2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar ben kan hapina basladim.ferrum ford.acaba yan etki olarak isal yaparmi bilen varmi.isal oldumda.kullanan varmi kan hapi

20. haftada falandım ilk gebelikte, bunda 14-15ten beri minicik şeyler hissesiyorum. Minik hissedince de daha güçlü hissetsem keşke diyorum
Önce diyorum bugün kontrolde sağlıklı olsun yeter sonra ama hareketini de hissedeyim diyorum. Hep daha fazlası işte :)))

Bende mandalina ve yeşil elmaya doyamıyorum 3 haftadır

M mel33 idrarını niye yapamıyorsun ki
Normal mi bu durum acaba belki dikişten falan kaynaklanıyorduk bilemedim ki
Dikkat et sakın zorlama kendini amann
Canım ben sondaya bağlıyorum.enfeksiyon desem doktor dün vajinayı komple batikonlamus.bir yerde okumuştum.kadın idrar yolu enfeksiyonu olmuş .o kadar antibiyotik içmiş geçmemiş doktor en son batikonla altını yıkamış.birde 1 doz antibiyotik vermiş.bilemedim canım birde baş ağrısı çıktı dayanamadım.Ey kurban olduğum Rabbim yardim et.etrafının başarı da mi değiyor bilemedim.durdun durdun ikiz yaptın.hemde kendiliğinden deyip dururlar.Allahım hepimizi korusun inşallah....

Benimki de hareketsiz bir daha gittiğimde soracağım dr a. Endişe etme bir şey olmaz Allah’ın izniyle.

İnan o kadar sevindim ki senin adına
Evine geçersin artık ama asansör yok ya dikkat et
Mecbur kalmadıkça çıkma bi süre daha
Peki herşey yolunda dimi
Riskin falan kalmadı yani
Asansör Yok evet o yüzden çok fazla çıkmam evden
Zaten bir yere gittiğim Yok
Market alışverişi eşim akşamları yapar
Şuanda şükür kanama görünmüyor
Herşey yolunda inşallah bundan sonra hep iyi gider çok çektik dimi
Hepimiz bundan sonra tehlikesiz rahat geçiririz inşallah

Ben çok inanıyorum naZar a göze
Bazen iyilik bile bakılan göz bile değer derler
Bol bol hem kendini ve bebişleri oku kuZum

Böyle güzel şeyler duymak o kadar iyi geliyor ki
Bende muayeneye gittiğim de kanama alanın geçmiş düşük riskin kalmadı diyecekleri günün hayalini kuruyorum.
Doktor yatmana gerek yok ağır iş yapma yeter dedi ama içim rahat etmiyor işte
Evinde daha rahat edersin
Çok iyi olur inşallah senin için

September love çok sevindim canım.maşallah.ben idrarımi yapamıyorum.cisim geliyor.gidiyorum 2 damla son da beni mahvetti sanırım.duzelir miyim kızlar.çok umutsuzum
Bence o sonda takıldıya onun alakalı bir durum
Kendini Sıcak tut acaba tahriş mi oldu
Bende de enfeksiyon var mı diye idrar ve kan vereceğim

Ayy cok heyecanlı:) inş gösterir ve cok sağlıklıdır inş. Bizede jaber ver mutlaka. Benim cinsiyeti öğrenmeme daha 3 hafta var

Bebek kesesi büyüdükçe kanama alanı kayboluyor öyle düşün
Her muane de kanama alanı daha küçülmüş olacak inşallah seninde kuZum
Sen bide hangi doktora gittin merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…