2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar. Umarım iyisinizdir. M mel33 canım bizi habersiz bırakma. Bulantısı olanların allah yardımcısı olsun. Benim de hala tam geçmiş değil ama antibiyotikten sonra biraz azaldı sanki. Bir de göğsümde 2 gündür sert bir kitle elime geliyor önceden var öıydı hatırlamıyorum. O da canımı sıktı yarın ya da öbürünü genel cerraha gideceğim ama hem stres yaptım hem korkuyorum. Yerinde sabit taş gib sert nohuttan azcık küçük. Valla çok korkuyorum

Kızlar hamile kaldığımdan beri çok değişik rüyalar görüyorum
Hep eskileri görüyorum rüyamda her gece nerdeyse
Hiç aklımda olmayan kişileri görüyorum

Canım korkma. Önemli bişey yoktur. Süt bezesi falan olabilir mi acaba? Doktora git bir an önce de aklında kalmasın.
Kızlar hamile kaldığımdan beri çok değişik rüyalar görüyorum
Hep eskileri görüyorum rüyamda her gece nerdeyse
Hiç aklımda olmayan kişileri görüyorum
Bende öyle. O kadar çok rüya görüyorum ki ruhum daralıyor uykumda

Kuzum benim iki göğüsümde fibrokist var
Gebe kaldığımda kontrol gittim doktor hamilelik
Sürecinde horman değişikliğinde bu zararsız kistler şişme ağrı gibi seyler yapabilir dedi
Acaba seninde fibrokistin vardı onlar mı sertleşme oldu
Benimde tekrar gidip kontrol ettirmem lazım ama insan ister istemez strese giriyor

Canım benimde vardı hatta buraya da yazmıştım. Baya büyüktü. Ne senaryolar geçti aklımdan. Ultrasona girdim hamilelikle hormonlarla alakalıymış. Korkulacak bişey yok dedi. Emzirmeyle kayboluyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…