Herkesin böyle değil kuZum mart anaları böyle ben zaten şubat annelerine geçeceğim
Bu topik açmıyor beni
Şubattın son günleri Pera gelir diye içime doğuyor
Birileri de sevinir bakalım o zaman kime boyna laf atar 4body1soul
Ay bi şimdi bir Demir ilacına başladık o nasıl kötu içtiğimden beri mide delirdi
Zaten o acı tat gitmiyor şimdi zehir gibi oldu
Bizi terk mi ediyorsun hormonlar fena ağlarım bak. Hiç sorma cidden bu topikte %80 sıkıntılı hamilelik. Genel olarak bulantılarım devam benim. İlaçtan değil. O acı tat da en baştan beri var. Kafayı yememe ramak kaldı
Pirayecim dikkat et kuzum kendine..çok geçmiş olsun...
Canım benimde magnezyum kalsiyum olan bir ilaç içiyorum.öğlen tok karnına içiyorum 2 gündür o beni mahvetti.demir ilacını sabahları aç içiyorum şurup şeklinde içinde folik asitte var.o fena değil midemi o kadar bulandırmıyor.birde vitamin içiyorum folik asit magnezyum a b c vitamin selenyum felan var.bazen diyorum çok şey mi içiyorum.progestsnı hiç saymıyorum.fazla folik asit zarar vermez sanırım.birde ikiz ya. .
Bizi terk mi ediyorsun hormonlar fena ağlarım bak. Hiç sorma cidden bu topikte %80 sıkıntılı hamilelik. Genel olarak bulantılarım devam benim. İlaçtan değil. O acı tat da en baştan beri var. Kafayı yememe ramak kaldı
Sana kıyamam kuzum üzülme sen gitmem bir yere seni bırakıpta
Bende ayağa kalkınca hemen ağrım başlıyor
Balayı kısmını hiç göremedik
Hayır o kısmı görmeden son 3 aya gireceğiz bu sefer ağrılar artacak gece uykusuzluk Oh oh maşalllah
Sana kıyamam kuzum üzülme sen gitmem bir yere seni bırakıpta
Bende ayağa kalkınca hemen ağrım başlıyor
Balayı kısmını hiç göremedik
Hayır o kısmı görmeden son 3 aya gireceğiz bu sefer ağrılar artacak gece uykusuzluk Oh oh maşalllah
Şükür kuzum şükür bazen denk geliyorum okuyorum
İnsanlar 10 sene 15 sene Bebek hasretinden yanıyor
Yuvalar yıkılıyor
Onlara denk gelince daha çok şükür ediyorum
9 ay dayanırız biz Allah ın izni ile
Sonu iyi olsun sağlıklı gelsinler yeter Böyle düşünmek iyi geliyor
Şükür kuzum şükür bazen denk geliyorum okuyorum
İnsanlar 10 sene 15 sene Bebek hasretinden yanıyor
Yuvalar yıkılıyor
Onlara denk gelince daha çok şükür ediyorum
9 ay dayanırız biz Allah ın izni ile
Sonu iyi olsun sağlıklı gelsinler yeter Böyle düşünmek iyi geliyor
SEPTEMBER LOVE4body1soul
hayinler kötüyüm kızlar ya bide soğuk aldım sanırım. Başım ağrıyor dünden beri burnum tıkalı midem kötü bişey yiyemedim. Halsizim enerjinizi düşürmeyeyim dedim. Cidden en çilekeş topik olarak seçiyorum bu topiği