2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben pirinç yemiyorum da pek. Ekmek tüketmeye başladım. Katı şeyler yiyip su da içmeyince kabızlık oluyor. İçmeye çalışıyorum ben artık. Sende zorla kendini
Zorluyorum ama 1lt zor buluyor
Kabızlıktan bi ikimiz şikayetçiyiz herhalde dikkat ettim de
Kızlar siz suyu içiyorsunuz herhalde

Yok kıss insanın ruhu sıkılıyor patlıyor içim resmen
Zaten yarın ki kontrol iyice stres yaptı bana
Stres yapacak birşey yok
Herşey yolunda gidecek çok güzel şeyler duyacak ve prenses Pera yı göreceksin ayy bende heyecanlandım bak şimdi :)

Aynen tokluk sıkıntı değil de bulantımı bastırmıyor hiç bişey. Sabah bende ekmek arası yaptım yedim. Şuan hem bulantım var hem açım mesela. Nasıl olacak böyle bilmiyorum. Sabah poğaçalırını kes bence. En azından ekmek arası domates salatalık peynir biber falan yesen yararlı bişeuler de yemiş olursun

Ders anlatırken zor oluyordur ben bulantım olduğunda annemle telde bile konuşamıyorum
Yada eşim bişey sorduğunda beden diliyle anlatıyom:))

Benim ilaç dün işe yaradı canım. Sende bir sor doktoruna. Ama bende de şöyle bir sorun oluyor. İlk içtiğimde faydasını görüyorum sonra bünyem hemen alışıyor. Ne kadar içsem de faydası olmuyor. Bu sefer öyle olmaz inşallah

O bende de öyle hani konuşmuştuk ya bi şuruptan bahsetmiştim doktor vermişti
Başta bende gördüm faydasını sonra bünye alışınca sanırım etki etmiyor
Haftaya salı gidince söylerim doktora

O bende de öyle hani konuşmuştuk ya bi şuruptan bahsetmiştim doktor vermişti
Başta bende gördüm faydasını sonra bünye alışınca sanırım etki etmiyor
Haftaya salı gidince söylerim doktora
En azından bir kaç gün rahat ederiz canım. Günde 3e kadar içebilirsin dedi doktorum. Bir zararı yokmuş.

Bebeğim sağlıkla doğsun biraz büyüsün bende çalışacağım inşallah
Psikolojim bozuluyor evde olunca
Eşim de işten gelince yorgun oluyor
Konuşacak kimse yok
Kim bakacak canım çocuğa. Bizde bakacak kimse yok ücretsiz izin kullanacağım o yüzden.

Buraya gelen şikayetten çatlıyor

Kasım 2013 annelerindeydim. Geç katılmıştım onlarao yüzden biraz da tabi bulantının b'sini duymadım kimseden. Burda birbirimizi gaza getiriyoruz.
Yani birbirimizin midesini mi bulandiriyoruz onu mu diyon
Kim bulandiriyo benim midemi Allah askina ciksin desin

2013 kasim anneleri topiginide karistirdin mi giz geronimo_s
Orda kimlere ne dedin
Dur acip okuyup okuyup guleyim
Yok kiz ne karıştırması. Ordan oyle arkadaslarim oldu ki. Bi tanesi kizini kocasini alip Almanya'dan evime kalmaya geldi. 2 gun gezdik dolastik. Kizina sagdigim sütumden verdim süt kizim bile oldu.

En azından bir kaç gün rahat ederiz canım. Günde 3e kadar içebilirsin dedi doktorum. Bir zararı yokmuş.
Haftaya gidince ilk soracağım şey bu olacak
Cinsiyetten önce :)

Kim bakacak canım çocuğa. Bizde bakacak kimse yok ücretsiz izin kullanacağım o yüzden.
Bakacak kimse yok aslında
Ama bilmiyorum o zaman bi gelsinde hayırlısıyla
Yani birbirimizin midesini mi bulandiriyoruz onu mu diyon
Kim bulandiriyo benim midemi Allah askina ciksin desin
Kesin benimdir
Topiğin en bulantılı,en mız mız,en kocasını çekiştiren hatunu benim :))))

Bebeğine bakarsın canım uzun bir süre. Ben öyle yapmayı düşünüyorum. Şimdi sıkılıyoruz da o zaman sıkılmaya vakit olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…