- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Yat canim bosver isi batsin bitmiyo canimdan kiymetli degil ya oldugu kadarYalnız olunca daha mı kötü oluyorum ne
Midem ağzımda çok kötüyüm ayağa kalkmaya korkuyorum
Aman sakin cikmaBende bugün kitap okumayı düşündüm ama olmadı
Yatıyorum psikolojik mi bilmiyorum
Sanki sağdan sola dönünce bile kötü oluyorum.
Dışarı çıkmayı aklımdan bile geçiremiyorum bu halde
Tansiyonum dustu gozlerim karardi tutunacak yer bulamadim sokaklarda otura otura geldim oturdugum yerde bile bayiliyodum midemde ne varsa sokak ortasinda cikarmamak icin zor tuttum kendimi
Dikkat etmek lazımmış onu anladım karnım ve belim ağrıdı yeni geçti şükür allah korusun bebişlerimiziBende unutup surekli uzaniyorum daha bisey olmadi ins olmazda
Geçmiş olsun ya çok kötü olmuş. Bende bi yere çıkamıyorum 2 adım atınca yoruluyorum kaşırım belim ağrıyor ilk hamileliğinde böyle değildim korkuyorum yatıyorum evde napiyimNe hayallerim vardi benim
Oglumda yasadiklari unutmak istiyordum.
Guzel bir hamilelik geciririm son hamileligim aklimda kalir diyodum.
Olmuyo..
Cok kotuyum suan eve geldigimden beri agliyorum
Neyseki esim 2 hafta boyunca izinli Allah yuzume bakti
Rabbim annesi uzakta olana esi yogun calisip yardimci olamayana yardim etsin.
Hic olmadi cocuklarim bi bardak suyumu getiriyor
Bende iyiyim diyordum bir kaç gündür ama bugün yine aynı oldum. Hamurişi yemekten sıkıldım artık. Kafamı bile kaldıramıyorum. Böyle kabullenecez artık hamileliğiBalayi dedigin ne yeniliyo mu iciliyo mu yoksa krem mi
Yok anam yok tam iyiyim aryik rahat edicem diyom baska sey basliyo..Bastan biseyler b.ktan gidince oyle devam ediyo ben duzelmem umudumu kestim de siz yeni nesil ins duzelirsiniz.
Oglumdada bastan kotuydu oyle devam etti
Kizimda tas gibiydi oylede gitti
Umudum yok artik
Ay kizlar iki sokak onumdeki markete gideyim hem hava alayim hemde cocuklarin beslenmesine sut meyve alayim dedim almaz olaydim
Markette fenastim
Neyse ciktim disari eve gelene kadar 5 kere bayginlik gecirdim.Sitenin onunde oturdum iyiyim dedim asansore bindim baska asansor yok gibi arkamdakilerde benim asansore dolustular.3 tane asansor var binin baska asansore
Asansorde bi daha fenalasmayim mi
Yigildim resmen kapinin onune
Disari cikamiyorum artik
Bide oglen sicaginda gitseydim nolacakti
kızlar noluo bu mart annelerinee yaaaa. moralleri bozmayınnn,olur öle şeyler iki canlıyızzbizde çok şükür evimizdeyiz ve ben 1haftada 1.5 kilo kadar almışım aman dikkat
Kızlar isim düşündünüz mü
Bende tatilde iki kilo almistim ama evde alamiyorumkızlar noluo bu mart annelerinee yaaaa. moralleri bozmayınnn,olur öle şeyler iki canlıyızzbizde çok şükür evimizdeyiz ve ben 1haftada 1.5 kilo kadar almışım aman dikkat
Şu millet ne gezdi yaa
Eski günlerimi çok özlüyorum
Burnumda tütüyor
Sabah çıkıp akşama kadar gezerdim
Doyasıya yerdim falan
Ve sen bu halde çalışıyorsunAynen bende. Butun arkadaşlarim birlikte biseyler yapiyorlar ben hep evdeyim adim atacak halim olmuyor. Zorla sürünerek işe gidip geliyorum sadece. Tatil bile yapamadik, denizi uzaktan gordum anca. Icim dışım patates ve tost oldu.
Güzel yapıyorlar mı acaba gelip yiyemKomşular aşka geldi aşure getiriyorlar da kim yiyecek
Eşim aşure sever mi onu bile bilmiyorum
Hiç tanımadan evlenmişim adamla Hey Allahım
Bir kız çocuğu cesedi bulunmuş. Tecavüz izlerine rastlanmış. Tam haberi bende okumadım izlemedim görmek istemedim4body1soul kuzu sedanur kim ya
Kars ta kaybolmustu gecen hafta 9 yasinda bi cocuk.Malesef kotu haberi geldi.4body1soul kuzu sedanur kim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?