Aslında kabızlığın sebebide biraz oHamurişi yemekten. Bende hamur yer oldum. Midemi bir tek hamur işi bastırıyor sanki
Ben 1 kilo almisimBizim topikte kilo alan yok galiba hiç
Canim ultrason cihaziyla ilgili bi sorun olabilir gecen hafta 14 gormussunuz bence ilk gittigin hastaneye tekrar git Allahinizniyle birsey yokturkızlar araştırmaya gıttım...15 haftalık bebek 13 gözüküyor ..gecem hafta başka hastanede 14+2 idi....olabılır dedi kadın...ağlayarak evimin orda kı devlet hastanesıne gıdıyorum ..yarın da özelde kı kendı doktoruma gidecem ...bende kan pıhtılaşması var ..aspırın iğne ve folbıol kullanıyorum ..ama folbıol ı 1 buçuk haftadır kullanmıyorum ..ondan olabılır mı ..çok kötüyüm ya
Ben pirinç yemiyorum da pek. Ekmek tüketmeye başladım. Katı şeyler yiyip su da içmeyince kabızlık oluyor. İçmeye çalışıyorum ben artık. Sende zorla kendiniAslında kabızlığın sebebide biraz o
Bende pirinç yiyince iyi hissediyorum bir tek
Eskiden diyet yaptığım zamanlarda kendimi paralardım kilo veremezdim
Şimdi bişey yapmadan ya veriyorum ya sabit kalıyor
Kilodan sayılmaz o bir kiloBen 1 kilo almisim
Cihazdan cihaza farkedebilir canım. Kendi doktoruna da bir git bakalım. Sorun olduğunu düşünmüyorum ama ben. Sıkma canınıkızlar araştırmaya gıttım...15 haftalık bebek 13 gözüküyor ..gecem hafta başka hastanede 14+2 idi....olabılır dedi kadın...ağlayarak evimin orda kı devlet hastanesıne gıdıyorum ..yarın da özelde kı kendı doktoruma gidecem ...bende kan pıhtılaşması var ..aspırın iğne ve folbıol kullanıyorum ..ama folbıol ı 1 buçuk haftadır kullanmıyorum ..ondan olabılır mı ..çok kötüyüm ya
Canim ben ilk gebeligimdede ilk 3 ay kilo almadim sonrada her ay 1 kilo son aylarda 2 kilo aldim toplamda 9 insalllah yine ayni giderim cok kilo almak istemiyorumKilodan sayılmaz o bir kilo
Nasıl becerdin kız onu bize de söyleCanim ben ilk gebeligimdede ilk 3 ay kilo almadim sonrada her ay 1 kilo son aylarda 2 kilo aldim toplamda 9 insalllah yine ayni giderim cok kilo almak istemiyorum
Aynen aynen hiç gerek Yok o korkuyu yaşamaya gerek YokHiç ozaman kafamızı yormayalim:)
Yok kıss insanın ruhu sıkılıyor patlıyor içim resmenKeşke o hava burda olsa nasıl isterdim nasıl
Normal nasil besleniyosam ayniydi canim gec saatte birsey yemiyorum zaten tatli seylerden tiksinmistim 9 ay boyunca hic yememistim yine ayni tatlidan acayip midem bulaniyo bi de et eklendi bu sefer kac aydir hic et yemedimNasıl becerdin kız onu bize de söyleben kilo almaya çok müsaitim ama almadım daha.
Etten bende tiksindim. Tatlıdan tiksinme değil de yiyince midem bulanıyor. İnşallah bende çok almamNormal nasil besleniyosam ayniydi canim gec saatte birsey yemiyorum zaten tatli seylerden tiksinmistim 9 ay boyunca hic yememistim yine ayni tatlidan acayip midem bulaniyo bi de et eklendi bu sefer kac aydir hic et yemedim
Ben çok yorgunum. Sürekli izin mi alsam deyip duruyorum. Şu sıralar saçma sapan bi yoğunluğum da var zaten. İşim çok. Ama her boş anım burada.işyerinde hem iş yapıp hem sizin konuşmaları okuyorum.
benim gibi halsiz uykusuz oluyomusunuz?
Ben 3 kilo aldım.Bizim topikte kilo alan yok galiba hiç
Ben olsam nisan yada subat analarina giderdimHoş geldin
Kusma olmasaydı bende alırdım belki. Canım 10da çok az ya bir 14 falan alırız herhalde. 14 anormal değil. Ama ne kadar az alırsan o kadar iyiBen çok yorgunum. Sürekli izin mi alsam deyip duruyorum. Şu sıralar saçma sapan bi yoğunluğum da var zaten. İşim çok. Ama her boş anım burada.
Ben 3 kilo aldım.Ekstra bir şey yemiyorum. Ama çok kusmadım ben. Bulantı desen hala mı devam eder, ediyor arkadaş. Ama azaldı. Günde 2 saat en fazla. Toplamda 10'u geçmemem lazım. Nasıl becercem bilmiyorum. İlkinde 22.5 kilo almıştım, ooof oofff...
NedenBen olsam nisan yada subat analarina giderdim
Buraya gelen şikayetten çatlıyorBen olsam nisan yada subat analarina giderdim
Evet cnm sabah poğaça öğlen sandviç akşam tost yiyorum. Bunlardan yemezsem kesinlikle tokluk hissi duymuyorum. Hatta geçen yeşimin sandiviç annemi şok etti. 2 tane yedim ömrüm boyunca yarım sandiviç amca yemişimdir. Ve bulantılarım hala geçmiş değil binada gıcık oluyorum.Hamurişi yemekten. Bende hamur yer oldum. Midemi bir tek hamur işi bastırıyor sanki
Ne yedin de aldin gi oyle :))Ben varım 2 kilo gösteriyor tartı ama şişim de var biraz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?