- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Fitil kasık ağrısı için mi kullanıyorsunBende fitil kullanorm akıntim oluyoo su gibi hapşırma da dalan akıo ama yesılımsi rengi
İnşallah canım inşallah.ne güzel 5.ayına,girdin maşallah.insan 1 günü bile gözlüyor.aranız da senle 5 hafta var sanırım.benim 4 nisan doğun ama hem sezeryan hem ikiz inşallah 1 martı görürümAkıntı için diyorsan o bende de var önce su gibi geldi baya süre
Sonra beyaza döndü rengi
Ama çoğu gebelerde olan bir şey buna takılma
31 yaşındayız demek kiAyni yastayiz eski dunurrrrr
Peki ben kac yasindayim
KuZum ikizler iyi olsunda biraz erken gelebilir tabikiİnşallah canım inşallah.ne güzel 5.ayına,girdin maşallah.insan 1 günü bile gözlüyor.aranız da senle 5 hafta var sanırım.benim 4 nisan doğun ama hem sezeryan hem ikiz inşallah 1 martı görürüm
Allah ın izni ile herşey güzel olacakBendede enfeksiyon felan çıkmadan hayırlısı ile serklajimi olsam biraz daha rahatlayacam.gerçi doktor yinede yapar gibime geliyor.çünkü setklajla beraber hem damardan hem ağızdan antibiyotik tedavisine başlatıyor.fitilde veriyor sanırım.Allahım burdaki anneler gerçekten çok zorlanıyor.sonumuz güzel olur inşallah...
Aynen canım sağlıkları yerinde olsun da inşallah.birşey olmaz.35.hafta hedefim inşallah görürüm.sonrası benim için daha rahat olur inşallah.tabi Rabbim bilir.30.haftada doğum yapar 10 gün kalır.35.haftada doğum yapar 1 ay kalır.Rabbim büyük ..KuZum ikizler iyi olsunda biraz erken gelebilir tabiki
8 ay Doğum yapan hiç kuveze girmeyen bebekler çok var
Aynen öyle kuZum ne güzel söyledinAynen canım sağlıkları yerinde olsun da inşallah.birşey olmaz.35.hafta hedefim inşallah görürüm.sonrası benim için daha rahat olur inşallah.tabi Rabbim bilir.30.haftada doğum yapar 10 gün kalır.35.haftada doğum yapar 1 ay kalır.Rabbim büyük ..
Kaynana deme bana sinirlerim bozuluyor aklıma geldikçeKaynanan ogretmiyo mu sana bunlari
Nasil kaynanaymis o oyle aaaaaaaa
Su ve sirkeyi karıştırıp gargara yap çok iyi geliyorBoğaz ağrısına ne iyi gelir kulaklarıma vuruyor ağrı halim de yok ayakta duramıyorum
Yok cnm ben en basından beri progestan kullanıyorum bıde bebegın eşi asagıda dedi doktor ama bu ayda normal dedi nolır nolmaz devam edelım ama dedi ayrica haftada 1 kez iğnede oluyorum bende rahım sekıl bozukluğu da varFitil kasık ağrısı için mi kullanıyorsun
Kuzu valla bak sende biliyorsun ne çektiğini benim.birde torunları var evde .benim kaynanamlarda aynı.bak kanama geçirdim aramadı canım düşün.ben artık onları yok saydım bazen gerçekten unutuyorum olduklarını .bazıları diyor ya siz iyi olun.valla ben olamıyorum.olana da saygım var.Kaynana deme bana sinirlerim bozuluyor aklıma geldikçe
Yasemin hanım alakasız bir başlıkta yaziyorjm ama acaba nisan ayında bir posta yorum yapmışsınız bebegin gelisim geriligi yle ilgili size soru sorabilir miyim acaba mesaj atamadımtamam canim saol. ilk ikili test sonucumla karsilastirdim orda 5 çıkmış risk yoktu o yüzden düşük mü acaba diye düşündüm
Enfeksiyona kızılcık suyu tam bir şifa. Ben öyle atlatmıştım. İhmal etme ilerlerse antibiyotik kullanmak zorunda kalırsınKizlar bir bakar misiniz? İlk aylarinda doktor idrar yolunda enfeksiyon var dedi ama ilaç veremem dedi. Şimdide artık yanma var.sanırım arttı. Ki çok şu icmeme rağmen önemli bir sey değil mi bu. Yarin doktoruna gideyim mi.doğal şeyler mi dusuneyim.sizler doğal şeyler yaptimi mi
Allah yardımcın olsunKuzu valla bak sende biliyorsun ne çektiğini benim.birde torunları var evde .benim kaynanamlarda aynı.bak kanama geçirdim aramadı canım düşün.ben artık onları yok saydım bazen gerçekten unutuyorum olduklarını .bazıları diyor ya siz iyi olun.valla ben olamıyorum.olana da saygım var.
Onuda deneyim dayanamadım ağrılara parol içtim şimdi bi taneSu ve sirkeyi karıştırıp gargara yap çok iyi geliyor
Ya bende hafta haftaya vurun ca hesaplamayi evet dedegin gibi ama aya vurunca 4 ayin kalmış oluyor oda ocak oluyor hesap tutmuyorKısss büyüt artık sende bebişi
Bir ara bende senin gibiydim buradan kızlar öğretti bana da hafta ve ayları
Şimdi 17 olduk ya 4. Ay bitirdik şükürler olsun
Allah ın izni ile 5 başladık tamam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?