2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Geçenlerde baktığımda 800 gram almış olduğumu gördüm
Bakalım yarın kontrolde doktor söyler
Bu gün fenalardayim
Hem hava karanlık hem ben
Benim doktor bi tuhaf hiç kilo takibi yapmıyo muayene gittiğimde falan. Şuan burasınında hava kapalı olmasını ve deli gibi yağmur yağmasını isterdim öyle çok istiyorum ki bu aralar yağmur yağsın

bende 800 grm almışım ama vermiştim zaten il üç ay süresinde şimdede mide yanması çok su bile midemi bulandırıyo

Benim doktor bi tuhaf hiç kilo takibi yapmıyo muayene gittiğimde falan. Şuan burasınında hava kapalı olmasını ve deli gibi yağmur yağmasını isterdim öyle çok istiyorum ki bu aralar yağmur yağsın
Bende aslında severim yağmuru Hele kendi evimde olsam
Çatı katında oturuyorum
Bi de açarım eski bir Türk filmi
Bir de çay demler keyfime bakarım

Aynı ben

Bende aslında severim yağmuru Hele kendi evimde olsam
Çatı katında oturuyorum
Bi de açarım eski bir Türk filmi
Bir de çay demler keyfime bakarım
Ben de cok severim yağmuru. Kızımın adi Yağmur. O derece severim yani. Izmir gunluk guneslik. Keske burda da yağsa

betsy_pc teşekkürler. Hem omega hem bunu alacagim en kisa zamanda

Bu saydıklarının hepsinden tiksindim maalesef

Canım bence usg farkıdır o çok sıkma canını. Ayrıca ben 38 haftalık gebeyken bebeğim 35 haftalık gözüküyordu. Çünkü kafa çapı biraz küçüktü. Normal doğdu ama.

Of of cok kotuyum usuyorumm dusuk yapiyorum hanimlar sizinle dogum yapmak nasip olmadi Rabbim size saglikversin

Düşük mü? Neden ama ne diyeceğimi bilemedim şuan
Kalp atisi durmus 13 haftalik gorunuyormus bebek normal kntrole geldim basta agladim bayada suan biraz daha iyiym sancim basladi usuyorum suan tek derdim kolayca dusmesi kurtaja gerek kalmamasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…