2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gebelikte midye yememek lazım diye biliyorum ama emin değilim.

2.5 yaşında bir oğlum var canm. Sende baya almışsın şimdiden.

Amin :) ben daha cis isine yarin girecegim insallah :) tembelligimden
Canım çabuk başla geç kalmışsın bile kocaman olmuş artık.. birde sen dahada ağırlaşmadan bitirmen iyi olur.. zaten çabuk öğreniyorlar yani çocuktan çocuğa değişiyor tabi ama günümüz çocukları daha akıllı..

Vallahi yakinda cocuk kendi gidip iseyecek bu kadindan bi halt olmaz diye Benimki bir su iciyor bir de karpuz diye tutturmasi var sar sar isedi yazin basinda bi salmistim donsuz :) bir kere lazimliga yapsa devam edecektim yapmayinca erteledim. Yarin tekrar denicez, kendime de guvenmiyorumki

Bence sende iş yok sen anlatsan konuşsan öğrenir canm birde lazımlığa değil direkt alafranga tuvalete alıştır gitsin.. bez falan bağlama sal gitsin birde alıştırmalık külotlar var onlardan dene.. ben hamileliği planladığım için önceden öğrettim kolay oldu yoksa bu hamilelikte uğraşamazdım.. bikeresinde salonun ortasına büyük tuvaletini yaptı. Bikere tam öğrendi artık dışarı çıkarken bağlamayalım dedik restorantın orta yerinde yaptı biraz zor olsada öğrendi

Ya cok anlattim, anlatmakla olmuyo uygulama olmadan duvara anlatiyosun o da benim tembelligim iste.. tuvalate oturmaya yanasmiyor o yuzden istedigi lazimligi aldik. Hayir bir de cok net “istemiyorum” dedigi anda bitmistir onun icin. Bu yuzden zorlamadim oraya oturmasi icin ilk etapta. Oturuyor ama yapmiyor lazimliga iseye iseye ogrenecek anlasilan. Bizimkinin de cocuk havuzuna birakmisligi var havuz bezinden bile disari cikti ay cok buyuk rezillikti ilk ve son havuza girisi oldu

Valla bende iyice öğretmeden çıkmadık bidaha dışarı Allaha şükür artık sıkıntı yaşatmıyo ama yinede temkinli olmak gerek.. birazda çocuğun isteğiyle alaklı tabiki seninki istemiyorum diyorsa alışmaya hazır değildir.. zamanla oyunla falan hallet canım inşallah öğrenir..

canım maaşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ben de kız istiyorum hayırlısı tabii:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…