Benim doktor bi tuhaf hiç kilo takibi yapmıyo muayene gittiğimde falan. Şuan burasınında hava kapalı olmasını ve deli gibi yağmur yağmasını isterdim öyle çok istiyorum ki bu aralar yağmur yağsın
Benim doktor bi tuhaf hiç kilo takibi yapmıyo muayene gittiğimde falan. Şuan burasınında hava kapalı olmasını ve deli gibi yağmur yağmasını isterdim öyle çok istiyorum ki bu aralar yağmur yağsın
Aynen tokluk sıkıntı değil de bulantımı bastırmıyor hiç bişey. Sabah bende ekmek arası yaptım yedim. Şuan hem bulantım var hem açım mesela. Nasıl olacak böyle bilmiyorum. Sabah poğaçalırını kes bence. En azından ekmek arası domates salatalık peynir biber falan yesen yararlı bişeuler de yemiş olursun
Canım bence usg farkıdır o çok sıkma canını. Ayrıca ben 38 haftalık gebeyken bebeğim 35 haftalık gözüküyordu. Çünkü kafa çapı biraz küçüktü. Normal doğdu ama.
Kalp atisi durmus 13 haftalik gorunuyormus bebek normal kntrole geldim basta agladim bayada suan biraz daha iyiym sancim basladi usuyorum suan tek derdim kolayca dusmesi kurtaja gerek kalmamasi