Amannn gözünü seveyim gurbet ellerdeyiz yapanımız edenimiz yok aklımıza sokmaIlk hamileligimde hic as ermedim. Bunda gordugum duydugun herseyi canim istiyor. Bi soylesem burda neler istedigimi, taslarsiniz beni
Yok yok soylemicem :) bende daha yaptiracak adam bulamadim :)Amannn gözünü seveyim gurbet ellerdeyiz yapanımız edenimiz yok aklımıza sokma
Bir de su karbonat testini yapmaya calistim ama beceremedim :) bastan kopurmedi, sonra dokerken cok kopurdu, benimkinin cinsiyeti belli degil[/QUOT
neden. Öyle oldu ki. Haftan küçük ondan mı acaba gerçi hafta belirtmemiş ti
Gebelikte midye yememek lazım diye biliyorum ama emin değilim.Kızlar hepinize iyi akşamlar inşallah bebişlerinşz ve siz iyisinizdir :) Bir şey rica edicem lütfen kimse darılıp alınmasın aşerdiğiniz veya canınızın çektiği şeyleri yazmasak olur mu mesela ben midye aşığıyım sivasta yaşıyorum ve burda malesef yok varsada taze değil yiyemem yani siZde yazdığınızda canım daha çok çekiyoryani midye örneğinde olduğu gibi bence yicek konuşulmasın isim verilmesin bazı illerde bulunmuyor malum
Ac karnına dene varsa yarın ben salladigim halde kopürmedi tabi dogruluk payı nedir ama eğlence işte:))
Bencede cok eglenceli :) Simdi tekrar baktimda, karbonata cis dokuluyormus, ben cise karbonat attimAc karnına dene varsa yarın ben salladigim halde kopürmedi tabi dogruluk payı nedir ama eğlence işte:))
2.5 yaşında bir oğlum var canm. Sende baya almışsın şimdiden.valla iyi ya, ben dunyayi yiyebilirim, yerken cok iyiyim, sonrasi mide yine agizdasenin cocuklarin yaslari kacti?
3 ay dolmadan benimde 4 kilo oldu bile
50 cm 2900 dogmustu benimki de. Ama hep onde giden bi cocuk oldu sukur. Zaten derler ya hep kucuk dogan cabuk toparlar diye :) saglikli olsunlarda ....
Aldim ya almaya da devam ediyorum... allah bagislasin oglunu :) benimdeki de 32 aylik oldu. Cise alistirdin mi?2.5 yaşında bir oğlum var canm. Sende baya almışsın şimdiden.
Bencede cok eglenceli :) Simdi tekrar baktimda, karbonata cis dokuluyormus, ben cise karbonat attim
Evet alıştıı canım çok şükür bazen kaçırsada genelde iyi maşallah.. senin kide büyükmüş Allah bağışlasın..Aldim ya almaya da devam ediyorum... allah bagislasin oglunu :) benimdeki de 32 aylik oldu. Cise alistirdin mi?
Yarin sabah tekrar yapiyim bari :)neyse sorunu çözdük .Ozaman hadi gelsin ihtimal tahmin
Amin :) ben daha cis isine yarin girecegim insallah :) tembelligimdenEvet alıştıı canım çok şükür bazen kaçırsada genelde iyi maşallah.. senin kide büyükmüş Allah bağışlasın..
Canım çabuk başla geç kalmışsın bile kocaman olmuş artık.. birde sen dahada ağırlaşmadan bitirmen iyi olur.. zaten çabuk öğreniyorlar yani çocuktan çocuğa değişiyor tabi ama günümüz çocukları daha akıllı..Amin :) ben daha cis isine yarin girecegim insallah :) tembelligimden
Vallahi yakinda cocuk kendi gidip iseyecek bu kadindan bi halt olmaz diyeCanım çabuk başla geç kalmışsın bile kocaman olmuş artık.. birde sen dahada ağırlaşmadan bitirmen iyi olur.. zaten çabuk öğreniyorlar yani çocuktan çocuğa değişiyor tabi ama günümüz çocukları daha akıllı..
Bence sende iş yok sen anlatsan konuşsan öğrenir canm birde lazımlığa değil direkt alafranga tuvalete alıştır gitsin.. bez falan bağlama sal gitsin birde alıştırmalık külotlar var onlardan dene.. ben hamileliği planladığım için önceden öğrettim kolay oldu yoksa bu hamilelikte uğraşamazdım.. bikeresinde salonun ortasına büyük tuvaletini yaptı. Bikere tam öğrendi artık dışarı çıkarken bağlamayalım dedik restorantın orta yerinde yaptıVallahi yakinda cocuk kendi gidip iseyecek bu kadindan bi halt olmaz diyeBenimki bir su iciyor bir de karpuz diye tutturmasi var sar sar isedi yazin basinda bi salmistim donsuz :) bir kere lazimliga yapsa devam edecektim yapmayinca erteledim. Yarin tekrar denicez, kendime de guvenmiyorumki
Ya cok anlattim, anlatmakla olmuyo uygulama olmadan duvara anlatiyosunBence sende iş yok sen anlatsan konuşsan öğrenir canm birde lazımlığa değil direkt alafranga tuvalete alıştır gitsin.. bez falan bağlama sal gitsin birde alıştırmalık külotlar var onlardan dene.. ben hamileliği planladığım için önceden öğrettim kolay oldu yoksa bu hamilelikte uğraşamazdım.. bikeresinde salonun ortasına büyük tuvaletini yaptı. Bikere tam öğrendi artık dışarı çıkarken bağlamayalım dedik restorantın orta yerinde yaptıbiraz zor olsada öğrendi
Canım Allah senden de razı olsun amin inşallah .bebislerimize kavuşmak için gün sayıyoruz Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah:))Allah razi olsun rabbim hepimizin kucagina sağlıkla almayi nasip etsin inşallah
Valla bende iyice öğretmeden çıkmadık bidaha dışarı Allaha şükür artık sıkıntı yaşatmıyo ama yinede temkinli olmak gerek.. birazda çocuğun isteğiyle alaklı tabiki seninki istemiyorum diyorsa alışmaya hazır değildir.. zamanla oyunla falan hallet canım inşallah öğrenir..Ya cok anlattim, anlatmakla olmuyo uygulama olmadan duvara anlatiyosuno da benim tembelligim iste.. tuvalate oturmaya yanasmiyor o yuzden istedigi lazimligi aldik. Hayir bir de cok net “istemiyorum” dedigi anda bitmistir onun icin. Bu yuzden zorlamadim oraya oturmasi icin ilk etapta. Oturuyor ama yapmiyor lazimliga iseye iseye ogrenecek anlasilan. Bizimkinin de cocuk havuzuna birakmisligi var havuz bezinden bile disari cikti ay cok buyuk rezillikti ilk ve son havuza girisi oldu
canım maaşallah% 90 kız dedi. Sonra Bakarken bacaklarını kapatti direk sonra parmağını agzins koydu ve bacakları açmadı net dedi goremedim ama bacak arasinda birşey yok :) iki çizgi var dedi ama net görmek istiyorum dedi 18 haftada %100 inşaallah bekliyorum sabırsızlıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?