2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy cok heyecanlı:) inş gösterir ve cok sağlıklıdır inş. Bizede jaber ver mutlaka. Benim cinsiyeti öğrenmeme daha 3 hafta var
Senin kaç haftalık ki canım

Bebek kesesi büyüdükçe kanama alanı kayboluyor öyle düşün
Her muane de kanama alanı daha küçülmüş olacak inşallah seninde kuZum
Sen bide hangi doktora gittin merak ettim
İnşallah canım
Başka doktora gittim yine maalesef
Ben çok büyük hata ettim hamileliğimin başından beri 6,7 kez doktor değiştirdim hepsi başka bişey söyledi 2 defa sat değiştirdiler falan
Haftaya gideceğim doktor hani konuşmuştuk ya o doktor olacak ve doğuma kadar ondayım inşallah

Eczacı bana aç yazmış bilemedim ondan sorayım dedim
Kuzum banada demir ilacı verdi.ilaç obur odada şurup gibi üstüne basıyom ilaç içine dökülüyor sallıyorsun.öyle içiliyor ac iç dedi.bende ac içtim 1 saat sonra kahvaltı yaptım.magnezyum ve kalsiyuMun bir arada olduğu bir ilaç verdi.şimdi yatıyorum ilaçlar obur odada onuda tok ic dedi.vinalac vitamini de tok iç dedi öyle canım.benim birde profestan var aman neyi nasıl icecem bilemedim bu arada bulantı tavan yaptı.birşey yitemiyorum.3 ay bitecek ikiz kilo vermişim

Çok önemli doktor hemde çok
Kayınvalidem bu gün doktorumla tanışınca dedi ki bu kadın bu Güleryüzle konuşmayla çocuğu olmayana çocuk yaptırır
Artık kızçen büyüyor ve bir doktoru sabit olmalı
Aklın karışması binek çok normal
Mutlaka o konuştuğumuz doktara git inşallah
Beğenirsin ve sabit kalırsın artık

Oy kuZumm hayırlısıyla ikizler büyüse
Seninde tehliken azalsa
Galiba biz Doğuma kadar yatanlardan olacağız
Baksana 5 ay yattım 2 ay daha yatacağım
Zaten sonrada Allah nasip ederse Doğuma hazırlıklar başlar
Kucağımıza alınca bütün zorlukları unutacağız Allah ın izni ile

İlik şekerli bir su iç anında yakmayı aliyor

Mandalina çok faydalı bol bol ye canım
Mide yanması mı yaşıyorsun onu anlamadım ben
Yok cnm yanı böyle tuzlu yağlı bisey yerde sonra sürekli şu içme ihtiyacı duyarsın ya onun gibi ağzım hep kuru
Kizlar ben kan hapina basladim.ferrum ford.acaba yan etki olarak isal yaparmi bilen varmi.isal oldumda.kullanan varmi kan hapi
Ben 1 aydır kullanıyorum pembe bi hap ama bana tam tersi kabızlık yapiyo ilk gebeligimdede çok çektim o kan ilacı yüzünden hep kabizdim
İlik şekerli bir su iç anında yakmayı aliyor[/QUOTE\]
Benim susama şeklinde cnm midemde bi sorun yok

İnşallah kuzum bende yatıyorum işte hep.yemeğimi yatarak yiyorum en çok o zorluyor beni .2 ay rapor verdi banada.

Kizlar ben kan hapina basladim.ferrum ford.acaba yan etki olarak isal yaparmi bilen varmi.isal oldumda.kullanan varmi kan hapi

Canim demir ilaci kimini kabiz kimini de ishal yapar. Endiselenme. Rahatsiz edicek sikliktaysa doktoruna danisirsan degistirir ilacini. Diskinin rengini de boyar koyulastirir. O da normal bir durum.

Kızlar nasılsınız umarım herkez iyidir benimde bugün kontrolüm vardı 10 gün geriden gelen kuzum gününü yakalamış cinsiuetimizde belli oldu oğluma kız kardeş geliyo nasipse

Hadi gozun aydin canim. Kizlarimiz cogaliyor gittikce.

Bende Türkiye ye geleli 1 ay oldu 3 ayrı hastane ve d9ktora gittim ama tabi ki senin durumun farkli zor geçiyor senin olsun kendini üzme hata yaptim diye daha yolun başındayız en iyi d9ktoru bulup onda karar kılarsın zaten.

KIZLAR BİRAZ ÖNCE BÖREK YEDİM İÇİNDE MAYDONOZ VARDI BİŞE OLURMU YA HAMİLELİKTE ANNEM MAYDONZ YEME DEDİYDİ AMA

Maşallah şansılısın doktor yönünden
Aynen canım o doktora gidicem işte haftaya
Bende artık doktor değiştirmem canım

Kızlar nasılsınız umarım herkez iyidir benimde bugün kontrolüm vardı 10 gün geriden gelen kuzum gününü yakalamış cinsiuetimizde belli oldu oğluma kız kardeş geliyo nasipse
Maşallah benimki de geriden geliyor galiba yada geç döllenme herkes bişey dedi ama olsun sağlıklı olsun da
Kızlar çoğaldı topikte
Aynen canım benim durum farklı
Bid Antep’te 1 ay kalmakta etkiledi tabi

13+6 daha, dun kendimde bazı sorunlar olduğuna kendimi inandırıp :) özel hastaneye baska doktora gittim ama o da cinsiyet icin daha erken dedi. Kendi doktorumda ekim 15 e randevu verdi.

Kızlar bişey sorucam
Bu konuda hiç bilgim yok
Ben ilk hamile kaldığım da eşim ve ailesi doğumu Mersin de yanımızda yaparsın
Mardin’de kimsemiz yok falan dediler.
Ama ben evimde daha rahat olabileceğimi düşünüyorum
Mardin’de doğum yaparsam bebeğin kimliğinde doğum yeri Mardin mi yazacak
Değiştirilemiyor mu acaba?
Bilen var mı?
Eğer değiştirilebiliyorsa Bi yere gitmeyi düşünmem

13+6 daha, dun kendimde bazı sorunlar olduğuna kendimi inandırıp :) özel hastaneye baska doktora gittim ama o da cinsiyet icin daha erken dedi. Kendi doktorumda ekim 15 e randevu verdi.
Dün 13+5 tim ben
Doktor neredeyse yemin etti kız olduğuna
%100%1000 hatta dedi
Sana tahmin bile yapmamışlar
İlginç

Yok ya domuz o bak saat kaç oldu hiç aramadi bıle napıyon die cok umrunda onun cocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…