sabahtan beri vajinama ara ara bi batma hissi giriyor. tedirgin oldum ama google amcaya sordum şmdi normalmiş,rahim genişliyormuş,kasıkta ve vajinada hissedilen batmalar tehlikesizmiş. ama çok rhtsız edici
sabahtan beri vajinama ara ara bi batma hissi giriyor. tedirgin oldum ama google amcaya sordum şmdi normalmiş,rahim genişliyormuş,kasıkta ve vajinada hissedilen batmalar tehlikesizmiş. ama çok rhtsız edici
Canım benimde vardı hatta buraya da yazmıştım. Baya büyüktü. Ne senaryolar geçti aklımdan. Ultrasona girdim hamilelikle hormonlarla alakalıymış. Korkulacak bişey yok dedi. Emzirmeyle kayboluyormuş.
Kuzum benim iki göğüsümde fibrokist var
Gebe kaldığımda kontrol gittim doktor hamilelik
Sürecinde horman değişikliğinde bu zararsız kistler şişme ağrı gibi seyler yapabilir dedi
Acaba seninde fibrokistin vardı onlar mı sertleşme oldu
Benimde tekrar gidip kontrol ettirmem lazım ama insan ister istemez strese giriyor
Canım korkma. Önemli bişey yoktur. Süt bezesi falan olabilir mi acaba? Doktora git bir an önce de aklında kalmasın. Gideceğim mutlaka da çok korkuyorum sonuçtan. Sonra kendimi telkin ediyorum başa gelecek varsa ne yaparsan yap gelecek
Bende öyle. O kadar çok rüya görüyorum ki ruhum daralıyor uykumda