2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sabahtan beri vajinama ara ara bi batma hissi giriyor. tedirgin oldum ama google amcaya sordum şmdi normalmiş,rahim genişliyormuş,kasıkta ve vajinada hissedilen batmalar tehlikesizmiş. ama çok rhtsız edici

Banada 17. Haftadan önce duyulmaz dedi benim biraz önden gidiyor bir denesek dedim. Ve duyuldu. Evham yaptıkça uğrarım artık
Serumlari tukettik bulanti ilaci birakmadik piyasada sakizlari karbonatlari saymiyorum bile simdide bu cihazlari bozana kadar dadaniriz artik

sabahtan beri vajinama ara ara bi batma hissi giriyor. tedirgin oldum ama google amcaya sordum şmdi normalmiş,rahim genişliyormuş,kasıkta ve vajinada hissedilen batmalar tehlikesizmiş. ama çok rhtsız edici
Benimde oglumdaki dikislerim aciya asagiya baski yaptikca rahim

Canım benimde vardı hatta buraya da yazmıştım. Baya büyüktü. Ne senaryolar geçti aklımdan. Ultrasona girdim hamilelikle hormonlarla alakalıymış. Korkulacak bişey yok dedi. Emzirmeyle kayboluyormuş.
İnşallah öyledir çok canım sıkıldı:) ailenin çoğu göğüs kanseri olunca insan endişe ediyor.

Daha önce hiç gitmedim ki dr.a elime öyle bir şey gelmemişti çünkü. Sanki kızımı emzirirken biraz ağtı olmuştu orada onu hatırlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…