2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı sabahlar ..1 saatlık uyku ıle duruyorum inanır mısınız ..hem heyecandan ,hemde çocuk gece nın defa ağladığı ıcın yatamadım tabikisi beynım catlıyor ..bugün kontrol var inş muayene edıp cınsıyet söyler ve rapor çıkarır ...bana dua edın Rabbım herkesın gönlüne göre versın

Bizim doktor emin. Kesin gibi bişey dedi ama başka doktora gideceğim yinede :))

Gunaydin herkese. 16+0 oldu bebegim bugun. Hemen gelse de kontrol zamani gitsek ya.

betsy_pc gule gule kullansin arabasini. Erken ama fiyatlar iyice pahalilanmadan iyi yaptiniz. Bizde büyük alisveris olmayacak. Kizim 5 yaşında. Kardesi arabasini besigini oto koltugunu... falan kullanir. Ben de kiyafet falan alacağım. E bebeke ugrayayim bu hafta.

Sağol canım ama hamile kaldığından beri yatıyorum ve kızında bir o kadar aldı beni hiç dinlemiyor

Canım kaçta senin randevu
10 buçukta doktorda olacam.Canım aksi gibi açık kahve leke geliyor sariya yakın.birde gitmeden özel bölgemi jiletle alaçam.ondanda korkuyorum.bilerek son zamana bıraktım.inşallah bir sıkıntı çıkmaz.Bana dua et canım

Ahh canım benim ya vallahi hep geliyorsun aklıma inşallah herşey yolunda gider inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…