2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

4body1soul ne oldu sana canım
Fenalaştım derken bulantı mı tansiyon mu
Tansiyonum dustu gozlerim karardi tutunacak yer bulamadim sokaklarda otura otura geldim oturdugum yerde bile bayiliyodum midemde ne varsa sokak ortasinda cikarmamak icin zor tuttum kendimi
Hep arabayla giderdim nere olsa yuruyus yapayim dediydim ölüyordum

Ne hayallerim vardi benim
Oglumda yasadiklari unutmak istiyordum.
Guzel bir hamilelik geciririm son hamileligim aklimda kalir diyodum.
Olmuyo..
Cok kotuyum suan eve geldigimden beri agliyorum
Neyseki esim 2 hafta boyunca izinli Allah yuzume bakti
Rabbim annesi uzakta olana esi yogun calisip yardimci olamayana yardim etsin.
Hic olmadi cocuklarim bi bardak suyumu getiriyor

Bide ben sedanur a cok uzuldum.Moralim bozuktu sabahtan beri.O yuzden biseyde gecmedi bogazimdan bugun birazda o etkiledi galiba...

Geçmiş olsun ya çok kötü olmuş. Bende bi yere çıkamıyorum 2 adım atınca yoruluyorum kaşırım belim ağrıyor ilk hamileliğinde böyle değildim korkuyorum yatıyorum evde napiyim

Bende iyiyim diyordum bir kaç gündür ama bugün yine aynı oldum. Hamurişi yemekten sıkıldım artık. Kafamı bile kaldıramıyorum. Böyle kabullenecez artık hamileliği

Ay cok gecmis olsun. Bir animiz bir animizi tutmuyor. Benim de dunden beri basimin sol tarafini hareket ettikce zonkluyor. Uyudum uyandim yine duzelmedi. Hayirlisi bakalim. Allah bugunumuzu aratmasin.

kızlar noluo bu mart annelerinee yaaaa. moralleri bozmayınnn,olur öle şeyler iki canlıyızz bizde çok şükür evimizdeyiz ve ben 1haftada 1.5 kilo kadar almışım aman dikkat

Canim odemdir onhn bi kismi. Yoldan geldin sonucta. Takma sen kafana.

Kızlar isim düşündünüz mü

Dusunuyorum ben hala ama cazip bir isim bulamadim henuz.

Şu millet ne gezdi yaa
Eski günlerimi çok özlüyorum
Burnumda tütüyor
Sabah çıkıp akşama kadar gezerdim
Doyasıya yerdim falan

Şu millet ne gezdi yaa
Eski günlerimi çok özlüyorum
Burnumda tütüyor
Sabah çıkıp akşama kadar gezerdim
Doyasıya yerdim falan

Aynen bende. Butun arkadaşlarim birlikte biseyler yapiyorlar ben hep evdeyim adim atacak halim olmuyor. Zorla sürünerek işe gidip geliyorum sadece. Tatil bile yapamadik, denizi uzaktan gordum anca. Icim dışım patates ve tost oldu.

Ve sen bu halde çalışıyorsun
Allah yardımcın olsun ben mutfağa zor gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…