İkili test zamanın geçmiş cnm. 3 lü ya da 4 lüyü yaptır.Dün du biliyorsunuz benim kontrolüm ama iki test yada her hangi birşey demedi bende sormayı unutdum oğlumla gitdigim icin bidi bidi konuştu sormayi unutdum en önemlisi sanki oğlumda baya önce yapmıştık doktorum aynı ama bilmiyorum neden yaptir demedi.
Evet her gidişte bakıyorlar ama yine de çoğu kadın doğumcu ayrı bir ayrıntılı usg istiyor.Galiba her doktor da kendi çapında yapıyor ayrıntılı ultrason
Canım Allah senden de razı olsun amin inşallah .bebislerimize kavuşmak için gün sayıyoruz Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah:))
Merak ettim yaaa ne aseriyosunIlk hamileligimde hic as ermedim. Bunda gordugum duydugun herseyi canim istiyor. Bi soylesem burda neler istedigimi, taslarsiniz beni
Kiyamam yaa Canim uzun sure aclik mide bulantisi yapiyo bari bi lokma peynir ekmek yeSaat 6 da elektrik gitti uzun bir süre gelmeyince uyumuşuz. Şimdi uyandım. Açlıktan ölüyorım. Ama bu saatte ancak su içerim.
Doktor gece acıkınca aç yatmama mı en azından çeyrek ekmek ve 1 dilim peynir ve domates yememi söylemişti.. yada süt içmemi.. aç yatmamalısın bence..Saat 6 da elektrik gitti uzun bir süre gelmeyince uyumuşuz. Şimdi uyandım. Açlıktan ölüyorım. Ama bu saatte ancak su içerim.
canım ya kıyamam ilk bebişin mi Rabbim bagislasin maaşallah heyecan ile bekleniyor uzun geliyor dediğin gibi:))Insallah ya pazartesi gördüm sözde ama 3 hafta daha nasil dayanirim bilemem esime diyorum 10 gun geçmedenmuayene ücreti vermisken bi bahaneyle yine mi gitsek :))
Oglum 8 kiz 6 yasindavalla iyi ya, ben dunyayi yiyebilirim, yerken cok iyiyim, sonrasi mide yine agizdasenin cocuklarin yaslari kacti?
....
Simdi biri cikip istanbul a gelip giyip gidebilirsin derse hic sasirmamKızlar hepinize iyi akşamlar inşallah bebişlerinşz ve siz iyisinizdir :) Bir şey rica edicem lütfen kimse darılıp alınmasın aşerdiğiniz veya canınızın çektiği şeyleri yazmasak olur mu mesela ben midye aşığıyım sivasta yaşıyorum ve burda malesef yok varsada taze değil yiyemem yani siZde yazdığınızda canım daha çok çekiyoryani midye örneğinde olduğu gibi bence yicek konuşulmasın isim verilmesin bazı illerde bulunmuyor malum
Ben bulanti icin acile gittigimde esim ilac verin demisti.Doktorda artik bu haftadan sonra fayda etmez bosuna kullanir demisti.Bulantilarin basladigi ilk zamanlarda baslanmaliymis ve duzenli kullanilmaliymis.9.haftadaydim o zaman.o yuzden fayda etmemis olabilir sendede.Dun yoldan geldim. Aksam bisey yemedim. En son 4gibi yemistim. Evde ekmek falan da yokmuş. Cok aclik hissetmedim. Imom kapsul aldim bir de gece. Yeminle burnumdan geldi. Gece 4te uyanip kustum. Uyuyamiyorum midemin agrisindan. Biraz bal yedim yumusatsin diye. O da ise yaramadi. 13 hafta bitti kusmadim diyordum ki. Agzimdan burnumdan geldi. Bulantim hep vardi 24 saat. Vallahi kusan arkadaslar Allah yardimciniz olsun.
Günaydın canım güzel haberlerle gel İnşallahGunaydin kizlarrrrrr
Bugun buyuk gun aylar sonra kontrolum var bakalim napiyo benim sipa
Ikili kan alincak ense olcumu yapilcak.Oglum benide gotur cok merak ediyorum kardesimi diyo gorsun bakalim ne hissedecek
İnşallah güzel haberlerle gel canım.Gunaydin kizlarrrrrr
Bugun buyuk gun aylar sonra kontrolum var bakalim napiyo benim sipa
Ikili kan alincak ense olcumu yapilcak.Oglum benide gotur cok merak ediyorum kardesimi diyo gorsun bakalim ne hissedecek
Ins canimGünaydın kızlar....kontrolü olan arkadaşlar.İnşallah güzel haberlerle dönersiniz
Tesekkurler. Bulanti ilaci kullanmadimBen bulanti icin acile gittigimde esim ilac verin demisti.Doktorda artik bu haftadan sonra fayda etmez bosuna kullanir demisti.Bulantilarin basladigi ilk zamanlarda baslanmaliymis ve duzenli kullanilmaliymis.9.haftadaydim o zaman.o yuzden fayda etmemis olabilir sendede.
Gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?