2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Y yok daha haftasonu gördü tek derdi kpeder süreklı bıze gelın kalın dıo bnde gitmıorm dıe o işte cagrıo gidemıoz die

Dün 13+5 tim ben
Doktor neredeyse yemin etti kız olduğuna
%100%1000 hatta dedi
Sana tahmin bile yapmamışlar
İlginç
Cidden miii seninde mi kız bebisin geliyor yaa ne kadar güzel masallah masallah Rabbim nazarlardan saklasin bende kız istiyorum inş Rabbim banada nasip eder tabi sağlıklı olsun da inş. Cidden ilgincler ya ilk gittiğim doktor 9 haftalıkken kız dedi, 2. Gittiğim 12. Haftada erkeğe benziyo dedi. Bu da bisi demedi tam net beli olsun diye ayın 15 ini sabredip bekliyorum

Sanırım hatırlıyorum . Cok fazla girmediğim icin net hatırlamıyorum ama farkli bi şehre gittiğin için baska doktorlara gitmek zorunda kaldım dimi ? Yanlış hatırlıyorsam beni affet mardin de mi oturuyordun eşinin işinden dolayı galiba

Kızlar nasılsınız umarım herkez iyidir benimde bugün kontrolüm vardı 10 gün geriden gelen kuzum gününü yakalamış cinsiuetimizde belli oldu oğluma kız kardeş geliyo nasipse
Tebrik ederim canım maşallah kızlar çoğaldı gerçekten Sağlıklı sıhhatli kucağına almanı nasip etsin Rabbim

KIZLAR BİRAZ ÖNCE BÖREK YEDİM İÇİNDE MAYDONOZ VARDI BİŞE OLURMU YA HAMİLELİKTE ANNEM MAYDONZ YEME DEDİYDİ AMA
Yok canım hic bir şey olmaz endişelenme ben hergun limon sıkıp yiyorum salata yapiyorum. Maydonoz idrar sokucudur fazla yememek lazim sadece. bitkisel çaylarda içilir ama 1 fincandan fazlasını içme der doktorlar. O kadarcık maydonoz birşey yapmaz mesela gebeligin başlarında hurmada yeme derler yani sonlara doğru ye derler ama ben hergun 3 tane yerim sakın kafana takma birşey olacakmı diye Allah 'ın izniyle birşey olmaz. Dedigim gibi yemedigim gun yok :)

Evet canım aynen öyle oldu :)

ben bebegımi dusunuyorum tek derdim onun anasının evıne gitmek değil 2 saatlık yol
Canım düşük tehliken yoksa git kal derim ben sen simdi kendi evladini düşün ne eziyetler cekiyoruz kusuyoruz yemek yiyemiyiruz vs vs bir suru süreç den geçiyoruz ve onun annesi babasi. Onu ozlemis görmek istiyor olmasi cok normal senin evladib büyüyünce cinsiyetini bilmiyorum bebeginin kızın olsa mesala eşi gondermesi kahrolursun yada erkek gelin göndermese empati biraz empati yapalım lütfen evet hormonlar ust seviyede ama eslerimiz de. İlgiye sevgiye ihtiyaç lari var hep ilgi bizde olsun isteriz e onlarda gitsibler biraz annelerine şımarsınlar yaa dedigim gibi yine düşük tehliken yoksa yani ne bilim esinde evladinab birşey olsun istemez heralde

Canım altlarinda arabalari var onlar gelsinler bana 2 saat uzaklıkta oturuolar otobus minibüs metrobus 4 vesait gidilıo ben ayakta seyde nasıl gıdicem oraya?

Canım altlarinda arabalari var onlar gelsinler bana 2 saat uzaklıkta oturuolar otobus minibüs metrobus 4 vesait gidilıo ben ayakta seyde nasıl gıdicem oraya?
Hamile oldugumdan beri 1 kere arayıp bıseye ıhtıyacın var mi die sormadılar anca bıze gelın bıze gelın dusuk riskım var hala prolton iğne oluyorum ve progestan E esila_tr

Yani eşin gerçekten çok düşüncesiz
Ben bazen eşime diyorum ama eşim bebişin sağlığı için Eşimle 5 aydır babamlarda kalıyoruz
Adamcağız koltukda uyuyor biliyorum artık her yeri ağrıyor ama sesini çıkarmıyor
Yeterki siz iyi olun diyor
Aman hepsinin türlü türlü huyları var işte

İnsan dusunur ya bu kız bu kdr yolu nasil gelicek die

KIZLAR BİRAZ ÖNCE BÖREK YEDİM İÇİNDE MAYDONOZ VARDI BİŞE OLURMU YA HAMİLELİKTE ANNEM MAYDONZ YEME DEDİYDİ AMA

Canim birsey olmasi icin demet demet maydonoz yemen lazim. Abartmadan ye biseycik olmaz.

Y yok daha haftasonu gördü tek derdi kpeder süreklı bıze gelın kalın dıo bnde gitmıorm dıe o işte cagrıo gidemıoz die

Canim bence bu sorunu kv ve kp ile konusarak cozebilirsin ancak. Guzel bir dille ara konus. Biz gelmeyi istiyoruz ama boyle boyle uzak, kac vasita gelemiyoruz, ya siz buyrun gelin, ya da zahmet olmazsa gelin arabayla bizi alin de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…