Canim bende çok geç gördümdevlet Hastanesi goremedi bilé yok gebelik falan dedi ağlayarak çıktım özelé gttim işte kese burda nasıl görmemiş dedi ama çok küçük bu dört hafta bile değil dedi sağlıksız falan dedi ölü olabilir dedi sonra 3 gun sonra bidaha gttim 0.93cm olmuş smdi kalp atışı b3kliyorz ve 6 haftalık dedi hemen
Ilkinde acemiydim ikinciyi istememistim o yuzden dikkat etmedim ama bunda canim gidiyo bisi olucak diye.Herifi cunku 1.5 senede ikna ettim bitane daha olsun diye.Iki is yapiyorum hemen atistirmalik biseyler alip uzatiyorum ayaklari yiyorum sonra ise devam sonra tekrar atistirma.Hic yormicam kendimi bi daha doguracak degilim tadini cikaricam kocisede siparis verdim sunlari sunlari al gel diye ohhhh
Canim 17mm bebek olmaz ki tabi benim değer 2100 iken sadece 3mm di 3100 kende56 mm 6038ken 0.93 günde bir litre süt iciyorum bol da Ceviz yoğurt ve yumurta bunlar büyümesini sağlar benim 3 günde 0.56 dan 0.93 oldu birde proluton die iğne verdi doktorum. .. ama en önemli etken Yemen. .. boooooolca süt iç
Mrb lar yeni gelen arkadaşlar hayırlı olsun bugün tam 7 haftalığım. Kontrolüm vardı kalp atışını gördük çok şükür ve bebeği ilk kez gördüm kesenin içindeultrason ölçümüne göre 6+6 çıktı.
Yaa inş kendisi gelir de olumlu haberler verir bize aa sen de mi esra? Bi dönem çok koyulan bi isimmiş galiba her yerde ismime rastlıyorum ilkokulda 18 kişilik sınıfta 3 esraydık