- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
İnsallah bu ağrılar normal bir şeydirBenim de bugün kasık ağrım ve karın ağrım var. Evde kendi kendime kurupduruyorum. Gaz mı ağrısı mı başka bişey mi anlayamıyorum
Aynen aynen bende öyle korkmak istemiyorumBende de var sanki adet sancısı ile gaz sancısı karışımı bişey :/
Erkek dr olursa ya diye şartlama sezeryanımda birsürü erkek vardı stajyerinden tut da kalabalık işte normalde de girmiş arkadaşın kine ama inan bakmıyolar bi komşu dr olcaktı doğuma girince orda bıraktı uzman oldu inan doğumda öyle bakayım falan demiyolar ben de sen gibi düşünüyodum adam suntayı takarken utandım ama uyışuk olduğum için bacağımı kapatamadım ikincide alıştım bunda drum erkekKizlar mrb. Istanbul anadolu yakasinda olanlara sorum. Suan gittigim doktorum kurtkoy adatip hastanesi neslihan alan. Cok da memnunum cok iyi ve cok inancli bi insan. Fakat cok onemli bi sknti var. Gece dogum olursa gelmiyormus. Bu hastayi yari yolda birakmak degil midir? Cok uzldm duyunca. Neyse ayni hastane de bir de yeliz akcelik hanim var o da cok tatli cok iyi bir insan ve yatak dosek olmadigim surece hastalarimin dogumuna kendim gidiyorm kac olursa olsn demis. Sizce ne yapmaliyim?? Gece olur da erkek doktora denk gelirsem diye korkuyorm. Ama neslihan hanimla da frekans tutturdum cok kararsizim. Fikir sahibi olanlar aydinlatabilir mi
Cinsiyet için dr popo yönünden bakıyo bu şekilde anlaşılmazPeki şundan bir şey anlaşılıyor mu? Rica etsem bakar misiniz?
Amin canım. Hareketlerini hissetsek de biraz rahatlasakİnsallah bu ağrılar normal bir şeydir
Allah’a emanet bebişlerimiz
Allah ım korusun hepsini
Ayni fikirdeyim. Benim doktorum erkekti zaten prof normal doguma falan girmiyor. Programi cok yoğun. O yuzden dogumumu asistanlar yaptirdi. 2 bayan doktor butun gece muayene etti beni. Tam sabah doguracagim. Saat 6ya gelmek uzere. Nobet degisimi oldu. Erkek doktor geldi. Zaten kadin da olsa erkek de olsa cok rahat bi durum degil. Koyverdim ben de. Son saniyede doktor degismesi hosuma gitmedi. Ama o iki bayan doktora da gicik kapmistim. Degismesi bi yandan iyi oldu. Ayrica normal dogumsa zaten kendin yapiyorsun butun isi. Yurt disinda dogumda doktor bile olmaz cogunlukla ebe yeter. Insallah bunu da saglikla normal olarak dogurabilirim. Normal doğum hayatimdaki en iyi deneyimdi diyebilirim. Kizimin doğduğu an tartismasiz hayatimin en iyi anıydı. Cok buyuk rahatlama. Hayirli dogumlarimiz olsun hepimizin insallahCanım kendi tercihin ama şöyle bişey diyeceğim. İlk hamileliğimde aynı senin gibi düşünüp bayan dokyora gidiyordum doğumumu da onda yapacaktım. 40+1 e randevum vardı ctesi günü. Beni aradılar doktor şehir dışında olacakmış bir gün önceye çektiler randevuyu tam 40 haftalıktım doktor doğumla alakalı hiçbir belirti yok dedi. 1 hafta sonraya randevu verdi eve gittik gece sancım başladı sabah hastaneye gittik kendi doktorumun olmayacağını biliyordum zaten ya acilden giriş yapıldı erkek doktora muyene oldum yatış yapıldı doğumumu o erkek doktor yaptırdı ve çok memnun kaldım. Yaklaşımı konuşması diper bayan doktordan daha da samimi sıcak geldi bana. Şimdi orda olsam kesinlikle ona giderdim. Ayrıca benim epidural normal oldu doktor dışında birsürü kişi oluyor doğumhanede. Anestezi doktoru erkekti mesela o da orda bulundu. Diyeceğim o ki o an gerçekten erkek mi var ne var hiç çekinmiyorsun ve erkek doktorlar bence bu işi daha iyi yapıyorlar.
Keşke keşke biran önce hissetmek istıyorumAmin canım. Hareketlerini hissetsek de biraz rahatlasak
Benim bugün kasık kısmımda hep aynı yerde bi kıpırdanma oldu acaba bebek mi lafta ikinci gebeliğim ama unutmuşum herşeyiKeşke keşke biran önce hissetmek istıyorum
Cinsiyetini öğrendim ya şimdi hareketlerine taktım kafayı
Yok canim ikili iyi ise 3lu test yapilmiyor. Gerek duymuyor doktorlar genelde. Ayrintili ultrason var sirada.İkili testi atlattık şükürler olsun
Şimdi 3 lü test mi yaptıracağız o ne zaman ve nasıl olacak
Ben bugün doktora gittim kontrol günümdü doktor hiç bir sıkıntı yok dedi seninde öyledir merak etme :)Aynen aynen bende öyle korkmak istemiyorum
Ayrıntılı ultrason ne zaman yapılıyor Peki var mı belli haftalarıYok canim ikili iyi ise 3lu test yapilmiyor. Gerek duymuyor doktorlar genelde. Ayrintili ultrason var sirada.
Aslında düşündüğün zaman kasıklarda ağrı normal geliyor sonuçta orda büyüyen ve Rahmi genişleten bir canlı varBen bugün doktora gittim kontrol günümdü doktor hiç bir sıkıntı yok dedi seninde öyledir merak etme :)
KuZumm karbonat testi yapsana bide ultrason kağıtı resmî var mı yükle anlayan arkadaşlar mutlaka yorum yaparKizlarr askolsun banada bi yorum yapin sizce kiz mi erkek mi benim 20 haftay kdar ultrasyonum yok bidaha yani 5 aylikken detayli ultrasonda belli oluyo kiz mi erkek mi diye
Fos çıktı galiba bu saate kadar 2 kez zofer aldımBen sadece onzyd kullandım. Kullanmaya da devam ediyorum halanasılsın şimdi? Deneyeceğim canım bilekliği de
Fos çıktı galiba bu saate kadar 2 kez zofer aldım
Dışardaydım tüm gün bayılacak gibi oldum.
Bulantım hala çok
Hastanedeyim serum alıyorum
Canim 20.hafta ve sonrasi yapiliyorAyrıntılı ultrason ne zaman yapılıyor Peki var mı belli haftaları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?