Ben de aynı durumdayım canım. Kızımda hiç böyle ağrım olmazdı. Benim ikinci de kız bu arada.2. Gebeliği olanlara soruyorum kızlar. Ben ilkinde 32. Haftada falan kaşık ağrıları hissetmiştim bebek ağırlaştıkça alta baskı yapar ya hani. Bumda azıcık yürüsem ağrım oluyor. Ya da aniden kalkışa kızımı kucaklayınca ağrım oluyor. Bir de kendimi 8,9. Aylardaki gibi hantal hissediyorum. Kilom da 49 ama niye böyleyim anlamadım. 2. Olduğu için mi böyle? Şimdi böyleyse ilerki aylarda nasıl yürüyeceğim acaba? Deneyimli anneler ne diyorsunuz bu duruma?
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla doğsun.Ben de aynı durumdayım canım. Kızımda hiç böyle ağrım olmazdı. Benim ikinci de kız bu arada.
Günaydınn güzelliklerGünaydınlar herkese :)
Takma kafana bisey olmaz Allah in izniylebende de oluyor kahverengi leke doktor bana da aynı şeyi söyledi progestan kullanıyorum ama her wc ye gidince bu lekeyi görmekten bıktım bende kafayı yiycm (
%50 erkek ne demek yahuMerhaba bende aranıza katılıp bir paragrafda ben yazayım dedim bende mart annesi olacağım. Benim hesabıma göre 12 hafta 6 günlük ama ultrasonda bir hafta önde görünüyor 13 hafta 6 günlül olarak görünüyor yani. Benimde başından beri çok bulantılarım istifralarım oldu . Çok şükür bu hafta azalmaya başladı. İkili testimide geçtiğimiz cumartesi yaptırdım kan ve ultrasonda birşey çıkmadı şükür. Doktor %50 erkek dedi
Gebelik testi-bulanti ilaci-Serum-karbonat simdide sakiz satisinda patlama olacakSakız alıyor o tadı biraz. Şekersiz falım. Bazen Sakızla uyuyorum desem
Sana da günaydın canım. Cevaplanın yanında dosya yükle var ordan yükleyebilirsin.Günaydın kizçeler bugun olağanüstü bir gun olsun inş. Böyle çok güzel haberler alalım hiç ağrımız sızımiz, bulantiniz olmasin inş . Bu arada bana şu resim yüklemeyi bi anlatın hele ben beceremiyorum
Evet canım evdeyim çok şükürGecmisi okuyup geldim
Dun cok isim vardi giremedim anam ne kadar yazmissiniz oyle
Nurbal27 canim gozun aydin eve gecmissin
Merhaba hoşgeldinDr un güzel espri yapmış zaten %50 erkek %50 kız ihtimali olmasından başka şansı var mıMerhaba bende aranıza katılıp bir paragrafda ben yazayım dedim bende mart annesi olacağım. Benim hesabıma göre 12 hafta 6 günlük ama ultrasonda bir hafta önde görünüyor 13 hafta 6 günlül olarak görünüyor yani. Benimde başından beri çok bulantılarım istifralarım oldu . Çok şükür bu hafta azalmaya başladı. İkili testimide geçtiğimiz cumartesi yaptırdım kan ve ultrasonda birşey çıkmadı şükür. Doktor %50 erkek dedi
Canım bu haftada o kadar çok benziyor ki iki organ birbirine ben geçen usg fotolarına baktım közümün 13 5 te özel dr a gitmişim onun görüntüüs geldi elime o kontrolde dr bana ısrarla erkek demişti ama 2 hafta sonra devlet hastanesinde koz olduğunu öğrendim. 15. Hafta daha net olur.Günaydin kızlar, dun hic bakamadım buralara butun TSH yuzunden doktordaydım sabahtan aksama kadar o kadar yoruldum ki.. Allahım kimseyi saglıkla sınamasın...
Dün sonuclarımızı beklerken hadi bir özel doktora gidelim dedik kendi doktorumuzdan sıra bulamayız son dk diye. Rastgele bir hastaneden bir doktora randevu aldık gittik. (Sonradan iyi bir doktor oldugunu duydum hep)
Doktor bey ultrasonu açar açmaz aaa pipisine bak annesi dedigercekten bende esimde bacak arasında gördük aa falan sasırdık sevindik zaten ben erkek hissediyordum hep :) esut85 arkadasımda erkek demisti kac gun once :)
Sonra ben doktor bey 13 haftalık kesin midir dedim o da aa kucuk daha kesin olmayabilir belki de kız genital organın cıkıntısıdır dedi..
Eh ben neye inansam simdi :) Ne dersiniz
Aaaaa gercekten mi tamam canım hic bilmiyordum iki organın birbirine benzediginiCanım bu haftada o kadar çok benziyor ki iki organ birbirine ben geçen usg fotolarına baktım közümün 13 5 te özel dr a gitmişim onun görüntüüs geldi elime o kontrolde dr bana ısrarla erkek demişti ama 2 hafta sonra devlet hastanesinde koz olduğunu öğrendim. 15. Hafta daha net olur.
O ağızdaki tada tek çare sakızGebelik testi-bulanti ilaci-Serum-karbonat simdide sakiz satisinda patlama olacak
Bize pipi falan da göstermedi valla sadece erkeğe benzettim dediBenim ilk bebeğimde 11 haftalıkken erkek gibi demişti ve bidaha hüç değişmedi. Eğer kordonuyla karıştırmadıysa doğru olabilir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?