2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Demir ilacının mideye dokunduğunu biliyorum ama. Dokturna danışarak iki günde bir mi alsan. Kabızlık da yapıyor o

Ama o zaman da ayni problemi yapmaz mi fokunmaz mi bu defa iki gunde bir mi bu hale gelicem Allahimmm biktim artik gerçekten umudum kalmadi heralde yakami birakmayacak bu bulanti ve kusmalar bahane ariyo mide resmen kusmaya bulanmaya

canım yukledim :) esut85
P piraye bende bir cıkıntı gordum seninkinde sanki erkek :)

Eklentiler

• IMG_0008.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_0010.webp
    13 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_0011.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_0012.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 71
Bizim de tek isteğimiz bitmesi canım
Ben birazdan yine serum almaya gidicem ama serum bile fayda etmiyor
Az önce meyve yedim şuan kötüyüm yine
Deneyin canım. Belki benimki etkili olamamıştır. Farklı marka modeldir. Nurbal27 ninki belki cidden etki ediyordur. Foto atsın bence.
Tamam canım birazdan atarım

Demir ilacının mideye dokunduğunu biliyorum ama. Dokturna danışarak iki günde bir mi alsan. Kabızlık da yapıyor o
Doktor bana kan ilacı vermedi
Sadece d vitamini verdi vermesi gerekiyor muydu?

Eger riskli ve baska bi problemin yoksa bende ablana katiliyorum.
Ben diger cocuklarimda ozele gittim ama pismanim en onemli seyleri devletteki doktordan ogrendim.Bunda devlete gidiyorum doktorunu bulursan memnun kalirsin.bende bi dene
Aynen öyle yapayım canım
Boşuna para saçmanın bir alemi yok

Vjihvgj
Tekrar cinsiyet hakkinda bilgi aldn mi doktrunun tahmini dgru ciktimi
Yok canım ayni doktora gitmedim. Ultrasonu daha iyi olan bi doktor buldum kliniğe gidiyorum artık. 12. Haftamdayım ama bu doktor şuan söyleyemem dedi. Ama gördüğüne adim gibi eminim :) 1 ay sonraya randevu verdi ben cok gec öğreneceğim sanirim.

Bende lc den esortman aldim hamile bide ustume hamile degil ama rahat giyebilecegingiyebilecegim bir tisort aldim alti bol zaten ilk hamileligmden kisa kollu bide uzun kollu gomlek yarim tunik faln vardi onlari giyerim

Göbekli olarak çok tatlıyız bence ne güzel duyguymuş yaa
Bide bulantı olmasa her sene bi tane doğururdum hahahaha
Bende seviyorum hamile gobegini havali oluo elini beline atip gezecen hele bide icimizde dolanmaya baslasin sen o zaman bak tadina ayy ozlemisim valla bian once hissetsek

kızlar ben de esime evlılık yıldonumu dıye suprız yapacaktım bugun gıttım doktor gecen hafta kız olabılır ama kesın degıl dedı bugun de kereta bagdas kurmus oturuyor resmen açmadı bi turlu bi ara acar gibi oldu doktor aa pipiye benzettim onu dedi sanki ben de benzettim ama kesin bişey için ay sonu gidicem göremedik yani suprız yapamıcam

Umudum yok ama denesem mi acaba bilemedim
Denemedim demezsin
Evde 3 tane bulantı ilacı olmasına rağmen dün 2 tane daha aldım hepsi farklı marka
Neredeyse hepsini denedim en etki tabi ki zofer

Mantık olarak işe yaraması lazım bu bilekliğin. Baskı uyguladığı bölgede bulantı için akupunktur noktası var
Eczacı da öyle dedi bana

Bende seviyorum hamile gobegini havali oluo elini beline atip gezecen hele bide icimizde dolanmaya baslasin sen o zaman bak tadina ayy ozlemisim valla bian once hissetsek
Bide bulantı olmasa o zaman ne güzel olur hamilelik

Kizlar mrb. Istanbul anadolu yakasinda olanlara sorum. Suan gittigim doktorum kurtkoy adatip hastanesi neslihan alan. Cok da memnunum cok iyi ve cok inancli bi insan. Fakat cok onemli bi sknti var. Gece dogum olursa gelmiyormus. Bu hastayi yari yolda birakmak degil midir? Cok uzldm duyunca. Neyse ayni hastane de bir de yeliz akcelik hanim var o da cok tatli cok iyi bir insan ve yatak dosek olmadigim surece hastalarimin dogumuna kendim gidiyorm kac olursa olsn demis. Sizce ne yapmaliyim?? Gece olur da erkek doktora denk gelirsem diye korkuyorm. Ama neslihan hanimla da frekans tutturdum cok kararsizim. Fikir sahibi olanlar aydinlatabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…