Offf canım istediiiiiİstanbul dayım Beylerbeyinde bildiğimiz güvendiğimiz 10 numara bir kokereçi var devamlı yediğimiz
Saol canım içim rahatladıÖğürmeyle kusmayla bişey olmaz canım bence. Olsa aşırı mide bulantısı çekenlere olurdu. Ben her sabah şiddetli öğürüyorum kusuyorum bişey olmadı çok şükür dert etme
Hemde nasıl of var ya ne zamandır Canım istıyor yarın doktora onu da sorsanaOfff canım istediiiii
Unutmazsam sorayım canımHemde nasıl of var ya ne zamandır Canım istıyor yarın doktora onu da sorsana
Nifty testi farkli isimleri de. Kitler cok pahalı. Onumuzdeki yillarda ikili restin yerine gececek. Su an cok pahali olduğundan sadece sınırlı kisilerde kullaniliyor. Bir tüp kan alınıyor fetal dna bakılıyor. Cinsiyeti de kesin ogreniyorsun. Guvenirlilik ve gecerlilik yuzde 99.9.Merhaba arkdslar
Üniversite hastanesinde özel hocaya gittim dün 13 haftalık hamileyim aynı zamanda ikili test zamanmdı ve 7 cm e yakın miyomum var ve doktor miyomumdan dolayı ikili için ölçümlerin doğru çıkmayacagını soyleyıp beni direkt genetik testine yönlendirdi ve cıkardı arkdsının numarasını verrdi artk türkiyede yapılıyor dedi ve ücreti 2500 lirayms aradık öğrendik.kan verrdim fakat hiç bir ölçüm yapmadı.basına böyle bir sey gelen var mı.miyomdan dolayı ikili testi yapılmayan var mı.bana birsz garip geldi
İkili yapmayıp direkt genetiğe yönlendirmesi zaten bana garip gelen bir de soyle bi sey var 2500 lira az bi para değil doktorun ikili ölçümlerini yapmayıp beni bu teste yönlendirmesi yanlış bulduğum belki durumum yok ve o ölçümü yapmadığı için elimde hiç bir sey yok.yarın baska doktora gideceğim.herkesin hamileliği saglıkla kucagına aldığı bebekleriyle mutlulukla bitsin insallah.
6 aylık mıHayırlı olsun umarım değişmez allah herkesin gönlüne göre versin. Uyku bendede çok var maalesef ama uyumak ne mümkün 6 aylık prematüre bebeğim var :)
Bende ayniyim. Basıma propolisli naneli krem surdum daha onceden migrenim icin almistim kremi. parol ictim mecburen 1 tanede. Birde buz koyuyorum enseme ve basimin agriyan yerine. Hafifletiyor biraz.Kızlar başım çatlayacak yine.midem bulanıyor.birşey yemedim.coook kötüyüm.
Bende durum aynı baş ağrısıBende ayniyim. Basıma propolisli naneli krem surdum daha onceden migrenim icin almistim kremi. parol ictim mecburen 1 tanede. Birde buz koyuyorum enseme ve basimin agriyan yerine. Hafifletiyor biraz.
Valla aynen kokoreç midye diye diye benimde canım çekti :)) söylenmesin yiyecek ismiKızlar hepinize iyi akşamlar inşallah bebişlerinşz ve siz iyisinizdir :) Bir şey rica edicem lütfen kimse darılıp alınmasın aşerdiğiniz veya canınızın çektiği şeyleri yazmasak olur mu mesela ben midye aşığıyım sivasta yaşıyorum ve burda malesef yok varsada taze değil yiyemem yani siZde yazdığınızda canım daha çok çekiyoryani midye örneğinde olduğu gibi bence yicek konuşulmasın isim verilmesin bazı illerde bulunmuyor malum
İnşallah söylemezler arkadaşlarda artık yoksa şişecek biryerlerimizValla aynen kokoreç midye diye diye benimde canım çekti :)) söylenmesin yiyecek ismi
:))Şişmez ama hamileyiz şimdi haa diyince olmuyor bazı şeyler.. bide kimisinin midesi çok bulanıyor belki canları çeker.. en iyiisi hiç bahsetmeyelim.İnşallah söylemezler arkadaşlarda artık yoksa şişecek biryerlerimiz
Bilmeden aldim bi baktim jelatin yaziyor ama türkiye üretimiymiş bi nevi sevindim ama atarsan sevinirim:)Canim jelatinsiz markalar var oglum icin doktor onermisti Amerikada uretiliyomu istersen evde bi bakiyim markasini atiyim sna
valla iyi ya, ben dunyayi yiyebilirim, yerken cok iyiyim, sonrasi mide yine agizdaBen hala yiyemiyorum sadece meyve su salatalik zeytin.Ekmek sekerli hicbisey yok hayatimda.
Aksam belki bi iki kasik esime eslik etmek icin salata ve yemek ama yine ekmeksiz.Esim cay icerkende bi iki ceviz findik kuruyemis yersem o.
Butun gunum bundan ibaret.
Onceden eve gelen bi kilo tatli yarina kalmaz evde cikolata kavgasi olurken buzdolabi cikolata dolu yiyen yok.La bana mi inat yiyodunuz hadi ben hamileyim canim istemiyo bebeler siz niye yemiyonuzdiyorum
3 ay dolmadan benimde 4 kilo oldu bileAl benden de o kadar 3 ayda 3 kilo alırmı bir insan yaa.. oğlumdada böyleydim gerçi 70 hamile kalıp 102 ile doğurmuştum.. bendeki hata gebe olduğumu öğrenir öğrenmez hamurişine saldırmam bu defa az yiyorum ama yine olmuyo.
50 cm 2900 dogmustu benimki de. Ama hep onde giden bi cocuk oldu sukur. Zaten derler ya hep kucuk dogan cabuk toparlar diye :) saglikli olsunlarda ....Benim doktorum ne kadar yersen ye sen nekadar kilo alırsan al bebek zayıf dogar demisti ki oylede oldu minnak birseydi48 cm boy kafa35 cm kg 2530 minicik ti ama maşallah suan yasitlarindan önde hep önde gitti doktor kontrolünde bana bu 48 cm bir bege göre hızlı buyuyor demisti ama kilo hala zayıf.:)
Canım 31 hf 1 kilo doğdu şimdi 6 kilo 6 aylık ama 4 aylık bebek gibi fiziksel zihinsel gelişimi :/ korunurken oldu aldırmak istemedim bebekte sorun olmadığı sürece aldırmayı düşünmüyorum. Arkadaş olurlar biraz zor olacak ama iyi olacak sanki inşallah bu vaktine yakın doğar6 aylık mınasıl oldu canım yaa. Rabbim vermiş sağlıkla doğsun inşallah doğana kadar 1 yaşında olur ama iyi olur araları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?