Eşin senin karnına na elini koyup diyor ama ben kendim de okuyorum bi zarari olacağını düşünmüyorumKendime okuyacağım
Allah razı olsun Canım
Önce diyorum bugün kontrolde sağlıklı olsun yeter sonra ama hareketini de hissedeyim diyorum. Hep daha fazlası işte :)))20. haftada falandım ilk gebelikte, bunda 14-15ten beri minicik şeyler hissesiyorum. Minik hissedince de daha güçlü hissetsem keşke diyorum
Bende mandalina ve yeşil elmaya doyamıyorum 3 haftadırKızlar benim sürekli içim yanıyo ama şu içince gecmiyo genelde böyle bi durumda gazlı bi içecek içsem anca içim soğur ama onu da yapamıyorum ben de mandalinaya dadandim bu ara günde 10 tane rahat yiyorumdur varmı benim gibi ici yanan
Canım ben sondaya bağlıyorum.enfeksiyon desem doktor dün vajinayı komple batikonlamus.bir yerde okumuştum.kadın idrar yolu enfeksiyonu olmuş .o kadar antibiyotik içmiş geçmemiş doktor en son batikonla altını yıkamış.birde 1 doz antibiyotik vermiş.bilemedim canım birde baş ağrısı çıktı dayanamadım.Ey kurban olduğum Rabbim yardim et.etrafının başarı da mi değiyor bilemedim.durdun durdun ikiz yaptın.hemde kendiliğinden deyip dururlar.Allahım hepimizi korusun inşallah....
Benimki de hareketsiz bir daha gittiğimde soracağım dr a. Endişe etme bir şey olmaz Allah’ın izniyle.Kanamam dün anlık oldu
Lekelenme gibiydi ama daha öncekilerden biraz fazlaydı.Geçti çok şükür
Sen nasılsın
Bende her muayeneye gittiğim de hareketsiz bebek moralim bozuluyor doktora da sormadım
Normal mi bilmiyorum
Zaten iyice kafam karıştı kaç haftalık olduğuyla ilgili
Asansör Yok evet o yüzden çok fazla çıkmam evdenİnan o kadar sevindim ki senin adına
Evine geçersin artık ama asansör yok ya dikkat et
Mecbur kalmadıkça çıkma bi süre daha
Peki herşey yolunda dimi
Riskin falan kalmadı yani
O ilaça yeni başlayacağım sabahları aç mı içeceğizKizlar ben kan hapina basladim.ferrum ford.acaba yan etki olarak isal yaparmi bilen varmi.isal oldumda.kullanan varmi kan hapi
Ben çok inanıyorum naZar a gözeCanım ben sondaya bağlıyorum.enfeksiyon desem doktor dün vajinayı komple batikonlamus.bir yerde okumuştum.kadın idrar yolu enfeksiyonu olmuş .o kadar antibiyotik içmiş geçmemiş doktor en son batikonla altını yıkamış.birde 1 doz antibiyotik vermiş.bilemedim canım birde baş ağrısı çıktı dayanamadım.Ey kurban olduğum Rabbim yardim et.etrafının başarı da mi değiyor bilemedim.durdun durdun ikiz yaptın.hemde kendiliğinden deyip dururlar.Allahım hepimizi korusun inşallah....
Böyle güzel şeyler duymak o kadar iyi geliyor kiAsansör Yok evet o yüzden çok fazla çıkmam evden
Zaten bir yere gittiğim Yok
Market alışverişi eşim akşamları yapar
Şuanda şükür kanama görünmüyor
Herşey yolunda inşallah bundan sonra hep iyi gider çok çektik dimi
Hepimiz bundan sonra tehlikesiz rahat geçiririz inşallah
Tok icilcek canim benim doktorum ac icersen midene dokunur dedi ama eczaci ustune ac yazmis doktor kahvaltidan iki saat sonra ic dedi decaviti de aksam tok ic dediO ilaça yeni başlayacağım sabahları aç mı içeceğiz
Bence o sonda takıldıya onun alakalı bir durumSeptember love çok sevindim canım.maşallah.ben idrarımi yapamıyorum.cisim geliyor.gidiyorum 2 damla son da beni mahvetti sanırım.duzelir miyim kızlar.çok umutsuzum
Bende kendim okurum Her aklıma geldikçe okurumEşin senin karnına na elini koyup diyor ama ben kendim de okuyorum bi zarari olacağını düşünmüyorum
Eczacı bana aç yazmış bilemedim ondan sorayım dedimTok icilcek canim benim doktorum ac icersen midene dokunur dedi ama eczaci ustune ac yazmis doktor kahvaltidan iki saat sonra ic dedi decaviti de aksam tok ic dedi
Ayy cok heyecanlı:) inş gösterir ve cok sağlıklıdır inş. Bizede jaber ver mutlaka. Benim cinsiyeti öğrenmeme daha 3 hafta varÇok teşekkür ederm özele.gidiyorum usg onların daha kaliteli makine diye düşünüyorum bugün çikolata yiyip gidicem uyuyosa da uyansn diye kalp atışını duyayım da gerisi önemli değil hareket etmese de olur :) Bi de cinsiyet öğrenicez gösterirse inş:)
Bebek kesesi büyüdükçe kanama alanı kayboluyor öyle düşünBöyle güzel şeyler duymak o kadar iyi geliyor ki
Bende muayeneye gittiğim de kanama alanın geçmiş düşük riskin kalmadı diyecekleri günün hayalini kuruyorum.
Doktor yatmana gerek yok ağır iş yapma yeter dedi ama içim rahat etmiyor işte
Evinde daha rahat edersin
Çok iyi olur inşallah senin için
Hayırlı haberlerle gel inşallahBenimde saat iki de randevum dua edin sağlıklı olsun ya ben hepinize dua ediyorum hep evlatlarımız sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallah
Ayy canim cok mutlu oldm guzel haberler almana cok sukurrGeldim şükür güzel haberler herşey yolunda
Pera parmağını emiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?