Ben et tavuk ve balik yemiyorum. Bunlardan üretilen urunleri de kullanmiyor(d)um. Ilk gebeligimde de omega almadim yani ek olarak sadece bol ceviz tukettim. Ama bu hamilelikte cok halsiz bitkin oldugumdan kullanmaya karar verdim. Gebelik bitince birakacgm. Imom onerdi doktorum. Ama o bitince buna geçeceğim. Insan yapmam dedigi seyleri yapiyor. 18 yildir vejetaryenim(yas 33).
Hamilelik öncesi birkaç yıldır bende efas 1200 kullanıyordum ancak gebelikte bebek gelişimi için dha daha önemli ve tamammını anneden alıyor. Dolayısıyla dha içeriği daha yüksek ürünler kullanılabilir. Efas ta epa daha yüksek ama kullanılabilir tabii kiTeşekkürler canım. Onu da inceleyeyim.EFA IFOS Kalite Standartları'ndan 5 yıldız almış ve balık jelatininden yapılması iyi. EPA DHA 1200 yazıyor ama bu muki.
canım suyu bol ic kendini sıcak tut benim azaldı fitile bu gece başlıcam.doktorun a gidince rahat edersin Allahın izniyle ...benim de çok ağrıyordu ama işte daha çok ağrıyor..hemen geçer inşallah canımKızlar benim iyice kasık ağrım artmaya başladım
Artık acillere gidip oralarda başka doktorlarla aklımı karıştırmak istemiyorum
Salı gününe kadar böyle nasıl bekleceğim
Magnezyum kullandığım halde bu gün ağrılarım şiddetlendi
Benim de kedim var dışarıyla hiç iletişimi yok, aşıları tam, hamilelikten beri mecbur kalmadıkça yaklaşmıyorum ama bu testi yaptırmadım sanırım şimdiden sonra da geç artık, ilk 3 ay önemliymiş bu testte inşllh korktuğum gibi bir şey yokturBen geçen hafta sağlık ocağında toksoplazma testi yaptırdım ama kendim talep ettim çünkü evimizde kedi var hiç dışarı çıkmamasına ve tüm aşıları olmasına rağmen yine de yaptırmak istedim. Normalde tüm testleri 5. ayda zaten kendileri yaptırıyormuş. Toksoplazmaya bakarken diğer testlerede baktı.
Benim de kedim var dışarıyla hiç iletişimi yok, aşıları tam, hamilelikten beri mecbur kalmadıkça yaklaşmıyorum ama bu testi yaptırmadım sanırım şimdiden sonra da geç artık, ilk 3 ay önemliymiş bu testte inşllh korktuğum gibi bir şey yoktur
Hamilelikten önce ısıra ısıra severdim şimdi kendimi zor tutuyorum eşim engelliyor biraz da:)) randevumda doktoruma sorayım yaptır derse yaptırırım.Yo yoo hiç uzak kalma o kuzudan :) ben dışarda gördüğüm tüm hayvalara yaklaşmaktan, sevmekten çekinmiyorum. Ayrıca bu sadece onlardan geçmiyor yediğimiz tüm yeşilliklerde de olabiliyor. Ben zaten geçen hafta yaptırdığımda 3 ay bitmişti. Çok kafana takılıyorsa yaptır derim. Ama dediğim gibi ben evdekini bırak dışardakileri bile görünce sevmeden duramıyorum. Zaten evdekine uzak kalmak şöyle dursun öpmeden kucağıma almadan duramıyorum :))
Ben kullanıyorum ve mide bulantım var ama ilaçtan mı bilmiyorum öncesinde de vardıDecavit kullanan var mi ve mide bulantısı yaptı mi?
Bu hafta 16. Haftama girdim ancak cinsiyet belli değil meraktan 4 boyutlu ultrason girmek geldi aklıma. Ona da boşuna para mi veririm acaba bilemedim.
Kıllanman falan var mi
Fitil endol mu ne adı dimicanım suyu bol ic kendini sıcak tut benim azaldı fitile bu gece başlıcam.doktorun a gidince rahat edersin Allahın izniyle ...benim de çok ağrıyordu ama işte daha çok ağrıyor..hemen geçer inşallah canım
Sende dikkat et kendine kuZumm geçmiş olsunmyqueen canım geçmiş olsun bu durumu yaşayan arkadaşlar var,kendini yorma,dinlen bolca.. genelde kötü sonuçlanmıyor.
kızlar benimde iki burnumda bir tıkalı asla burnumdan nefes alamıyorum,çok gıcık bi durum,bi güzel üşütmüşüm
Canım aynı durum bende var benimde kasık ağrılarım çok arttı ve bende magnezyum kullanıyorum korkmuyor değilim ama hani bebek büyüyor kaslar güçleniyo diyorum yoksa baya rahatsız ediyprKızlar benim iyice kasık ağrım artmaya başladım
Artık acillere gidip oralarda başka doktorlarla aklımı karıştırmak istemiyorum
Salı gününe kadar böyle nasıl bekleceğim
Magnezyum kullandığım halde bu gün ağrılarım şiddetlendi
Daha hic aklima gelmedi senin dusundugun birsey var galibaKızlar eşlerinizden Doğum hediyesi ne isteyeceksiniz?:))
Baya arkadaş aynı durumda demek ki olabilecek bir ağrı diye düşünüp teselli ediyorumCanım aynı durum bende var benimde kasık ağrılarım çok arttı ve bende magnezyum kullanıyorum korkmuyor değilim ama hani bebek büyüyor kaslar güçleniyo diyorum yoksa baya rahatsız ediypr
Daha hic aklima gelmedi senin dusundugun birsey var galiba
Ben iki gündür magnezyum içiyorum hiç fikrim yok belki deneyimli arkadaşlarımız vardır ama sanırım bende idrar yolu enfeksiyonı var Pazartesi arıcam doktoru sonuçla içinBaya arkadaş aynı durumda demek ki olabilecek bir ağrı diye düşünüp teselli ediyorum
Ama magnezyum kullanıpta bu kadar ağrı olması normal mı acaba
Aslında öyle şeylere hiç takılmam hatta bilmiyordum da görümcem doğum yaptığında eşinin başını yedi kavga etti bilezik diye onun için çok şaşırdım ve tuhaf gelmişti .Bişey istemem ama eşim maşallahh bana hediye almayı çok sever bir hediye alıcaktır mutlaka çünkü beğendiğim birşey var ve onu biliyorKızlar eşlerinizden Doğum hediyesi ne isteyeceksiniz?:))
Benım karın bölgem yukari kdr kil dolu:)Yok canim tuylerim ayni eskisi gibi. Normalde olmayan bolgelerde tuylenmem de yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?