Mrb lar yeni gelen arkadaşlar hayırlı olsun bugün tam 7 haftalığım. Kontrolüm vardı kalp atışını gördük çok şükür ve bebeği ilk kez gördüm kesenin içindeultrason ölçümüne göre 6+6 çıktı.
Gözünaydın tatlım
Cok heyecanlı cok duygusal bir an degil mi pzt. banada surpriz olmustu tam 6 haftalık demisti bana zaten reglime gorede oyleyim insallah saglikla devam eder gebeliklerimiz
Hanımlar darısı sizlerinde basina insallah guzel haberlerinizi bekliyoruz
Merhaba inşallah bende Mart annesi olacağım
28 yaşındayım 24 aylık bir oğlum var
Hesaplamalarıma göre 4 haftalığım. Daha doktora gitmedim 10 gün beklemeyi düşünüyorum.
Bulantısı olan varmı?benim iki gündür feci miğde bulantım var
Merhaba inşallah bende Mart annesi olacağım
28 yaşındayım 24 aylık bir oğlum var
Hesaplamalarıma göre 4 haftalığım. Daha doktora gitmedim 10 gün beklemeyi düşünüyorum.
Bulantısı olan varmı?benim iki gündür feci miğde bulantım var
Ben hissediyorum ve ins oyledir
Belirtilerimin erken baslamasi hcg nin 4 kat 3 kat artmasi beni suphelendiriyor.
27 sinde randevum var o zaman netlesir diye dusunuyorum
Gözünaydın tatlım
Cok heyecanlı cok duygusal bir an degil mi pzt. banada surpriz olmustu tam 6 haftalık demisti bana zaten reglime gorede oyleyim insallah saglikla devam eder gebeliklerimiz
Hanımlar darısı sizlerinde basina insallah guzel haberlerinizi bekliyoruz
Babamın ikizi halam var acaba bende de olur mu diye bi his vardı ama tek kese tek bebek bir tane kızım var zaten ikiz olsa yüreğime inebilirdi ayrıca betahcg nin 3 kat 4 kat artması ve erken başlayan yoğun mide bulantıları ikiz gebeliğe işaret edebiliyor
Mrb lar yeni gelen arkadaşlar hayırlı olsun bugün tam 7 haftalığım. Kontrolüm vardı kalp atışını gördük çok şükür ve bebeği ilk kez gördüm kesenin içindeultrason ölçümüne göre 6+6 çıktı.
Selamlar pazartesi gunu gidecegim ben de ultrason icin insallah kese goruruz. B hcg gec artmaya basladi pazartesi 2000 i gecmis olur vajinal gorunur sanirim.