zorlanmazsın inşallah canım, malum havalarda kötüleyecek, keşke böyle durumlarda merkez binaya filan çekseler ,hostesleri ne güzel hemencecik indiriyorlar aşağıyaPostacıyım canım. Tebligat dağıtıyorum. Hamilelikten önce motorla dağıtıyordum. İşe başlayınca yürüyerek dağıtacağım. 3 4 ay çalışırım doğum izni gelir zaten sonra da
Biz ilk başlarda çok kaybetme korkusu yaşadıkya hatta kaç kere kaybettik diye ağlaya ağlaya gittik hastanelereEvet canım, penyeleri filanda gayet güzeldi, aslında bende erken daha diyordum ama dayanamadım sanırım
İdare ederim kuzum sıcaktan iyidir soğuklar. Bizde yöneticiye bağlı. Oda pek yardımcı olma taraftarı değilzorlanmazsın inşallah canım, malum havalarda kötüleyecek, keşke böyle durumlarda merkez binaya filan çekseler ,hostesleri ne güzel hemencecik indiriyorlar aşağıya
anlıyorum canım sağlıklı, sıhhatli alalımda annemin dediği gibi eski çarşafa sararız yine büyütürüz.Ablam için hep der.Biz ilk başlarda çok kaybetme korkusu yaşadıkya hatta kaç kere kaybettik diye ağlaya ağlaya gittik hastanelere
Şükürler olsun beni hiç bırakmadı Peram
O yüzden eşimle öyle karar verdik 7 aya kadar almayacağız diye
Yoksa içim gidiyor bakıp bakıp duruyorum
şu müdürler, patronlar yokmu bayan eleman evlenene kadar, yada hamile kalana kadar en iyi elemandır,ne zamanki evlenir yada hamile kalır ilk gözden çıkardıkları olur.İdare ederim kuzum sıcaktan iyidir soğuklar. Bizde yöneticiye bağlı. Oda pek yardımcı olma taraftarı değil
Aynen kuzum yeterli sağlıklı olsunanlıyorum canım sağlıklı, sıhhatli alalımda annemin dediği gibi eski çarşafa sararız yine büyütürüz.Ablam için hep der.
Aynen resmen üzüldüler hamile kaldığım içinşu müdürler, patronlar yokmu bayan eleman evlenene kadar, yada hamile kalana kadar en iyi elemandır,ne zamanki evlenir yada hamile kalır ilk gözden çıkardıkları olur.
bende işyeriyle henüz ne şekilde ayrılacağımı konuşmadan, yada doğumdan sonra devam edicem etmeyeceğim demedim ama çalıştığımız firmadan bir bayanla görüşmüşler bile benim yerime.Dur önce biz konuşalım dime
İyi olunda siz yeter ama merak edıyorum arada yaz ver
Yarın doktor çıkışından yazarım kuZum inşallah iyi haberlerimizi
ekim sonu konuşucam, kasım ayınıda çalışıp evlilik sebebi ile çıkışımı isticem, gerçi şuan ekonomik olarak zor durumdalar tazminat vs nasıl verirler bilmiyorum, çok canımı sıkıyor açıkçası bu durum.Aralık başından doğum iznine kadarda ablamın yanında gösterip rapor paramı almak istiyordum.ama önce burayla konuşmam lazım, karışık durumlar bende açıkçası.Aynen resmen üzüldüler hamile kaldığım içinzaten göreve başladığımda 6 aylık evliydim çocuk sordular sürekli. Yapma bence hemen falan diyorlardı sen kaçıncı haftaya kadar çalışmayı düşünüyorsun
Desene senin çalışma hayatından ayrılmana az kalmış. Biz işe başlayacağız sen bırakacaksın :) yasal olarak vermek zorundalar ama alırsın bence paranıekim sonu konuşucam, kasım ayınıda çalışıp evlilik sebebi ile çıkışımı isticem, gerçi şuan ekonomik olarak zor durumdalar tazminat vs nasıl verirler bilmiyorum, çok canımı sıkıyor açıkçası bu durum.Aralık başından doğum iznine kadarda ablamın yanında gösterip rapor paramı almak istiyordum.ama önce burayla konuşmam lazım, karışık durumlar bende açıkçası.
Evet vermek zorundalar, ama bazen işlerine geldiği gibi davranıyorlar, en kötü ihtimal işkur vs şikayet ederimDesene senin çalışma hayatından ayrılmana az kalmış. Biz işe başlayacağız sen bırakacaksın :) yasal olarak vermek zorundalar ama alırsın bence paranı
Önce bol bol bez almakla işe başlamak lazım
Ya keşke gebeliğimiz düzene girse herkez iyi olsa da
Hep böyle güzel şeyler konuşsak dimi
İstedikleri gibi davransınlar. Hakkın bu sonuçta. Alırsın her şekildeEvet vermek zorundalar, ama bazen işlerine geldiği gibi davranıyorlar, en kötü ihtimal işkur vs şikayet ederimbanada ekşın olur
hamileliğin başında sıkıntın varmıydı kiKızlar bugün yine kontrole gittim. Dr plesanta previa teşhisi koydu 1 ay rapor verdi. 2. trimesterda görülen ağrısız kanamalar en kuvvetli belirtisiymiş. 4.ay geldi rahatlayacağım diye düşündüğüm zamanda böyle bir şey çıktı.Rahim büyüdükçe plesantanın yükselmesini bekleyecekmişiz. Daha önce bu durumla karşılaşanınız oldu mu hiç?
İyiyim şükür biraz kasık batmaları yaşıyorumBende sabrımın sonundayım inşallah ikimizinki de iyidir sağlık haberlerini alalım inşallah. Saatleri sayıyorum. İyiyim çok şükür ben. Dinleniyorum. Sende iyisindir inşallah.
Hala bende devam edıyor o tat geçmiyorAğzımdaki acı tat yüzünden ağzımı parçalayasım geliyor
Geçmeyecek herhalde bu tatHala bende devam edıyor o tat geçmiyor
Ben de 8 damla kullanıyorum bir bardak suya karıştırıyorum tadı gelmiyor hiçYa bana doktor devit 3 ü günde 9 damla verdi içemiyorum tadi çok iğrenç fazla degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?