Aynen zaten tam boyut kilo veremiyorlar ne bilem işteOğluma hamileyken ultrasyondaki ölçüye göre uzun olcak kıyaftlerini değiştir demişti doktorumuz bn etiketlerini çıkardığım için değiştirmedim. Cocuk 45 cm doğdu normalin altındaanlıycağın tahmini ölçüyolar kiloda öyle doğumdan 2 gün önce 3,500 kg demişti 3 kg doğdu.
Ben halsizken ninem benden daha hiperaktifti :))Gunaydin kizlar. Benim üzerindeki halsizlik bir gitseydi. 90yaşındaki menem gibiyim.
Hiçbir sey yapmak istemiyorum.
Dünyadan soyutladim kendimi
hayırlı uğurlu olsun canımGünaydin kızlar, dun hic bakamadım buralara butun TSH yuzunden doktordaydım sabahtan aksama kadar o kadar yoruldum ki.. Allahım kimseyi saglıkla sınamasın...
Dün sonuclarımızı beklerken hadi bir özel doktora gidelim dedik kendi doktorumuzdan sıra bulamayız son dk diye. Rastgele bir hastaneden bir doktora randevu aldık gittik. (Sonradan iyi bir doktor oldugunu duydum hep)
Doktor bey ultrasonu açar açmaz aaa pipisine bak annesi dedigercekten bende esimde bacak arasında gördük aa falan sasırdık sevindik zaten ben erkek hissediyordum hep :) esut85 arkadasımda erkek demisti kac gun once :)
Sonra ben doktor bey 13 haftalık kesin midir dedim o da aa kucuk daha kesin olmayabilir belki de kız genital organın cıkıntısıdır dedi..
Eh ben neye inansam simdi :) Ne dersiniz
hayırlı uğurlu olsun canım
genital çıkıntı hem kız,hem erkek bebekte oluyor. kızdaki klitorisi,erkekteki pipiyi oluşturuyor. kızın çıkıntısı düz olurkenn,erkeğin çıkıntısı yukarı doğru oluyor. olay bu aslında
İnşallah hepimizin yavrusu sağlıkla gelsinTakma kafana bisey olmaz Allah in izniyle
Daha beterini yasayanlar oldu burda bende onceki hamileligimde yasadim cok sukur saglikla aldim kucagima ama
Ins sende alirsin
haftalık olarak bilmiyorum ama nuba 11-15 arası bakılabiliyor bence haftadan çok resim açısının iyi yakalanması lazım. bak ilk resim kesin kız bir bebek çıkıntısı dümdüz.14 haftalıkken klitorisle pipi daha net ayrılabilir mı? Doktor bana da gösterdi iki bacağın arasında beyaz bir çizgi gibi. Ama yandan kendi baktı.
İyiyim canım haftalar sonra ilk kez sabah kahvaltısından sonra midem bulanmadıNurbal27 nasıl oldun canım
Etkisi var mı cidden bilekliğin? Bende mi alsam ne yapsamİyiyim canım haftalar sonra ilk kez sabah kahvaltısından sonra midem bulanmadı
Tabi zofer aldım öncesin de
Bide bulantı bilekliği takıyorum dünden beri sanırım etkili oldu :)
Sen nasılsın ne var ne yok
O çıkıntı pipi mihaftalık olarak bilmiyorum ama nuba 11-15 arası bakılabiliyor bence haftadan çok resim açısının iyi yakalanması lazım. bak ilk resim kesin kız bir bebek çıkıntısı dümdüz.
ikinci koyduğum kalpli olan bebek ise benimki. onunda düz çıkıntısı...
son olarak birde erkek çıkıntısı koyim
inşallah yardımcı olabilirim kendi bakmak isteyenlere
Valla ben hiç inanmayarak aldımEtkisi var mı cidden bilekliğin? Bende mi alsam ne yapsamben aynı canım bir değişiklik yok bende
bazı resimlerde net görünmüyor, pipi görünmeyebiliyor mesela. ama düzlükte olmuyor. o zaman yorum yapamıyorum bndeO çıkıntı pipi mibenimkinde yok hiç bişey düz görünüyor ben yinede tahmin yapamam sanırım
Belkide tifodan bulanıyordu tedaviden sonra azaldı doktorun dediği gibiValla ben hiç inanmayarak aldım
Zofer zaten hep kullanıyordum ama bulantım yine de oluyordu
Bileklik takıyorum dün akşam ve bu sabah rahatsız etmeyecek kadar bulantı var
Sanki etkili geldi biraz
Yada ben öyle hissediyorum
Ezcaneden aldım
Sende bi dene canım
Ne güzel açıklamışsın canım :)haftalık olarak bilmiyorum ama nuba 11-15 arası bakılabiliyor bence haftadan çok resim açısının iyi yakalanması lazım. bak ilk resim kesin kız bir bebek çıkıntısı dümdüz.
ikinci koyduğum kalpli olan bebek ise benimki. onunda düz çıkıntısı...
son olarak birde erkek çıkıntısı koyim
inşallah yardımcı olabilirim kendi bakmak isteyenlere
Hiç bişey görünmüyorbazı resimlerde net görünmüyor, pipi görünmeyebiliyor mesela. ama düzlükte olmuyor. o zaman yorum yapamıyorum bnde
Tifo hala devam ediyor yani aslında bulantıda aynı antibiyotik kullanıyorum hatta oda daha çok bulantı yapıyorBelkide tifodan bulanıyordu tedaviden sonra azaldı doktorun dediği gibiama bende bir deneyeyim canım eşime söyleyeyim baksın be kadar fiyatı
Benim doktor da çok kötü çekiyor yaa
Anladım canım eşime söyleyeyim eczaneden baksın bi. Bende alayım olmazsa. Bu böyle gitmeyecekTifo hala devam ediyor yani aslında bulantıda aynı antibiyotik kullanıyorum hatta oda daha çok bulantı yapıyor
Ama hem zofer hem bileklik rahatlattı
Bilekleri sıkıyor damara baskı yapan nokta da bi düğme var
40tl idi
Eşim netten alacaktı onlar 100 tl civarıydı
Bizim görüntü kalitesi kötü değil aslında ama çıkıntı falan yok. Kız mı acabaBenim doktor da çok kötü çekiyor yaa
Bakalım Mardin’de ki şaşırtacak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?