canım bence bu çok yüksek ihtimalle bir erkek
İnşallah faydası olur canım bi deneAnladım canım eşime söyleyeyim eczaneden baksın bi. Bende alayım olmazsa. Bu böyle gitmeyecek
Benim görüntü kötüBizim görüntü kalitesi kötü değil aslında ama çıkıntı falan yok. Kız mı acaba
Hayırlı olsun canımMerhaba kızlar
Dün benim de ikili test günüydü
Herşey güzel geçti
Nasip ise ikinci oğlum olucak
İyi bir doktor bulabilirsen hastaneye git bencede. Özel kliniğe ne kadar ödüyorsunKızlar size bişey danışmak istiyorum
Malum haftalardır Antep te ailemin yanındayım
Gelecek hafta Mardin’e dönüyorum inşallah
Buradayken özel hastane de daha uygun fiyatlarla tedavi gördüm kontrollerimi yaptım.
Ama Mardin de iyi doktor bulamadığımdan özel kliniğe gidiyordum biraz pahalı ücretler de
Ablam kızdı biraz
Gerek yok bu kadar para saçmaya
Hastane de bir doktora git orada diyor.
Sizce ne yapmalı?
Pipi yok amacanım bence bu çok yüksek ihtimalle bir erkek
Mardin’deki doktorunun cihazı daha iyidir belki. Net görüntü verirİnşallah faydası olur canım bi dene
Benim görüntü kötü
Kimse bi tahminde bulunamadı
Hayırlı olsun canım
Erkek senesi diyorlar öyle galiba
Hayırlısı olsun tabi de benim de gönlümden erkek geçiyor eşimin ise kız
Bende hiç bir etkisi olmadıEtkisi var mı cidden bilekliğin? Bende mi alsam ne yapsamben aynı canım bir değişiklik yok bende
Yıkıldım şuanBende hiç bir etkisi olmadı
Her gidişimizde 300 ödüyoruzİyi bir doktor bulabilirsen hastaneye git bencede. Özel kliniğe ne kadar ödüyorsun
Bilmiyorum aslında olabilirMardin’deki doktorunun cihazı daha iyidir belki. Net görüntü verir
Bana iyi geldi gibi acaba psikolojik miBende hiç bir etkisi olmadı
Darısı bizlere olsungünaydınnn herkesee bende bulantısız haftalar çok şükür ben atlattım arada sıradaa bulanıyor sadecee miniği annesinin kasıklarına baskı yapıyor sadeceee :)
çıkıntısı açılı geldi banaPipi yok amayirim onu yirim
Cidden çokmuş canım ya 300Her gidişimizde 300 ödüyoruz
Bilmiyorum aslında olabilir
Şimdiye kadar pek merak etmiyordum ama beni de merak sardı cinsiyet konusunda :)
Bana iyi geldi gibi acaba psikolojik mi
Darısı bizlere olsun
Bulantım tamamen biterse sadaka vericem
Netleşince yazarım bakalımçıkıntısı açılı geldi bana
Canım cok tesekkur ederim :)hayırlı uğurlu olsun canım
genital çıkıntı hem kız,hem erkek bebekte oluyor. kızdaki klitorisi,erkekteki pipiyi oluşturuyor. kızın çıkıntısı düz olurkenn,erkeğin çıkıntısı yukarı doğru oluyor. olay bu aslında
Tekrar cinsiyet hakkinda bilgi aldn mi doktrunun tahmini dgru ciktimiEvet bende endişeleniyorum. Hatta doktora söyledim. Endişelenmek cok iyi dedi öyle birşey olursa gel dedi. Demekki iyi birşey. Bu arada benim doktor cok enteresan ya herkese 9. Hafta da cinsiyet tahmin ediyormuş. Bana da etti hemde %60 kız dedi:)). Herhalde sallıyo ya tutarsa yapiyor
Deneyin canım. Belki benimki etkili olamamıştır. Farklı marka modeldir.Yıkıldım şuan
Demir ilacının mideye dokunduğunu biliyorum ama. Dokturna danışarak iki günde bir mi alsan. Kabızlık da yapıyor oKahvalti hazırlamak olum gibi geldi hazirladik yedim daha agzimdaki lokmayi yutmadan maalesef cok yogun bir bulantiyla lavaboya zor attim kendimi gecmeyecek mi bu artik cidden bıktım yaaa bi kac gundur bu denli yogun degildi kusma da yoktu ama bugun kan ilacina basladim acaba o boyle geri getirmis olabilir mi var mi aranizda kullanan kizlar gyno ferro sanol ilacin adi mahvoldum eger ondansa devam etmiyim
Eger riskli ve baska bi problemin yoksa bende ablana katiliyorum.Kızlar size bişey danışmak istiyorum
Malum haftalardır Antep te ailemin yanındayım
Gelecek hafta Mardin’e dönüyorum inşallah
Buradayken özel hastane de daha uygun fiyatlarla tedavi gördüm kontrollerimi yaptım.
Ama Mardin de iyi doktor bulamadığımdan özel kliniğe gidiyordum biraz pahalı ücretler de
Ablam kızdı biraz
Gerek yok bu kadar para saçmaya
Hastane de bir doktora git orada diyor.
Sizce ne yapmalı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?