2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Erkek dr olursa ya diye şartlama sezeryanımda birsürü erkek vardı stajyerinden tut da kalabalık işte normalde de girmiş arkadaşın kine ama inan bakmıyolar bi komşu dr olcaktı doğuma girince orda bıraktı uzman oldu inan doğumda öyle bakayım falan demiyolar ben de sen gibi düşünüyodum adam suntayı takarken utandım ama uyışuk olduğum için bacağımı kapatamadım ikincide alıştım bunda drum erkek

Ayni fikirdeyim. Benim doktorum erkekti zaten prof normal doguma falan girmiyor. Programi cok yoğun. O yuzden dogumumu asistanlar yaptirdi. 2 bayan doktor butun gece muayene etti beni. Tam sabah doguracagim. Saat 6ya gelmek uzere. Nobet degisimi oldu. Erkek doktor geldi. Zaten kadin da olsa erkek de olsa cok rahat bi durum degil. Koyverdim ben de. Son saniyede doktor degismesi hosuma gitmedi. Ama o iki bayan doktora da gicik kapmistim. Degismesi bi yandan iyi oldu. Ayrica normal dogumsa zaten kendin yapiyorsun butun isi. Yurt disinda dogumda doktor bile olmaz cogunlukla ebe yeter. Insallah bunu da saglikla normal olarak dogurabilirim. Normal doğum hayatimdaki en iyi deneyimdi diyebilirim. Kizimin doğduğu an tartismasiz hayatimin en iyi anıydı. Cok buyuk rahatlama. Hayirli dogumlarimiz olsun hepimizin insallah

Kizlarr askolsun banada bi yorum yapin sizce kiz mi erkek mi benim 20 haftay kdar ultrasyonum yok bidaha yani 5 aylikken detayli ultrasonda belli oluyo kiz mi erkek mi diye

Kizlarr askolsun banada bi yorum yapin sizce kiz mi erkek mi benim 20 haftay kdar ultrasyonum yok bidaha yani 5 aylikken detayli ultrasonda belli oluyo kiz mi erkek mi diye
KuZumm karbonat testi yapsana bide ultrason kağıtı resmî var mı yükle anlayan arkadaşlar mutlaka yorum yapar

Ben sadece onzyd kullandım. Kullanmaya da devam ediyorum hala nasılsın şimdi? Deneyeceğim canım bilekliği de
Fos çıktı galiba bu saate kadar 2 kez zofer aldım
Dışardaydım tüm gün bayılacak gibi oldum.
Bulantım hala çok
Hastanedeyim serum alıyorum

Fos çıktı galiba bu saate kadar 2 kez zofer aldım
Dışardaydım tüm gün bayılacak gibi oldum.
Bulantım hala çok
Hastanedeyim serum alıyorum
Çözüm aramayacağım artık. Geçmesini bekleyeceğim. Hiç bir şey işe yaramıyor çünkü. Günde kaç defa içilebiliyor zofer? Ben günde bir tane kullanıyorum onzyd

Arkadaşımın bebeği canım sence ne tahmini alabilir miyim ? Rica etsem esut85

Eklentiler

• 37BA5713-0245-463D-9837-AA333E3DFADC.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…