2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Postacıyım canım. Tebligat dağıtıyorum. Hamilelikten önce motorla dağıtıyordum. İşe başlayınca yürüyerek dağıtacağım. 3 4 ay çalışırım doğum izni gelir zaten sonra da
zorlanmazsın inşallah canım, malum havalarda kötüleyecek, keşke böyle durumlarda merkez binaya filan çekseler ,hostesleri ne güzel hemencecik indiriyorlar aşağıya

Evet canım, penyeleri filanda gayet güzeldi, aslında bende erken daha diyordum ama dayanamadım sanırım
Biz ilk başlarda çok kaybetme korkusu yaşadıkya hatta kaç kere kaybettik diye ağlaya ağlaya gittik hastanelere
Şükürler olsun beni hiç bırakmadı Peram
O yüzden eşimle öyle karar verdik 7 aya kadar almayacağız diye
Yoksa içim gidiyor bakıp bakıp duruyorum

zorlanmazsın inşallah canım, malum havalarda kötüleyecek, keşke böyle durumlarda merkez binaya filan çekseler ,hostesleri ne güzel hemencecik indiriyorlar aşağıya
İdare ederim kuzum sıcaktan iyidir soğuklar. Bizde yöneticiye bağlı. Oda pek yardımcı olma taraftarı değil

anlıyorum canım sağlıklı, sıhhatli alalımda annemin dediği gibi eski çarşafa sararız yine büyütürüz.Ablam için hep der.

İdare ederim kuzum sıcaktan iyidir soğuklar. Bizde yöneticiye bağlı. Oda pek yardımcı olma taraftarı değil
şu müdürler, patronlar yokmu bayan eleman evlenene kadar, yada hamile kalana kadar en iyi elemandır,ne zamanki evlenir yada hamile kalır ilk gözden çıkardıkları olur.

bende işyeriyle henüz ne şekilde ayrılacağımı konuşmadan, yada doğumdan sonra devam edicem etmeyeceğim demedim ama çalıştığımız firmadan bir bayanla görüşmüşler bile benim yerime.Dur önce biz konuşalım dime

Aynen resmen üzüldüler hamile kaldığım için zaten göreve başladığımda 6 aylık evliydim çocuk sordular sürekli. Yapma bence hemen falan diyorlardı sen kaçıncı haftaya kadar çalışmayı düşünüyorsun

İyi olunda siz yeter ama merak edıyorum arada yaz ver
Yarın doktor çıkışından yazarım kuZum inşallah iyi haberlerimizi

Bende sabrımın sonundayım inşallah ikimizinki de iyidir sağlık haberlerini alalım inşallah. Saatleri sayıyorum. İyiyim çok şükür ben. Dinleniyorum. Sende iyisindir inşallah.

ekim sonu konuşucam, kasım ayınıda çalışıp evlilik sebebi ile çıkışımı isticem, gerçi şuan ekonomik olarak zor durumdalar tazminat vs nasıl verirler bilmiyorum, çok canımı sıkıyor açıkçası bu durum.Aralık başından doğum iznine kadarda ablamın yanında gösterip rapor paramı almak istiyordum.ama önce burayla konuşmam lazım, karışık durumlar bende açıkçası.

Desene senin çalışma hayatından ayrılmana az kalmış. Biz işe başlayacağız sen bırakacaksın :) yasal olarak vermek zorundalar ama alırsın bence paranı

Desene senin çalışma hayatından ayrılmana az kalmış. Biz işe başlayacağız sen bırakacaksın :) yasal olarak vermek zorundalar ama alırsın bence paranı
Evet vermek zorundalar, ama bazen işlerine geldiği gibi davranıyorlar, en kötü ihtimal işkur vs şikayet ederimbanada ekşın olur

Önce bol bol bez almakla işe başlamak lazım
Ya keşke gebeliğimiz düzene girse herkez iyi olsa da
Hep böyle güzel şeyler konuşsak dimi

Sakın bol bol bez almayın. Bi pişik olur hepsi elinizde patlar bezlerin. Kızımın Huggies ve Primaya alerjisi olmuştu mesela. Gerçi 1 yaşından sonra Prima alerjisi geçti

Kızlar bugün yine kontrole gittim. Dr plesanta previa teşhisi koydu 1 ay rapor verdi. 2. trimesterda görülen ağrısız kanamalar en kuvvetli belirtisiymiş. 4.ay geldi rahatlayacağım diye düşündüğüm zamanda böyle bir şey çıktı.Rahim büyüdükçe plesantanın yükselmesini bekleyecekmişiz. Daha önce bu durumla karşılaşanınız oldu mu hiç?

hamileliğin başında sıkıntın varmıydı ki

Bende sabrımın sonundayım inşallah ikimizinki de iyidir sağlık haberlerini alalım inşallah. Saatleri sayıyorum. İyiyim çok şükür ben. Dinleniyorum. Sende iyisindir inşallah.
İyiyim şükür biraz kasık batmaları yaşıyorum
Onun dışında şükür sorun yok insallah herşey yolundadır
Seninde yarın dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…