2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Akıntı için diyorsan o bende de var önce su gibi geldi baya süre
Sonra beyaza döndü rengi
Ama çoğu gebelerde olan bir şey buna takılma
İnşallah canım inşallah.ne güzel 5.ayına,girdin maşallah.insan 1 günü bile gözlüyor.aranız da senle 5 hafta var sanırım.benim 4 nisan doğun ama hem sezeryan hem ikiz inşallah 1 martı görürüm

Bendede enfeksiyon felan çıkmadan hayırlısı ile serklajimi olsam biraz daha rahatlayacam.gerçi doktor yinede yapar gibime geliyor.çünkü setklajla beraber hem damardan hem ağızdan antibiyotik tedavisine başlatıyor.fitilde veriyor sanırım.Allahım burdaki anneler gerçekten çok zorlanıyor.sonumuz güzel olur inşallah...

İnşallah canım inşallah.ne güzel 5.ayına,girdin maşallah.insan 1 günü bile gözlüyor.aranız da senle 5 hafta var sanırım.benim 4 nisan doğun ama hem sezeryan hem ikiz inşallah 1 martı görürüm
KuZum ikizler iyi olsunda biraz erken gelebilir tabiki
8 ay Doğum yapan hiç kuveze girmeyen bebekler çok var

Allah ın izni ile herşey güzel olacak
Ben buna tüm inanmak istiyorum
Sende İnan tamam mı

KuZum ikizler iyi olsunda biraz erken gelebilir tabiki
8 ay Doğum yapan hiç kuveze girmeyen bebekler çok var
Aynen canım sağlıkları yerinde olsun da inşallah.birşey olmaz.35.hafta hedefim inşallah görürüm.sonrası benim için daha rahat olur inşallah.tabi Rabbim bilir.30.haftada doğum yapar 10 gün kalır.35.haftada doğum yapar 1 ay kalır.Rabbim büyük ..

Aynen öyle kuZum ne güzel söyledin
Rabbim insallah en güzeli eyler bizlere

Kaynana deme bana sinirlerim bozuluyor aklıma geldikçe
Kuzu valla bak sende biliyorsun ne çektiğini benim.birde torunları var evde .benim kaynanamlarda aynı.bak kanama geçirdim aramadı canım düşün.ben artık onları yok saydım bazen gerçekten unutuyorum olduklarını .bazıları diyor ya siz iyi olun.valla ben olamıyorum.olana da saygım var.

Aylar sonra Foça' ya gezmeye geldik. Bi iyi geldi ki anlatamam. Aylardir ev ve iş hapis. Insanin havasi değişiyor vallahi. Esimde de bobrek taşı var o da dusuremedi. Benim gebelik derken koca yaz bitti be.

Kizlar bir bakar misiniz? İlk aylarinda doktor idrar yolunda enfeksiyon var dedi ama ilaç veremem dedi. Şimdide artık yanma var.sanırım arttı. Ki çok şu icmeme rağmen önemli bir sey değil mi bu. Yarin doktoruna gideyim mi.doğal şeyler mi dusuneyim.sizler doğal şeyler yaptimi mi

tamam canim saol. ilk ikili test sonucumla karsilastirdim orda 5 çıkmış risk yoktu o yüzden düşük mü acaba diye düşündüm
Yasemin hanım alakasız bir başlıkta yaziyorjm ama acaba nisan ayında bir posta yorum yapmışsınız bebegin gelisim geriligi yle ilgili size soru sorabilir miyim acaba mesaj atamadım

Enfeksiyona kızılcık suyu tam bir şifa. Ben öyle atlatmıştım. İhmal etme ilerlerse antibiyotik kullanmak zorunda kalırsın

Allah yardımcın olsun
Bu kadar sıkıntının arasında destek görmemek çok zor olsa gerek

Kısss büyüt artık sende bebişi
Bir ara bende senin gibiydim buradan kızlar öğretti bana da hafta ve ayları
Şimdi 17 olduk ya 4. Ay bitirdik şükürler olsun
Allah ın izni ile 5 başladık tamam mı
Ya bende hafta haftaya vurun ca hesaplamayi evet dedegin gibi ama aya vurunca 4 ayin kalmış oluyor oda ocak oluyor hesap tutmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…