İnşallah canım inşallah ama kimsenin umudu kalmadı artıkSaglikli olsunlar geçecek bu günler kısalın ca sabah akşam anlamayacaksınız bile insallah cok sürmez.
Sağlık ocağı 24 haftadan sonra anca bebiğin kalbini duyabiliyorlarmışBende şimdi sağlık ocağına gidiyorum cagirmistilar kan tahlili icin bide. Tansiyon kilo .bebege de baksar keşkemm :)))
İlk gebeliğin başında beri o tattı yaşıyorumBide agzimda 3-4 gundur aci tat..
Yoktu bende yeni basladi bu tat igrenc bisey
Canım ben dün gittim sağlık ocağına. Bebeğin kalp atışlarını dinledik.Bende şimdi sağlık ocağına gidiyorum cagirmistilar kan tahlili icin bide. Tansiyon kilo .bebege de baksar keşkemm :)))
Nasıl yani sağlık ocağı dedi ki biz 24 haftadan önce dinleyemiyoruzCanım ben dün gittim sağlık ocağına. Bebeğin kalp atışlarını dinledik.
Canım benim bebiş seninkinden küçük ama dün sağlık ocağında kalp atışlarını duyduk.Sağlık ocağı 24 haftadan sonra anca bebiğin kalbini duyabiliyorlarmış
Demek bizim sağlık ocağımızda normal değilCanım benim bebiş seninkinden küçük ama dün sağlık ocağında kalp atışlarını duyduk.
Banada 17. Haftadan önce duyulmaz dedi benim biraz önden gidiyor bir denesek dedim. Ve duyuldu. Evham yaptıkça uğrarım artıkNasıl yani sağlık ocağı dedi ki biz 24 haftadan önce dinleyemiyoruz
Benim de hafifler gibi olmuştu yeniden aynı oldu. Biz 9 ayı böyle bitireceğiz herhalde
Normal canım hamilelikte öyle oluyor. İlk hamileliğimden biliyorum.Kızlar hamile kaldığımdan beri çok değişik rüyalar görüyorum
Hep eskileri görüyorum rüyamda her gece nerdeyse
Hiç aklımda olmayan kişileri görüyorum
Ne güzel benimde 15 ekimde sağlık ocağında randevum var o zaman bir bende deneyecemBanada 17. Haftadan önce duyulmaz dedi benim biraz önden gidiyor bir denesek dedim. Ve duyuldu. Evham yaptıkça uğrarım artık
Canım korkma. Önemli bişey yoktur. Süt bezesi falan olabilir mi acaba? Doktora git bir an önce de aklında kalmasın.Günaydın kızlar. Umarım iyisinizdir. M mel33 canım bizi habersiz bırakma. Bulantısı olanların allah yardımcısı olsun. Benim de hala tam geçmiş değil ama antibiyotikten sonra biraz azaldı sanki. Bir de göğsümde 2 gündür sert bir kitle elime geliyor önceden var öıydı hatırlamıyorum. O da canımı sıktı yarın ya da öbürünü genel cerraha gideceğim ama hem stres yaptım hem korkuyorum. Yerinde sabit taş gib sert nohuttan azcık küçük. Valla çok korkuyorum
Bende öyle. O kadar çok rüya görüyorum ki ruhum daralıyor uykumdaKızlar hamile kaldığımdan beri çok değişik rüyalar görüyorum
Hep eskileri görüyorum rüyamda her gece nerdeyse
Hiç aklımda olmayan kişileri görüyorum
Ama her gece görmekten bıktım onları bütün eskileriNormal canım hamilelikte öyle oluyor. İlk hamileliğimden biliyorum.
Kuzum benim iki göğüsümde fibrokist varGünaydın kızlar. Umarım iyisinizdir. M mel33 canım bizi habersiz bırakma. Bulantısı olanların allah yardımcısı olsun. Benim de hala tam geçmiş değil ama antibiyotikten sonra biraz azaldı sanki. Bir de göğsümde 2 gündür sert bir kitle elime geliyor önceden var öıydı hatırlamıyorum. O da canımı sıktı yarın ya da öbürünü genel cerraha gideceğim ama hem stres yaptım hem korkuyorum. Yerinde sabit taş gib sert nohuttan azcık küçük. Valla çok korkuyorum
Canım benimde vardı hatta buraya da yazmıştım. Baya büyüktü. Ne senaryolar geçti aklımdan. Ultrasona girdim hamilelikle hormonlarla alakalıymış. Korkulacak bişey yok dedi. Emzirmeyle kayboluyormuş.Günaydın kızlar. Umarım iyisinizdir. M mel33 canım bizi habersiz bırakma. Bulantısı olanların allah yardımcısı olsun. Benim de hala tam geçmiş değil ama antibiyotikten sonra biraz azaldı sanki. Bir de göğsümde 2 gündür sert bir kitle elime geliyor önceden var öıydı hatırlamıyorum. O da canımı sıktı yarın ya da öbürünü genel cerraha gideceğim ama hem stres yaptım hem korkuyorum. Yerinde sabit taş gib sert nohuttan azcık küçük. Valla çok korkuyorum
Aynen aynen bende öyle daraldım bu rüyalardanCanım korkma. Önemli bişey yoktur. Süt bezesi falan olabilir mi acaba? Doktora git bir an önce de aklında kalmasın.
Bende öyle. O kadar çok rüya görüyorum ki ruhum daralıyor uykumda
Bana da öyle geliyor Doğuma giderken bile öğürme ile gideceğizBenim de hafifler gibi olmuştu yeniden aynı oldu. Biz 9 ayı böyle bitireceğiz herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?