Boğaz ağrısına ne iyi gelir kulaklarıma vuruyor ağrı halim de yok ayakta duramıyorum
Kizlar bir bakar misiniz? İlk aylarinda doktor idrar yolunda enfeksiyon var dedi ama ilaç veremem dedi. Şimdide artık yanma var.sanırım arttı. Ki çok şu icmeme rağmen önemli bir sey değil mi bu. Yarin doktoruna gideyim mi.doğal şeyler mi dusuneyim.sizler doğal şeyler yaptimi mi
5 6 7 8 9Ya bende hafta haftaya vurun ca hesaplamayi evet dedegin gibi ama aya vurunca 4 ayin kalmış oluyor oda ocak oluyor hesap tutmuyor
Canım Benim de ilk aylarda çok azdı geçerdir önemsemedi dr şimdi antibiyotik kullanıyorum.Kizlar bir bakar misiniz? İlk aylarinda doktor idrar yolunda enfeksiyon var dedi ama ilaç veremem dedi. Şimdide artık yanma var.sanırım arttı. Ki çok şu icmeme rağmen önemli bir sey değil mi bu. Yarin doktoruna gideyim mi.doğal şeyler mi dusuneyim.sizler doğal şeyler yaptimi mi
sorun buyrunYasemin hanım alakasız bir başlıkta yaziyorjm ama acaba nisan ayında bir posta yorum yapmışsınız bebegin gelisim geriligi yle ilgili size soru sorabilir miyim acaba mesaj atamadım
Bende unutup surekli uzaniyorum daha bisey olmadi ins olmazdakızlar dolabin ustune uzandim unutup karnim ve belim ağrıdıinsallah bi sorun olmaz
Geçmiş olsun canım. Cidden bu Mart anneleri ne çekti ya. Diğer topikler bizler gibi değil ( maşallah) hepimiz hamileliğimizin balayına geçelim bir an önce inşallahAy kizlar iki sokak onumdeki markete gideyim hem hava alayim hemde cocuklarin beslenmesine sut meyve alayim dedim almaz olaydim
Markette fenastim
Neyse ciktim disari eve gelene kadar 5 kere bayginlik gecirdim.Sitenin onunde oturdum iyiyim dedim asansore bindim baska asansor yok gibi arkamdakilerde benim asansore dolustular.3 tane asansor var binin baska asansore
Asansorde bi daha fenalasmayim mi
Yigildim resmen kapinin onune
Disari cikamiyorum artik
Bide oglen sicaginda gitseydim nolacakti
Ne zaman gececek bu bulantilar. Cok yoruldum ben artik. Tam iyi gibiyim diyorum bir anda bulanti basliyor çıkarıyorum. Hala zoferle idare ediyorum. Nerdeyse 4. Ayda bitecek iyilesme yok. Birde her aksam bas agrisi, gun boyu kalca agrisida cabasi.Geçmiş olsun canım. Cidden bu Mart anneleri ne çekti ya. Diğer topikler bizler gibi değil ( maşallah) hepimiz hamileliğimizin balayına geçelim bir an önce inşallah
canım yalnızlık ve devamlı evde durmak kötü tabiki.. kitap falan okusan kafan dağılır belki?Yalnız olunca daha mı kötü oluyorum ne
Midem ağzımda çok kötüyüm ayağa kalkmaya korkuyorum
Bende bugün kitap okumayı düşündüm ama olmadıcanım yalnızlık ve devamlı evde durmak kötü tabiki.. kitap falan okusan kafan dağılır belki?
Kesinlikle. Bende azalmaya başladı diyordum ama fenayım yine bugün. Hala ilaç kullanıyorum. Kafamı kaldıramıyorum saatlerdir kalkıp duşa gireceğim diyorum çamaşır atacağım makinaya ama yok kalkamadım hala. İnşallah hepimizinki de geçer bir an önce. Bu topikte sıkıntı çekmeyen kalmadıNe zaman gececek bu bulantilar. Cok yoruldum ben artik. Tam iyi gibiyim diyorum bir anda bulanti basliyor çıkarıyorum. Hala zoferle idare ediyorum. Nerdeyse 4. Ayda bitecek iyilesme yok. Birde her aksam bas agrisi, gun boyu kalca agrisida cabasi.
Insallah hepimizin sıkıntıları en kisa zamanda geçer.
Aman canım dikkat et kendine.tansiyonun mu düştü acabaAy kizlar iki sokak onumdeki markete gideyim hem hava alayim hemde cocuklarin beslenmesine sut meyve alayim dedim almaz olaydim
Markette fenastim
Neyse ciktim disari eve gelene kadar 5 kere bayginlik gecirdim.Sitenin onunde oturdum iyiyim dedim asansore bindim baska asansor yok gibi arkamdakilerde benim asansore dolustular.3 tane asansor var binin baska asansore
Asansorde bi daha fenalasmayim mi
Yigildim resmen kapinin onune
Disari cikamiyorum artik
Bide oglen sicaginda gitseydim nolacakti
Balayi dedigin ne yeniliyo mu iciliyo mu yoksa krem miGeçmiş olsun canım. Cidden bu Mart anneleri ne çekti ya. Diğer topikler bizler gibi değil ( maşallah) hepimiz hamileliğimizin balayına geçelim bir an önce inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?