2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Öğürmeyle kusmayla bişey olmaz canım bence. Olsa aşırı mide bulantısı çekenlere olurdu. Ben her sabah şiddetli öğürüyorum kusuyorum bişey olmadı çok şükür dert etme
Saol canım içim rahatladı

Nifty testi farkli isimleri de. Kitler cok pahalı. Onumuzdeki yillarda ikili restin yerine gececek. Su an cok pahali olduğundan sadece sınırlı kisilerde kullaniliyor. Bir tüp kan alınıyor fetal dna bakılıyor. Cinsiyeti de kesin ogreniyorsun. Guvenirlilik ve gecerlilik yuzde 99.9.

Bazi durumlar var ki ikili testte ne ciktiginin bir onemi olmuyor. Ikili testten cok cok daha guvenilir. O yuzden hic bakmiyorlar esneye falan. Maliyetler dusuruldukten sonra standartlasacak bir testmis bu. Sen yine de icin rahat olsun diye bir doktora daha görün.

Hayırlı olsun umarım değişmez allah herkesin gönlüne göre versin. Uyku bendede çok var maalesef ama uyumak ne mümkün 6 aylık prematüre bebeğim var :)
6 aylık mı nasıl oldu canım yaa. Rabbim vermiş sağlıkla doğsun inşallah doğana kadar 1 yaşında olur ama iyi olur araları..

Kızlar başım çatlayacak yine.midem bulanıyor.birşey yemedim.coook kötüyüm.

Kızlar başım çatlayacak yine.midem bulanıyor.birşey yemedim.coook kötüyüm.
Bende ayniyim. Basıma propolisli naneli krem surdum daha onceden migrenim icin almistim kremi. parol ictim mecburen 1 tanede. Birde buz koyuyorum enseme ve basimin agriyan yerine. Hafifletiyor biraz.

Sabahtan akşama kadar sırtımda yük taşıdım bağ bahçede çalıştım sanki allahım kolumu kaldıramıyorum o kadar halsizim ki uzanırken bile dinlenemiyorum

Kızlar hepinize iyi akşamlar inşallah bebişlerinşz ve siz iyisinizdir :) Bir şey rica edicem lütfen kimse darılıp alınmasın aşerdiğiniz veya canınızın çektiği şeyleri yazmasak olur mu mesela ben midye aşığıyım sivasta yaşıyorum ve burda malesef yok varsada taze değil yiyemem yani siZde yazdığınızda canım daha çok çekiyor yani midye örneğinde olduğu gibi bence yicek konuşulmasın isim verilmesin bazı illerde bulunmuyor malum

Valla aynen kokoreç midye diye diye benimde canım çekti :)) söylenmesin yiyecek ismi

valla iyi ya, ben dunyayi yiyebilirim, yerken cok iyiyim, sonrasi mide yine agizda senin cocuklarin yaslari kacti?

3 ay dolmadan benimde 4 kilo oldu bile

50 cm 2900 dogmustu benimki de. Ama hep onde giden bi cocuk oldu sukur. Zaten derler ya hep kucuk dogan cabuk toparlar diye :) saglikli olsunlarda ....

6 aylık mı nasıl oldu canım yaa. Rabbim vermiş sağlıkla doğsun inşallah doğana kadar 1 yaşında olur ama iyi olur araları..
Canım 31 hf 1 kilo doğdu şimdi 6 kilo 6 aylık ama 4 aylık bebek gibi fiziksel zihinsel gelişimi :/ korunurken oldu aldırmak istemedim bebekte sorun olmadığı sürece aldırmayı düşünmüyorum. Arkadaş olurlar biraz zor olacak ama iyi olacak sanki inşallah bu vaktine yakın doğar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…