Demir ilacının mideye dokunduğunu biliyorum ama. Dokturna danışarak iki günde bir mi alsan. Kabızlık da yapıyor o
Bizim de tek isteğimiz bitmesi canımKahvalti hazırlamak olum gibi geldi hazirladik yedim daha agzimdaki lokmayi yutmadan maalesef cok yogun bir bulantiyla lavaboya zor attim kendimi gecmeyecek mi bu artik cidden bıktım yaaa bi kac gundur bu denli yogun degildi kusma da yoktu ama bugun kan ilacina basladim acaba o boyle geri getirmis olabilir mi var mi aranizda kullanan kizlar gyno ferro sanol ilacin adi mahvoldum eger ondansa devam etmiyim
Tamam canım birazdan atarımDeneyin canım. Belki benimki etkili olamamıştır. Farklı marka modeldir.Nurbal27 ninki belki cidden etki ediyordur. Foto atsın bence.
Doktor bana kan ilacı vermediDemir ilacının mideye dokunduğunu biliyorum ama. Dokturna danışarak iki günde bir mi alsan. Kabızlık da yapıyor o
Aynen öyle yapayım canımEger riskli ve baska bi problemin yoksa bende ablana katiliyorum.
Ben diger cocuklarimda ozele gittim ama pismanim en onemli seyleri devletteki doktordan ogrendim.Bunda devlete gidiyorum doktorunu bulursan memnun kalirsin.bende bi dene
Hiç umudum yok artık. Bu böyle gidecek herhaldeDeneyin canım. Belki benimki etkili olamamıştır. Farklı marka modeldir.Nurbal27 ninki belki cidden etki ediyordur. Foto atsın bence.
Umudum yok ama denesem mi acaba bilemedim
Allah Allah ben göremiyorum ya. Zaten anlamam ben hiç cinsiyet tahmininden falan
Mantık olarak işe yaraması lazım bu bilekliğin. Baskı uyguladığı bölgede bulantı için akupunktur noktası var
Yok canım ayni doktora gitmedim. Ultrasonu daha iyi olan bi doktor buldum kliniğe gidiyorum artık. 12. Haftamdayım ama bu doktor şuan söyleyemem dedi. Ama gördüğüne adim gibi eminim :) 1 ay sonraya randevu verdiTekrar cinsiyet hakkinda bilgi aldn mi doktrunun tahmini dgru ciktimi
Bende lc den esortman aldim hamile bide ustume hamile degil ama rahat giyebilecegingiyebilecegim bir tisort aldim alti bol zaten ilk hamileligmden kisa kollu bide uzun kollu gomlek yarim tunik faln vardi onlari giyerimKızlar bende hemen Kıyafet almayı düşünmüyordum ama anlatamam iç çamaşırım bile rahatsız ediyordu
Pentide kampanya vardı bende aldım iyi oldu
Pijama,tayt hamile pantolonu,tişört hepsini aldım valla çünkü çok rahatsız ediyordu kıyafetlerim
Pantolon düğmesi açık geziyordum bi kaç gündür iyi oldu almam
Bende seviyorum hamile gobegini havali oluoGöbekli olarak çok tatlıyız bence ne güzel duyguymuş yaa
Bide bulantı olmasa her sene bi tane doğururdum hahahaha
canım hiç seçilmiyor çıkıntısı
Bende varimBi ben miyim göbeğğim büyüs3 de sevsem diyen 2. Kızdan hamile tsörtüm var giydim karnı bomboş buruşuk kaldı yaa
Denemedim demezsinUmudum yok ama denesem mi acaba bilemedim
Eczacı da öyle dedi banaMantık olarak işe yaraması lazım bu bilekliğin. Baskı uyguladığı bölgede bulantı için akupunktur noktası var
Bide bulantı olmasa o zaman ne güzel olur hamilelikBende seviyorum hamile gobegini havali oluoelini beline atip gezecen hele bide icimizde dolanmaya baslasin sen o zaman bak tadina ayy ozlemisim valla bian once hissetsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?