2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar size bişey danışmak istiyorum
Malum haftalardır Antep te ailemin yanındayım
Gelecek hafta Mardin’e dönüyorum inşallah
Buradayken özel hastane de daha uygun fiyatlarla tedavi gördüm kontrollerimi yaptım.
Ama Mardin de iyi doktor bulamadığımdan özel kliniğe gidiyordum biraz pahalı ücretler de
Ablam kızdı biraz
Gerek yok bu kadar para saçmaya
Hastane de bir doktora git orada diyor.
Sizce ne yapmalı?

Anladım canım eşime söyleyeyim eczaneden baksın bi. Bende alayım olmazsa. Bu böyle gitmeyecek
İnşallah faydası olur canım bi dene

Bizim görüntü kalitesi kötü değil aslında ama çıkıntı falan yok. Kız mı acaba
Benim görüntü kötü
Kimse bi tahminde bulunamadı

Merhaba kızlar
Dün benim de ikili test günüydü
Herşey güzel geçti
Nasip ise ikinci oğlum olucak
Hayırlı olsun canım
Erkek senesi diyorlar öyle galiba
Hayırlısı olsun tabi de benim de gönlümden erkek geçiyor eşimin ise kız

İyi bir doktor bulabilirsen hastaneye git bencede. Özel kliniğe ne kadar ödüyorsun

Mardin’deki doktorunun cihazı daha iyidir belki. Net görüntü verir

İyi bir doktor bulabilirsen hastaneye git bencede. Özel kliniğe ne kadar ödüyorsun
Her gidişimizde 300 ödüyoruz
Mardin’deki doktorunun cihazı daha iyidir belki. Net görüntü verir
Bilmiyorum aslında olabilir
Şimdiye kadar pek merak etmiyordum ama beni de merak sardı cinsiyet konusunda :)

Bende hiç bir etkisi olmadı
Bana iyi geldi gibi acaba psikolojik mi
günaydınnn herkesee bende bulantısız haftalar çok şükür ben atlattım arada sıradaa bulanıyor sadecee miniği annesinin kasıklarına baskı yapıyor sadeceee :)
Darısı bizlere olsun
Bulantım tamamen biterse sadaka vericem

Canım cok tesekkur ederim :)
Doktor actıgında direk iki bacak havada acık ve poposu dönük gibiydi arada resmen bir pipi vardı doktor dediğinde bizde aa dedik.. ama o acaba klitoris mi pipi mi bilemiyorum fotograf vermedi videosu var ekran görüntüsü alabilirsem gondereyim...
Doktorda direkt erkek dedi, sonra 13 haftalık diyince kızda olabilir bazen karısıyor dedi ama her acıdan o cıkıntı net göründü

Kahvalti hazırlamak olum gibi geldi hazirladik yedim daha agzimdaki lokmayi yutmadan maalesef cok yogun bir bulantiyla lavaboya zor attim kendimi gecmeyecek mi bu artik cidden bıktım yaaa bi kac gundur bu denli yogun degildi kusma da yoktu ama bugun kan ilacina basladim acaba o boyle geri getirmis olabilir mi var mi aranizda kullanan kizlar gyno ferro sanol ilacin adi mahvoldum eger ondansa devam etmiyim

Tekrar cinsiyet hakkinda bilgi aldn mi doktrunun tahmini dgru ciktimi

Demir ilacının mideye dokunduğunu biliyorum ama. Dokturna danışarak iki günde bir mi alsan. Kabızlık da yapıyor o

Eger riskli ve baska bi problemin yoksa bende ablana katiliyorum.
Ben diger cocuklarimda ozele gittim ama pismanim en onemli seyleri devletteki doktordan ogrendim.Bunda devlete gidiyorum doktorunu bulursan memnun kalirsin.bende bi dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…