok.
hele tatlıyla hiç aram yok.
bazen şaşıyorum benimki nasıl hakkı diye :)
Ben .de ilkinde ekşi ne varsa isim soyelmiyorim yedim dedik bu ayşe 6 ayindan sonra benim selbetli tatlara bir girisim var iştah kabartir arkadaşım da kızı olucakti oda tatlı yiyordu oda sona dogru eksiye geçti :))

Canim bende oglumda senin kadarken ogrenmistim 2li testte degismez bence

Ben .de ilkinde ekşi ne varsa isim soyelmiyorim yedim dedik bu ayşe 6 ayindan sonra benim selbetli tatlara bir girisim var iştah kabartir arkadaşım da kızı olucakti oda tatlı yiyordu oda sona dogru eksiye geçti :))

ooo desene ben tatlıyla finish yapacağım :)
yarım dünya olmayayım da.

Kızlar bu hamilelik hormonları herşeyi takıntı haline getirmeye neden oluyor bende.Akşam ki yediğim yemekten tiksindim ve çıkardım biraz çıkarmak içinde zorladım öğürdüm falan normalde hamilelikte şimdiye çok kusmadım öyle.bu öğürmenin ve zorla kusmaya çalışmanın bana ve bebeğe bir zararı olur mu diye tedirgin oldum şimdi

Benimde esne ile burnuna zor baktı ama Benimki oynama dışında resmen saklamıştı heryerini
Peki ne zaman gidecen bir daha
Kendi doktorum söylemeyeceği için cinsiyeti öğrenmek için bu doktora gitmiştim. Yarın kontrol için gidicem ama asla söylemez. Aynen ya yüzünü kapıyor bacaklarını kapıyor poposunu bile dönmedi. Oturmuş takılıyor öyle

Canim bende oglumda senin kadarken ogrenmistim 2li testte degismez bence
İnşallah canım ilk çocuğum erkek şimdi erkek dedi inşallah değişmez sonuncu kız olsa süper olur Hayırlısı artık sağlıkla alırız kucağımıza

İkili yapmayıp direkt genetiğe yönlendirmesi zaten bana garip gelen bir de soyle bi sey var 2500 lira az bi para değil doktorun ikili ölçümlerini yapmayıp beni bu teste yönlendirmesi yanlış bulduğum belki durumum yok ve o ölçümü yapmadığı için elimde hiç bir sey yok.yarın baska doktora gideceğim.herkesin hamileliği saglıkla kucagına aldığı bebekleriyle mutlulukla bitsin insallah.

Onlar da işte kendi halinde öyle takılıyor aman sağlıkla olsunlarda nasıl isterlerse öyle dursunlar
Kızz belki yarın doktorun söyler belli mi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…