2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hamurişi yemekten. Bende hamur yer oldum. Midemi bir tek hamur işi bastırıyor sanki
Aslında kabızlığın sebebide biraz o
Bende pirinç yiyince iyi hissediyorum bir tek
Eskiden diyet yaptığım zamanlarda kendimi paralardım kilo veremezdim
Şimdi bişey yapmadan ya veriyorum ya sabit kalıyor

Canim ultrason cihaziyla ilgili bi sorun olabilir gecen hafta 14 gormussunuz bence ilk gittigin hastaneye tekrar git Allahinizniyle birsey yoktur

Aslında kabızlığın sebebide biraz o
Bende pirinç yiyince iyi hissediyorum bir tek
Eskiden diyet yaptığım zamanlarda kendimi paralardım kilo veremezdim
Şimdi bişey yapmadan ya veriyorum ya sabit kalıyor
Ben pirinç yemiyorum da pek. Ekmek tüketmeye başladım. Katı şeyler yiyip su da içmeyince kabızlık oluyor. İçmeye çalışıyorum ben artık. Sende zorla kendini

Cihazdan cihaza farkedebilir canım. Kendi doktoruna da bir git bakalım. Sorun olduğunu düşünmüyorum ama ben. Sıkma canını

Nasıl becerdin kız onu bize de söyle ben kilo almaya çok müsaitim ama almadım daha.
Normal nasil besleniyosam ayniydi canim gec saatte birsey yemiyorum zaten tatli seylerden tiksinmistim 9 ay boyunca hic yememistim yine ayni tatlidan acayip midem bulaniyo bi de et eklendi bu sefer kac aydir hic et yemedim

Kızlar bende 16+3 günlük hamileyim bazılarınız çok hareketli demis daha ultrason da hiç hareket ettiğini görmedim kendim de varla yok arasi kipirtilar hissediyorum belki de kendi organımın hareketidir bilmiyorum sizce endişe etmelimiyim yarın kontrolüm var benim de

Normal nasil besleniyosam ayniydi canim gec saatte birsey yemiyorum zaten tatli seylerden tiksinmistim 9 ay boyunca hic yememistim yine ayni tatlidan acayip midem bulaniyo bi de et eklendi bu sefer kac aydir hic et yemedim
Etten bende tiksindim. Tatlıdan tiksinme değil de yiyince midem bulanıyor. İnşallah bende çok almam

işyerinde hem iş yapıp hem sizin konuşmaları okuyorum.
benim gibi halsiz uykusuz oluyomusunuz?
Ben çok yorgunum. Sürekli izin mi alsam deyip duruyorum. Şu sıralar saçma sapan bi yoğunluğum da var zaten. İşim çok. Ama her boş anım burada.
Bizim topikte kilo alan yok galiba hiç
Ben 3 kilo aldım. Ekstra bir şey yemiyorum. Ama çok kusmadım ben. Bulantı desen hala mı devam eder, ediyor arkadaş. Ama azaldı. Günde 2 saat en fazla. Toplamda 10'u geçmemem lazım. Nasıl becercem bilmiyorum. İlkinde 22.5 kilo almıştım, ooof oofff...

Kusma olmasaydı bende alırdım belki. Canım 10da çok az ya bir 14 falan alırız herhalde. 14 anormal değil. Ama ne kadar az alırsan o kadar iyi

Hamurişi yemekten. Bende hamur yer oldum. Midemi bir tek hamur işi bastırıyor sanki
Evet cnm sabah poğaça öğlen sandviç akşam tost yiyorum. Bunlardan yemezsem kesinlikle tokluk hissi duymuyorum. Hatta geçen yeşimin sandiviç annemi şok etti. 2 tane yedim ömrüm boyunca yarım sandiviç amca yemişimdir. Ve bulantılarım hala geçmiş değil binada gıcık oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…