2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Boğaz ağrısına ne iyi gelir kulaklarıma vuruyor ağrı halim de yok ayakta duramıyorum

Canim 1 yemek kasigi uzum sirkesi, 1 yemek kasigi limon suyu, 1 yemek kasigi bal, birazcik toz tarcin, uzerini bardaga tamamlicak kadar ilik su ekle, karistir ic. Olculeri kucultup tatli kasigiyla da ayarlayabilirsin. Ilac gibi sabah aksam ic, cok inanilmaz rahatlatiyor. Hatta ben cay kasigiyla hazirlayip kizim hastayken ona da veriyorum. Ayrica ihlamuru cezveye koyup, 1 dilim kabuguyla ayva ve 1 dilim kabuguyla elmayi icine atip kaynatiyorum. O da hem hastaliga hem oksuruge cok iyi geliyor. Arkadasin dedigi gibi sirkeli suyla gargara da cok iyi geliyor.

Idrar yollari enfeksiyonu normalde bile cok onemliyken, hamilelikte cok daha dikkat edilmesi gerekiyor canim. Bence ihmal etme. Dogal seyler denerken de hamilelikte kullanilip kullanilamayacagini iyi arastir. Cunku genelde o tur seyler dusuge vs de sebep olabiliyor.

ilk sayfadan kopyaladim
4+2 de 1. ay bitmiştir 8+4 de 2. ay bitmiştir 12+6 da 3. ay bitmiştir 17+1 de 4. ay bitmiştir 21+3 de 5. ay bitmiştir 25+5 de 6. ay bitmiştir 30+0 da 7. ay bitmiştir 34+2 de 8. ay bitmiştir 38+4 de 9. ay bitmiştir ondan sonra geriye 1 hafta + 3 gün kalıyor 40 haftayı tamamlamaya. yani toplam 10 gün ediyor. işte 9 ay 10 günü tamamlamış olduk.

Canım Benim de ilk aylarda çok azdı geçerdir önemsemedi dr şimdi antibiyotik kullanıyorum.

Karnımın kasigimin ağrısı arttı kızlar .midem aşırı bulanıyor.resmen ter bastı.

Ay kizlar iki sokak onumdeki markete gideyim hem hava alayim hemde cocuklarin beslenmesine sut meyve alayim dedim almaz olaydim
Markette fenastim
Neyse ciktim disari eve gelene kadar 5 kere bayginlik gecirdim.Sitenin onunde oturdum iyiyim dedim asansore bindim baska asansor yok gibi arkamdakilerde benim asansore dolustular.3 tane asansor var binin baska asansore
Asansorde bi daha fenalasmayim mi
Yigildim resmen kapinin onune
Disari cikamiyorum artik
Bide oglen sicaginda gitseydim nolacakti

Geçmiş olsun canım. Cidden bu Mart anneleri ne çekti ya. Diğer topikler bizler gibi değil ( maşallah) hepimiz hamileliğimizin balayına geçelim bir an önce inşallah

kızlar noluo bu mart annelerinee yaaaa. moralleri bozmayınnn,olur öle şeyler iki canlıyızz bizde çok şükür evimizdeyiz ve ben 1haftada 1.5 kilo kadar almışım aman dikkat

Son düzenleme:
Yalnız olunca daha mı kötü oluyorum ne
Midem ağzımda çok kötüyüm ayağa kalkmaya korkuyorum

Geçmiş olsun canım. Cidden bu Mart anneleri ne çekti ya. Diğer topikler bizler gibi değil ( maşallah) hepimiz hamileliğimizin balayına geçelim bir an önce inşallah
Ne zaman gececek bu bulantilar. Cok yoruldum ben artik. Tam iyi gibiyim diyorum bir anda bulanti basliyor çıkarıyorum. Hala zoferle idare ediyorum. Nerdeyse 4. Ayda bitecek iyilesme yok. Birde her aksam bas agrisi, gun boyu kalca agrisida cabasi.
Insallah hepimizin sıkıntıları en kisa zamanda geçer.

canım yalnızlık ve devamlı evde durmak kötü tabiki.. kitap falan okusan kafan dağılır belki?
Bende bugün kitap okumayı düşündüm ama olmadı
Yatıyorum psikolojik mi bilmiyorum
Sanki sağdan sola dönünce bile kötü oluyorum.
Dışarı çıkmayı aklımdan bile geçiremiyorum bu halde

Kesinlikle. Bende azalmaya başladı diyordum ama fenayım yine bugün. Hala ilaç kullanıyorum. Kafamı kaldıramıyorum saatlerdir kalkıp duşa gireceğim diyorum çamaşır atacağım makinaya ama yok kalkamadım hala. İnşallah hepimizinki de geçer bir an önce. Bu topikte sıkıntı çekmeyen kalmadı

Aman canım dikkat et kendine.tansiyonun mu düştü acaba

Balayi dedigin ne yeniliyo mu iciliyo mu yoksa krem mi
Yok anam yok tam iyiyim aryik rahat edicem diyom baska sey basliyo..Bastan biseyler b.ktan gidince oyle devam ediyo ben duzelmem umudumu kestim de siz yeni nesil ins duzelirsiniz.
Oglumdada bastan kotuydu oyle devam etti
Kizimda tas gibiydi oylede gitti
Umudum yok artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…